- 18 Kasım 2014
- 1.679
- 2.072
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.681
Evet canım bugün 3.gün embriyosuBugün mu transfer oldun canım
Bakarız canım sen atDeğerlerim normal mi değil mi bunu. Nasıl anlayacağız grupta paylaşsam :) bakarlar demi bilen arkadaşlarım
Ohh ne güzel valla bizim ev cıfıt çarşısına döndü iyice. Kalkamıyorum. Oğlumla eşimde maşallah felaket. Kadın gelecek haftasonu ama o zamana kadar çöp eve dönücez valla
Ne güzel yeni yılda en güzel hediyenizi alırsınız inşallahKızlar selam. Minnoşumu aldım geldim test tarihim 31 aralık.
Karından mı baktılar usg yi yoksa transvajinal mı baktılar canımÇok sağol cnmm2 aralıkta transfer olmuştum cnm 18 aralıkta kese göründü
Hakıında hayırlısı olur umarımKan vermeye gidiyorum dayanamadım
Olsun senin de Rabbim kalbine göre versin inşallah hayatımız hem mücadeleyle geçiyor istiyorsan pes etme zor da olsa yürü bu yolda ama sen bilirsin tabikiSağol cnmGün içinde bir iki girip sayfay bakıyorum,sizlerden güzel haberler var mı diye.Biraz kafamı boşaltmam lazım.Kendimi bu konudan uzaklaştırmam gerekiyor.İyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor.Bazen nefesim kesiliyor,geceleri sabaha kafşı zor uyuyabiliyorum.Direk negatif olunca bu kadar üzülmemistim.Bu çok farklı,belki de geride embriyomda kalmadı ondardır bu kadar kafama takmam.Allahım beni en kısa sürede bu ruhsal sıkıntıdan feraha ulaştır Sizin de canınızı sıkmayayım Dualarım sizlerle
Evet canım benim de bitti şimdi iki eltime gidicem yarım saat yarım saat sonra kendime polar falan bakıcam annemlerin ev soğuk oluyor biraz yine dikkat etmem gerek
Canım senln de mi taze transfer oldu Allah sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallahEvet canım bugün 3.gün embriyosu
Anaaaa ay çok heyecanlı canım SIM sıkı kKızlar selam. Minnoşumu aldım geldim test tarihim 31 aralık.
Sinüzit varYazma arasına patates de sıkıştıraydın migrenin sinüzitin falan mı var
Ayyyy hadi inşallah sımsıkı tutunsun sana canım
Ahhh ah şu beklemelerimizTransfer için 1 1 buçuk ay bekledim ben neredeyseve beklenen gün yarın kalbim yerinden çıkacak son işlerimi yapıyorum evde
Git bakalım canımHakıında hayırlısı olur umarım
Olsun senin de Rabbim kalbine göre versin inşallah hayatımız hem mücadeleyle geçiyor istiyorsan pes etme zor da olsa yürü bu yolda ama sen bilirsin tabiki
Evet canım benim de bitti şimdi iki eltime gidicem yarım saat yarım saat sonra kendime polar falan bakıcam annemlerin ev soğuk oluyor biraz yine dikkat etmem gerek
Sen kan ver kan boşver evdeki testlerikızlar ben bugünde test yaptım idrar testi yok denecek kadar az çizgi çıktı ya neden acaba
Bildipim kadarıyla iyi geliyor baş ağrısına çok ağrıyorsa başın tam sık yazmayı başını yorganla kapa uyuma şansın varsa uyursun iyi olursun inşllahSinüzit varTamam onu yapayım bi de
Evet benim için çok zorlu süreçler oldu çevrem hep boşuna uğraştığımı düşündü devlet diye ama çok şükğr diyorum bendeAhhh ah şu beklemelerimizSonu güzel olsun da
Yarından sonra nelere dikkat ediyoruz H hasretim0601Git bakalım canım
Tabi tabi zaten yıkan temizlen gel derler güzelce banyonu yap kahvaltını yemeğini ye ilaçlarını da kullan duanı et namazını kıl hayırla evden çık bebeklerini al gelKızlar yaaa bişey sorucamt
ransfer öncesi banyo yapılabilir miyim bu iğnelerin zararı ya da yan etkileri falan bişey olur mu yarına Kur'an okuyup namaz kılıp gitmek istiyorum sabah temizim ama duş almak istiyorum fikir verir misiniz
Bu çevremizdekiler çok biliyorlarsa doktor olsalarmışBildipim kadarıyla iyi geliyor baş ağrısına çok ağrıyorsa başın tam sık yazmayı başını yorganla kapa uyuma şansın varsa uyursun iyi olursun inşllah
Evet benim için çok zorlu süreçler oldu çevrem hep boşuna uğraştığımı düşündü devlet diye ama çok şükğr diyorum bende
Yarından sonra nelere dikkat ediyoruz H hasretim0601
Teşekkür ederimTabi tabi zaten yıkan temizlen gel derler güzelce banyonu yap kahvaltını yemeğini ye ilaçlarını da kullan duanı et namazını kıl hayırla evden çık bebeklerini al gelzaten bir iki gün yıkanma diyorlar o sebeple banyonu yap git canım
Tutunma belirtileridir tutunmaya çalışma belirtileridirSlm cnm bende hic bir belirti yok ara ara sadece adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ama dünden beri onlar da azaldı nedendir bilmiyorm
Benşm ailem de de eşimin ailesinde de ilk tüp bebek deneyimleyen biz olduk herkes bi yan bakma hesabi yaptı bize ama ne ben ne de eşim pes etmedik uzun süreçler oldu kaç kış geçti üstümüzden şimdi hepsi dua ediyor inşallah tutar diye garip insanoğlu gerçektenBu çevremizdekiler çok biliyorlarsa doktor olsalarmış
Kızlar içim rahat etsin diye bugünde baktırdım. 15. Gün 1785 olmuş. 13. Gün 530 du.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?