- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.701
Ayıpsın kız sen paylaş biz yarım doktor sayılırızDeğerlerim normal mi değil mi bunu. Nasıl anlayacağız grupta paylaşsam :) bakarlar demi bilen arkadaşlarım
Öyleler evet Rabbim inşallah nasip edecek ben inanıyorum hayırla git al ve gel bekliyoruzBenşm ailem de de eşimin ailesinde de ilk tüp bebek deneyimleyen biz olduk herkes bi yan bakma hesabi yaptı bize ama ne ben ne de eşim pes etmedik uzun süreçler oldu kaç kış geçti üstümüzden şimdi hepsi dua ediyor inşallah tutar diye garip insanoğlu gerçekten
Ya üzülmeeeeeee benim 5.98’ti iki gün sonra tekrar ver canım yükselir inşallah üzülme sakın16 çıktı değerim9. Günde
Allah razı olsun inşallah hepimiz için dua eder dua beklerim inşllahÖyleler evet Rabbim inşallah nasip edecek ben inanıyorum hayırla git al ve gel bekliyoruzOnlarda olmayabilir ama bak ne Kadar çok kişi aynı şeyi yaşıyoruz ve dualar ediyoruz
Kaçıncı gün çıktı sizinYa üzülmeeeeeee benim 5.98’ti iki gün sonra tekrar ver canım yükselir inşallah üzülme sakın
Canım hiç üzülme. Önemli olan artış. Herkesin değeri yüksek çıkmayabiliyor ama bir anda katlıyor. Bak 9. Gün 36 ydı benim. 11. Gün 146 olmuştu.16 çıktı değerim9. Günde
Banyonu yap güzelce canım. Transferden sonra bir kaç gün önermiyorlar.Kızlar yaaa bişey sorucamt
ransfer öncesi banyo yapılabilir miyim bu iğnelerin zararı ya da yan etkileri falan bişey olur mu yarına Kur'an okuyup namaz kılıp gitmek istiyorum sabah temizim ama duş almak istiyorum fikir verir misiniz
Canım yazayım umut olsun bakKaçıncı gün çıktı sizin
Canim hayirli olsun güzel haberler verirsin inşallahKızlar selam. Minnoşumu aldım geldim test tarihim 31 aralık.
Canim kaçıncı günün bugün kaçıncı günü kac embriyo birde daha önce kan verdin mi16 çıktı değerim9. Günde
Amin inşallah canımNe güzel yeni yılda en güzel hediyenizi alırsınız inşallah
İnşallah canımCanim hayirli olsun güzel haberler verirsin inşallah
Bende 2 Aralıkta transfer oldum gitsem benimde görünür mü acabaÇok sağol cnmm2 aralıkta transfer olmuştum cnm 18 aralıkta kese göründü
Amin inşallahCanım senln de mi taze transfer oldu Allah sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallahAnaaaa ay çok heyecanlı canım SIM sıkı k
Tutunsun sana minik minicik yavru
İlk defa kan verdim beşinci gün embriyosu bugün dokuzuncu günümCanim kaçıncı günün bugün kaçıncı günü kac embriyo birde daha önce kan verdin mi
Hemen kötü düşünme bence yükselebilir yani bilemeyizİlk defa kan verdim beşinci gün embriyosu bugün dokuzuncu günüm
Taze transfer mi dondurulmus transfer mi canimİlk defa kan verdim beşinci gün embriyosu bugün dokuzuncu günüm
Taze embriyoTaze transfer mi dondurulmus transfer mi canim
İyiyim canm sen nasılsın
Test günü ne zmnBende yormuyorum kendimi kayınvalidem var sağolsun o herşeyi yapıyor ben öyle evin icinde yürüyüş feln. Aynen az kaldı rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?