2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Evet hayırlısıyla insallh uzun bir yolculuk bizi beklesin bunlar tatlı telaş şükürler olsun

Canım ben onuncu gün test yaptım 11. Gün ultrasonla baktılar 11 günluk dediler ben adet görmemiştim opudan sonra bir ay geçici menopoza girdim bir ay sonra transfer oldu adet günümü onlar belirlicekmisyani ne kadarlik olduğunu hiç bilmiyorum ben ama dün 11 günlük dediler

Canım ultrasonla görünüyor mu bi de karnından mı baktılar vajinal mı

İyiyim canm sen nasılsın
Geçen ben de etiketledim bana cevap vermedin
Sizlerde olmasanız ben delirirdim iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun
Canım arkadaşların dediklerinin hepsine katılıyorum. Zaten attığın testlerden ilki uzun zamandır beklediği içİn iyice kırmızılaşmış. Zaten ilk kan testini dün yapmamış mıydın sen? O arada neddn 4-5 tane daha test yaptın ki günden güne artış gösterecek değerin. Yanlış bilmiyorsam gebelik yaşayan arkadaşlar düzeltsin beni, 2 günde bir falan bakılıyor kan testindeki artışa.

Ocak ayı için konu açtım tüp bebeğe başlayanlar die ama kimse yazmıyor bu grup çok güzel bende ilk kez tüp yaptircaz adet bekliyorum ama lekelenmem hiç bitmiyo sinir oldum
Gel gel seni de ağırlarız burda yazışmaları takip edemiyoruz hepimizin çenesi düşük

Ben sana en son yazdım sen cevap vermedin dedim heralde ya görmedi ya da cevap vermek istemedi
Senin etiketini ben görmedim ki ondan sonra

Ben sana en son yazdım sen cevap vermedin dedim heralde ya görmedi ya da cevap vermek istemedi
Senin etiketini ben görmedim ki ondan sonra
Sen beni etiketledin ben ona cevap verdim hatta sen dönmedin Neyse tamam barışalım hadi
Napıyosun canım bir aşama katettiniz mi? Bekleme modu mu yoksa?

Dün yapmamıştım da benim için dua eder misiniz Şuan tek ihtiyacım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…