- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.721
Canim taze transfer olduğu icin değer düşük başlamış olabilir geç tutunma oluyor bazen moralini bozma 2 gun sonra kan ver 2 katı oranında artış önemli inşallah güzel güzel artarTaze embriyoİlk deneme
Hiç üzülme canım değerin çok güzel artacak16 çıktı değerim9. Günde
Evet hayırlısıyla insallh uzun bir yolculuk bizi beklesin bunlar tatlı telaş şükürler olsunHiç sorma ya cnm valla geçmiyor ben 1 haftadır kese için bekledim şimdi de kalp atışı için sağlıklı olsunlar da Allah kalp atışlarını duymayı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin de bekleriz Allah’ın izniyle
Canım ben onuncu gün test yaptım 11. Gün ultrasonla baktılar 11 günluk dediler ben adet görmemiştim opudan sonra bir ay geçici menopoza girdim bir ay sonra transfer oldu adet günümü onlar belirlicekmisyani ne kadarlik olduğunu hiç bilmiyorum ben ama dün 11 günlük dedilerKızlar benim size sorularım olacak bakarmısınız bi
Diyelim ki transfer oldu hamile kaldık inşallah (mevlam nasip eder) nasıl gün sayılıyor benimki 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite kese görme gün sayma falan ve hamile kaldık diyelim haftalık falan onlar nasıl belli oluyor
Sizlerde olmasanız ben delirirdim iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsunHiç üzülme canım değerin çok güzel artacak
Canım ultrasonla görünüyor muCanım ben onuncu gün test yaptım 11. Gün ultrasonla baktılar 11 günluk dediler ben adet görmemiştim opudan sonra bir ay geçici menopoza girdim bir ay sonra transfer oldu adet günümü onlar belirlicekmisyani ne kadarlik olduğunu hiç bilmiyorum ben ama dün 11 günlük dediler
Ne zaman transfer bebeğim?Kızlar yaaa bişey sorucamt
ransfer öncesi banyo yapılabilir miyim bu iğnelerin zararı ya da yan etkileri falan bişey olur mu yarına Kur'an okuyup namaz kılıp gitmek istiyorum sabah temizim ama duş almak istiyorum fikir verir misiniz
Geçen ben de etiketledim bana cevap vermedinİyiyim canm sen nasılsın
Canım arkadaşların dediklerinin hepsine katılıyorum. Zaten attığın testlerden ilki uzun zamandır beklediği içİn iyice kırmızılaşmış. Zaten ilk kan testini dün yapmamış mıydın sen? O arada neddn 4-5 tane daha test yaptın kiSizlerde olmasanız ben delirirdim iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun
Gel gel seni de ağırlarızOcak ayı için konu açtım tüp bebeğe başlayanlar die ama kimse yazmıyor bu grup çok güzel bende ilk kez tüp yaptircaz adet bekliyorum ama lekelenmem hiç bitmiyo sinir oldum
Ben sana en son yazdım sen cevap vermedin dedim heralde ya görmedi ya da cevap vermek istemediGeçen ben de etiketledim bana cevap vermedin
Canım arkadaşların dediklerinin hepsine katılıyorum. Zaten attığın testlerden ilki uzun zamandır beklediği içİn iyice kırmızılaşmış. Zaten ilk kan testini dün yapmamış mıydın sen? O arada neddn 4-5 tane daha test yaptın kigünden güne artış gösterecek değerin. Yanlış bilmiyorsam gebelik yaşayan arkadaşlar düzeltsin beni, 2 günde bir falan bakılıyor kan testindeki artışa.
Çok teşekkürler peki benim son adetten beri lekelenmem neden gecmiyo kiGel gel seni de ağırlarızburda yazışmaları takip edemiyoruz hepimizin çenesi düşük
Sen beni etiketledin ben ona cevap verdim hatta sen dönmedinBen sana en son yazdım sen cevap vermedin dedim heralde ya görmedi ya da cevap vermek istemedi
Senin etiketini ben görmedim ki ondan sonra
Hahahha bu doğruGel gel seni de ağırlarızburda yazışmaları takip edemiyoruz hepimizin çenesi düşük
Tedaviye başladın mı? Adetin ilk gününü sayarsan ne kadar süredir devam ediyor ki lekelenmenÇok teşekkürler peki benim son adetten beri lekelenmem neden gecmiyo ki
Kız ben okurken hepinizin dert ortağı oluyorum. Sonra kişiler çorba oluyor kimin ne sorunu vardı karıştırıyorumHahahha bu doğru
Peki bakalmSen beni etiketledin ben ona cevap verdim hatta sen dönmedinNeyse tamam barışalım hadi
Napıyosun canım bir aşama katettiniz mi? Bekleme modu mu yoksa?
Yok işte tedaviye bu adetimle başlayacağım ama son adetimden beri lekelenmem bitmiyoTedaviye başladın mı? Adetin ilk gününü sayarsan ne kadar süredir devam ediyor ki lekelenmen
Dün yapmamıştım da benim için dua eder misinizGeçen ben de etiketledim bana cevap vermedin
Canım arkadaşların dediklerinin hepsine katılıyorum. Zaten attığın testlerden ilki uzun zamandır beklediği içİn iyice kırmızılaşmış. Zaten ilk kan testini dün yapmamış mıydın sen? O arada neddn 4-5 tane daha test yaptın kigünden güne artış gösterecek değerin. Yanlış bilmiyorsam gebelik yaşayan arkadaşlar düzeltsin beni, 2 günde bir falan bakılıyor kan testindeki artışa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?