2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Günaydın kızlar dondurulmuş embriyo transferi kaç ay sonra yapılıyor birde ne kadar para alıyorlar
Gunaydın doktorun bır ay belırtmısse adetın 2. Veya 3. Baslıyor muane edıyor uygunsa ilaca baslıyorsun bır gun veriyor 1hafta araydı benım ogun rahim kalınlasmısı uygunsa transfer tarihi veriyor tabı herkesın bunyesıne rahımın kalınlasmasına gore suresi degısebılıyor bizden 3.500 aldılar

Ne güzel moral veriyorsunuz Allah razı olsun İnşallah sizlerin duas sayesinde yavrularım gitmeyecek ben onlara sımsıkı sarıldım Kurban olduğum Allahım onları da bana sarsın
Aminnnn rabbim hepimizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sende hadi yüzünü yıka güzel bı kahvaltı yap
Ne güzel moral veriyorsunuz Allah razı olsun İnşallah sizlerin duas sayesinde yavrularım gitmeyecek ben onlara sımsıkı sarıldım Kurban olduğum Allahım onları da bana sarsın

Aminnnn rabbim hepimizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sende hadi yüzünü yıka güzel bı kahvaltı yap
ben biraz küçüğüm 25 yaşındayım kimsem de yok çok zorluk çekiyorım o yüzden bu tedirginliğim korkum

Bebek yerleşiyor onun ağrısı bende de oldu hiç üzülme boşa

Doktor Çarşamba ver dedi ama ben idrar testi yaptım orda yine hafif çıktı ne yapmalıyım yükselmesi için ben bebeklerime alışmıştım gitmelerini istemiyorum dayanamam
Canım üzme kendini her şey Allahtan alan da o veren de o Eğer tutacağı varsa sen takla atsan bile tutacak. Yani aslında en başında belli tutacağı ya da tutmayacağı da bizler bilemiyoruz. Kendini üzmemeye çalış dua et

Biraz yat biraz uzun otur iki günden sonra az az evde yürü. Film izlerken ne kadar yattığını farketmiyorsun.
Evde tek olduğum için mecburi
Kahvaltı mi kendim hazırlayacağim bir nevi hareket yatmaya çok alismamam lazim haftaya p.tesi is başı

Bebek yerleşiyor onun ağrısı bende de oldu hiç üzülme boşa
Aminnn insallah canim öyledir ya cok emek veriyoruz gerçekten ben ağustosta opu oldum neredeyse 4 aydır transferimi bekliyorum 1 tane umudum kalmıştı o da rabbim nasip etmiştir inşallah tutunmustur. Allahim kimseyi umutsuz koymasın merhamet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…