- 14 Ocak 2014
- 283
- 273
- 323
- 37
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.381
Gunaydın doktorun bır ay belırtmısse adetın 2. Veya 3. Baslıyor muane edıyor uygunsa ilaca baslıyorsun bır gun veriyor 1hafta araydı benım ogun rahim kalınlasmısı uygunsa transfer tarihi veriyor tabı herkesın bunyesıne rahımın kalınlasmasına gore suresi degısebılıyor bizden 3.500 aldılarGünaydın kızlar dondurulmuş embriyo transferi kaç ay sonra yapılıyor birde ne kadar para alıyorlar
Umrumda değiller kimseye hesap ds verememKesinlikle daha dogurduklariyla ilgilenmeyenler bizim bebeğimiz neden olmuyor onunla ilgileniyor lar
Aminnnn rabbim hepimizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinNe güzel moral veriyorsunuz Allah razı olsun İnşallah sizlerin duas sayesinde yavrularım gitmeyecek ben onlara sımsıkı sarıldım Kurban olduğum Allahım onları da bana sarsın
Ne güzel moral veriyorsunuz Allah razı olsun İnşallah sizlerin duas sayesinde yavrularım gitmeyecek ben onlara sımsıkı sarıldım Kurban olduğum Allahım onları da bana sarsın
10.gün doktora bilgi verilmiyor mu doktoruna bildirdin mi değeri11. Günüm 5 gün embriyosu değerim 16 dan 18 e çıkmış 1 günde sadece
Aa iyi bariDaha bize para söylemediler. Devlet hastanesinde oldum.cok ücret çıkmaz sanırım.
Aynen öyle canım.rabbim kucağımizi doldursunUmrumda değiller kimseye hesap ds veremem
Ne çektiğimizi bir bizler birde Rabbim bilir
Az değil dile kolay
Gunaydın doktorun bır ay belırtmısse adetın 2. Veya 3. Baslıyor muane edıyor uygunsa ilaca baslıyorsun bır gun veriyor 1hafta araydı benım ogun rahim kalınlasmısı uygunsa transfer tarihi veriyor tabı herkesın bunyesıne rahımın kalınlasmasına gore suresi degısebılıyor bizden 3.500 aldılar
Aminnnn rabbim hepimizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinsende hadi yüzünü yıka güzel bı kahvaltı yap
O yüzden fazla tutmus olabilir bizimkiler bu sene dondurulmuştu . Sordu bize hangi sene donduruldu diye sanırım önceki senelerde donmuş ise daha fazla istiyorlarBizim 2015te doldurduğunuz embriyolardı onları yaptık ilaç hariç 4600
Aminnn canım daha transferden sonra 1.günüm nasıl yatacağı mi bile bilemiyorum,Aynen öyle canım.rabbim kucağımizi doldursunsağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Olur mu öyle şey biz varız .burda kaç kişiyiz . hepimiz birbirimizin destekçisiyiz.ben biraz küçüğüm 25 yaşındayım kimsem de yok çok zorluk çekiyorım o yüzden bu tedirginliğim korkum
Bebek yerleşiyor onun ağrısı bende de oldu hiç üzülme boşaCanim ben 4. Günümden beri dışarı çıkıyorum başta öyle ağrım olmadı bu sabah kasiklarimda ağrı var adet Günümden yaklaşıyor ya korkuyorum öncesinden ağrır benimkisi acaba adet ağrıları mi moralim bozuldu
Bu sadece transfer ücreti canım biz dondurma ücreti de ayrıca 3000 verdikO yüzden fazla tutmus olabilir bizimkiler bu sene dondurulmuştu . Sordu bize hangi sene donduruldu diye sanırım önceki senelerde donmuş ise daha fazla istiyorlar
Biraz yat biraz uzun otur iki günden sonra az az evde yürü. Film izlerken ne kadar yattığını farketmiyorsun.Aminnn canım daha transferden sonra 1.günüm nasıl yatacağı mi bile bilemiyorum,
Herkes iyi ki VarOlur mu öyle şey biz varız .burda kaç kişiyiz . hepimiz birbirimizin destekçisiyiz.
Bızde 2015 te dondurdugumuzu yaptırdık dun transferim oldu sızın nezaman olduBizim 2015te doldurduğunuz embriyolardı onları yaptık ilaç hariç 4600
Canım üzme kendini her şey Allahtan alan da o veren de oDoktor Çarşamba ver dedi ama ben idrar testi yaptım orda yine hafif çıktı ne yapmalıyım yükselmesi içinben bebeklerime alışmıştım gitmelerini istemiyorum dayanamam
Benim de dün olduBızde 2015 te dondurdugumuzu yaptırdık dun transferim oldu sızın nezaman oldu
Evde tek olduğum için mecburiBiraz yat biraz uzun otur iki günden sonra az az evde yürü. Film izlerken ne kadar yattığını farketmiyorsun.
Var mı bir belirtin ?Bızde 2015 te dondurdugumuzu yaptırdık dun transferim oldu sızın nezaman oldu
Aminnn insallah canim öyledir ya cok emek veriyoruz gerçekten ben ağustosta opu oldum neredeyse 4 aydır transferimi bekliyorum 1 tane umudum kalmıştı o da rabbim nasip etmiştir inşallah tutunmustur.Bebek yerleşiyor onun ağrısı bende de oldu hiç üzülme boşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?