2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aminnnnn benim de testim de silik çizgi çıkıyor beta hcg yükselmiyor bugün 11. Günüm 18 de kaldı

Günaydın kızlar nasılsınız
Dün transferi olan arkadaşlar yazamadım nasıl geçti
Progestan kapsül ve dex e başladım dün ben yan etkilerini unutmuşum mahvoldum dün ölü gibi geziyordum resmen

Doktor Çarşamba ver dedi ama ben idrar testi yaptım orda yine hafif çıktı ne yapmalıyım yükselmesi için ben bebeklerime alışmıştım gitmelerini istemiyorum dayanamam
İdrar testini hergün yapmış biri olarak o ikinci çizginin hergün belirginleşmesini bekledim niye belirginleşmiyo diye stres yaptım 8.gün 18 çıktı 2 günde bir kan verdim hergün kan vermekle anlaşılmıyo değerin katlayıp katlamadığı. İnşallah bebişleriniz sizinle hiç korkmayın

Herkes iyi ki Var Bana dua eder misiniz yarın ki değerim 50 olmazsa gebelik sonlanır dedi doktor
Hic öyle şeyler düşünme . Allah'ın takdiri dışında hiçbir şey olmaz.sana çok dua edicem.insallah güzel haberlerini alırız.bi de kanı hep aynı yerde ver.yoksa iki kat artıyor gibi oluyor

Evde tek olduğum için mecburi
Kahvaltı mi kendim hazırlayacağim bir nevi hareket yatmaya çok alismamam lazim haftaya p.tesi is başı
Ben iki gün kalkayim dedim.kahverengi akıntı geldi doktor kesinlikle yatıyorsun kalkmıyor sun dedi .bende yatıyorum bugun 9.gunum.alistim sanırım

Hic öyle şeyler düşünme . Allah'ın takdiri dışında hiçbir şey olmaz.sana çok dua edicem.insallah güzel haberlerini alırız.bi de kanı hep aynı yerde ver.yoksa iki kat artıyor gibi oluyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Aynı yerde mi vermeliyim farklı yerde mi klinikte verdim 25 dakika da çıktı çok çabuk değil mi

günaydın kızlar .Beta hcg si yükselecek test verecek kızlar rabbim bebeğinizi size tutundursun inşallah efsun çevikkız . Trans sonraki 5.günüm tek bi tık bile yok vücudumda ve tek bir yan etkisi bile yok ilaçların ( Bunu Prednola bağlıyorum kullanan varsa sizlerin bi belirti var mı ?. Kortizon vücudu resetliyor sanki.
Pozitif alanlara sorum var: ilk 2-3 gün sürekli yattınuz mı evin içinde yürüdünğz mü? Önceki gruplarda işe giden hareketli olan pek çok kişi pozitif aldı ben evde yatarken negatif. O yüzden çok hareketsiz kalmamaya çalıştım bu sefer

Ben iki gün kalkayim dedim.kahverengi akıntı geldi doktor kesinlikle yatıyorsun kalkmıyor sun dedi .bende yatıyorum bugun 9.gunum.alistim sanırım
Benden beyaz akıntı geliyor normalde gelen bir akıntı zaten
Kirmiziya Dönerse sorun dediler

Günaydın güzelliklerimmmmmm her ne kadar gece pek yatamasam da ben daha yeni uyandım ılık suyumu içtim enfes güzel kahvaltımı yaptım ohhhsssss

sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız
Gunaydinnnnn
Ilık su ne icin kuzum
Bende yumurta hasliyorum kahvaltı yapacağım

Sende bizdensin gözün aydın
Kaçıncı gününde başladin teste ?

Canım bence bu tamamen nasip.ben transfer den 10 dakika sonra WC gittim.o üç gün dakika başı WC girdim .çok kötü kabizdim. Afedersin o kadar zorladım ki kendimi üstüne hastalandım.kac gündür sürekli öksürük hapşırık ateş çektim. Onun dışında yattım.ama bedenimi çok zorladım.evde iki gün 5 dakika yürümeye kalktım kahverengi akıntı geldi . doktor yat kalkma dedi . İdrar testim pozitif gözüküyor
.cuma inşallah kan vercem bence herkes in vücudu farklı o yüzden yatmak ya da yatmamak farketmiyor.bu Allah'ın takdiri ne dilerse o olur.

Günaydın güzelliklerimmmmmm her ne kadar gece pek yatamasam da ben daha yeni uyandım ılık suyumu içtim enfes güzel kahvaltımı yaptım ohhhsssss

sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız
Maşallah canım.badem ceviz fındık ye hepsi kavrulmamis.cok şükür iyiyim uzanıyorum.fitil günde üç kez iğne mi yaptım hapimi içtim .tv izliyorum

Sende bizdensin gözün aydın
Kaçıncı gününde başladin teste ?
Evet benimde geçen ay oldu transferim teşekkür ederim darısı başınıza ben 4.günü başladım erken testle. Nerdeyse hergün yaptım. 3.gün embriyosu çok erken teste başlayınca önce çıkmadı diye sonra neden çizgi belirginleşmiyo diye baya stres yaptım

Eklentiler

• 671228AB-5378-4BB8-8FB2-303D33C79134.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…