- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.401
AminnnnnAminnn insallah canim öyledir ya cok emek veriyoruz gerçekten ben ağustosta opu oldum neredeyse 4 aydır transferimi bekliyorum 1 tane umudum kalmıştı o da rabbim nasip etmiştir inşallah tutunmustur.Allahim kimseyi umutsuz koymasın merhamet etsin
Dualarımiz seninle canım hic üzülme yükselecekHerkes iyi ki VarBana dua eder misiniz yarın ki değerim 50 olmazsa gebelik sonlanır dedi doktor
İdrar testini hergün yapmış biri olarak o ikinci çizginin hergün belirginleşmesini bekledim niye belirginleşmiyo diye stres yaptım 8.gün 18 çıktı 2 günde bir kan verdim hergün kan vermekle anlaşılmıyo değerin katlayıp katlamadığı. İnşallah bebişleriniz sizinle hiç korkmayınDoktor Çarşamba ver dedi ama ben idrar testi yaptım orda yine hafif çıktı ne yapmalıyım yükselmesi içinben bebeklerime alışmıştım gitmelerini istemiyorum dayanamam
Hic öyle şeyler düşünme . Allah'ın takdiri dışında hiçbir şey olmaz.sana çok dua edicem.insallah güzel haberlerini alırız.bi de kanı hep aynı yerde ver.yoksa iki kat artıyor gibi oluyorHerkes iyi ki VarBana dua eder misiniz yarın ki değerim 50 olmazsa gebelik sonlanır dedi doktor
Ben iki gün kalkayim dedim.kahverengi akıntı geldi doktor kesinlikle yatıyorsun kalkmıyor sun dedi .bende yatıyorum bugun 9.gunum.alistim sanırımEvde tek olduğum için mecburi
Kahvaltı mi kendim hazırlayacağim bir nevi hareket yatmaya çok alismamam lazim haftaya p.tesi is başı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHic öyle şeyler düşünme . Allah'ın takdiri dışında hiçbir şey olmaz.sana çok dua edicem.insallah güzel haberlerini alırız.bi de kanı hep aynı yerde ver.yoksa iki kat artıyor gibi oluyor
Soyle bırsey aksam afedersin cok gazım vardı ve bıraz karnım şişdi nasıl yatacagımı bılemdım bugun gaz sıkıntım cok sukur azaldı bugun.. pek belli bir belirti yok bakalım ilerleyen gunler de neler olur..Var mı bir belirtin ?
Ayni yerde ver.hic değiştirme iki gün de birÇok teşekkür ederim Allah razı olsunAynı yerde mi vermeliyim farklı yerde mi klinikte verdim 25 dakika da çıktı çok çabuk değil mi
peki en başta sürekli yattın mı tutunma olmadan yani ?Ben iki gün kalkayim dedim.kahverengi akıntı geldi doktor kesinlikle yatıyorsun kalkmıyor sun dedi .bende yatıyorum bugun 9.gunum.alistim sanırım
Aynen hayırlısı olsun inşallahSoyle bırsey aksam afedersin cok gazım vardı ve bıraz karnım şişdi nasıl yatacagımı bılemdım bugun gaz sıkıntım cok sukur azaldı bugun.. pek belli bir belirti yok bakalım ilerleyen gunler de neler olur..
Benden beyaz akıntı geliyor normalde gelen bir akıntı zatenBen iki gün kalkayim dedim.kahverengi akıntı geldi doktor kesinlikle yatıyorsun kalkmıyor sun dedi .bende yatıyorum bugun 9.gunum.alistim sanırım
GunaydinnnnnGünaydın güzelliklerimmmmmm her ne kadar gece pek yatamasam daben daha yeni uyandım ılık suyumu içtim enfes güzel kahvaltımı yaptım ohhhsssss
sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız
Sende bizdensin gözün aydınİdrar testini hergün yapmış biri olarak o ikinci çizginin hergün belirginleşmesini bekledim niye belirginleşmiyo diye stres yaptım 8.gün 18 çıktı 2 günde bir kan verdim hergün kan vermekle anlaşılmıyo değerin katlayıp katlamadığı. İnşallah bebişleriniz sizinle hiç korkmayın
Canım bence bu tamamen nasip.ben transfer den 10 dakika sonra WC gittim.o üç gün dakika başı WC girdim .çok kötü kabizdim. Afedersin o kadar zorladım ki kendimi üstüne hastalandım.kac gündür sürekli öksürük hapşırık ateş çektim. Onun dışında yattım.ama bedenimi çok zorladım.evde iki gün 5 dakika yürümeye kalktım kahverengi akıntı geldi . doktor yat kalkma dedi . İdrar testim pozitif gözüküyorgünaydın kızlar .Beta hcg si yükselecek test verecek kızlar rabbim bebeğinizi size tutundursun inşallah efsun çevikkız. Trans sonraki 5.günüm tek bi tık bile yok vücudumda ve tek bir yan etkisi bile yok ilaçların ( Bunu Prednola bağlıyorum kullanan varsa sizlerin bi belirti var mı ?. Kortizon vücudu resetliyor sanki.
Pozitif alanlara sorum var: ilk 2-3 gün sürekli yattınuz mı evin içinde yürüdünğz mü? Önceki gruplarda işe giden hareketli olan pek çok kişi pozitif aldı ben evde yatarken negatif. O yüzden çok hareketsiz kalmamaya çalıştım bu sefer
Evet ama kabızlıktan daha çok vaktim WC de geçti.peki en başta sürekli yattın mı tutunma olmadan yani ?
Maşallah canım.badem ceviz fındık ye hepsi kavrulmamis.cok şükür iyiyim uzanıyorum.fitil günde üç kez iğne mi yaptım hapimi içtim .tv izliyorumGünaydın güzelliklerimmmmmm her ne kadar gece pek yatamasam daben daha yeni uyandım ılık suyumu içtim enfes güzel kahvaltımı yaptım ohhhsssss
sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız
Evet benimde geçen ay oldu transferim teşekkür ederim darısı başınızaSende bizdensin gözün aydın
Kaçıncı gününde başladin teste ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?