- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.421
Kahverengi akıntı için yat dedi .korkma herşey yolunda dedi .kırmızı ve pıhtı sikintiymis.beyaz belki fitildirBenden beyaz akıntı geliyor normalde gelen bir akıntı zaten
Kirmiziya Dönerse sorun dediler
Maşallah canımEvet benimde geçen ay oldu transferim teşekkür ederim darısı başınızaben 4.günü başladım erken testle. Nerdeyse hergün yaptım. 3.gün embriyosu çok erken teste başlayınca önce çıkmadı diye sonra neden çizgi belirginleşmiyo diye baya stres yaptım
Fitil koydular mi bilmiyorum amaKahverengi akıntı için yat dedi .korkma herşey yolunda dedi .kırmızı ve pıhtı sikintiymis.beyaz belki fitildir
Teşekkür ederim canım bu hafta duş yok artık koksakta idare edecekler yapacak bişey yokBen ilk beş gün duş almadim cnm kaşıntıdan mahvoldum Su çok ilikti karnıma suyu deydirmedm pek ve hemn çıktım dustan sende istersen öyle yapabilirsin çok kasindigimda kolonyayla sildim vücudumu
Artıyo değerin canım ne güzel kan testini ne zaman yaptıracaksın sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda bizlere olsunKızlar dün ki testim çok çok silikti ya bugün tekrar test yaptım. böyle çıktı.hersey yolundadır değil mi kıpkırmızı olmamış daha.
Testelerinin hepsini aynı yerde vermelisin canım bütün hastane değer aralıkları farklıdır ayrıca hiç merak etme bebeğin seninle inşallah canım üzme onu sende sıkıca sarılın birbirinize bizede güzel haber ver inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsunAynı yerde mi vermeliyim farklı yerde mi klinikte verdim 25 dakika da çıktı çok çabuk değil mi
Günaydın canım bende kahvaltı yapacağım sonra ilaç faslı 12de iğne varGünaydın güzelliklerimmmmmm her ne kadar gece pek yatamasam daben daha yeni uyandım ılık suyumu içtim enfes güzel kahvaltımı yaptım ohhhsssss
sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız
Prednola devam ediyo musun canım dün akşam son kez içtim ben gece midem ağzımdaydı resmen sabahı çok zor ettimBenden beyaz akıntı geliyor normalde gelen bir akıntı zaten
Kirmiziya Dönerse sorun dediler
3.günde anca tutunuyor ama 4 yada 5 te başla vücutta hcg biraz artsın çıkmazsa da sıkma kendini erken testte bile 7 gün anca biraz daha belirgin çıkıyoMaşallah canım
Benimde 3.gun embriyosu 3.günden itibaren başlayalım diyorum
Tamam canım3.günde anca tutunuyor ama 4 yada 5 te başla vücutta hcg biraz artsın çıkmazsa da sıkma kendini erken testte bile 7 gün anca biraz daha belirgin çıkıyo
Prodnol bugün sonTeşekkür ederim canım bu hafta duş yok artık koksakta idare edecekler yapacak bişey yok
Artıyo değerin canım ne güzel kan testini ne zaman yaptıracaksın sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda bizlere olsun
Testelerinin hepsini aynı yerde vermelisin canım bütün hastane değer aralıkları farklıdır ayrıca hiç merak etme bebeğin seninle inşallah canım üzme onu sende sıkıca sarılın birbirinize bizede güzel haber ver inşallah
Günaydın canım bende kahvaltı yapacağım sonra ilaç faslı 12de iğne var
Yatıyor musunuz sürekli kızlar neler yapıyosunuz anlatın bakim
Prednola devam ediyo musun canım dün akşam son kez içtim ben gece midem ağzımdaydı resmen sabahı çok zor ettim
Kızlar benim birde karnım inanılmaz sıcak özellikle sol taraf sizde de var mı öyle bişey benim mercimek inşaat mı yapıyor ki
Ben hergun koyuyorum sana vermediler mi progestan günde 3 kez koyuyorumFitil koydular mi bilmiyorum ama
Sağolasın canım cuma günü test günum o güne gel demişti doktorum. O gün inşallah vericem.rabbim hepimize sağlıklı güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsinTeşekkür ederim canım bu hafta duş yok artık koksakta idare edecekler yapacak bişey yok
Artıyo değerin canım ne güzel kan testini ne zaman yaptıracaksın sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda bizlere olsun
Testelerinin hepsini aynı yerde vermelisin canım bütün hastane değer aralıkları farklıdır ayrıca hiç merak etme bebeğin seninle inşallah canım üzme onu sende sıkıca sarılın birbirinize bizede güzel haber ver inşallah
Prednola devam ediyo musun canım dün akşam son kez içtim ben gece midem ağzımdaydı resmen sabahı çok zor ettim
Kızlar benim birde karnım inanılmaz sıcak özellikle sol taraf sizde de var mı öyle bişey benim mercimek inşaat mı yapıyor ki
Günaydın gülüm kabız olmamak için güna hafif ılık suyla başlad denildi bana daGunaydinnnnn
Ilık su ne icin kuzum
Bende yumurta hasliyorum kahvaltı yapacağım
Bugün hepsinden aldıracağım eşime bende kabızlıktan çok dert yanan birisiyim malesefMaşallah canım.badem ceviz fındık ye hepsi kavrulmamis.cok şükür iyiyim uzanıyorum.fitil günde üç kez iğne mi yaptım hapimi içtim .tv izliyorum
Sürekli yatmıyorum ama bazen uzanıyorum bazen oturuyorum çok kasmamaya çalışıyorum kendimi haktan hayırlısı bakalım inşllah olumlu sonuç alırız da hepimizin yüzü gülerTeşekkür ederim canım bu hafta duş yok artık koksakta idare edecekler yapacak bişey yok
Protestan iğne kullanıyorum benBen hergun koyuyorum sana vermediler mi progestan günde 3 kez koyuyorum
Kabızlık için hiçbir şey fayda etmedi kayısı erik, acı bile kaç gün tükettim.bol su içtim resmen opu öncesi başladı daha iki gündür normale döndü .resmen yara oldu.kremde kullanamıyorsun.en son zeytinyağı sürdüm .canım çok yanınca o açımı hafiflettiGünaydın gülüm kabız olmamak için güna hafif ılık suyla başlad denildi bana da
Bugün hepsinden aldıracağım eşime bende kabızlıktan çok dert yanan birisiyim malesef
Sürekli yatmıyorum ama bazen uzanıyorum bazen oturuyorum çok kasmamaya çalışıyorum kendimi haktan hayırlısı bakalım inşllah olumlu sonuç alırız da hepimizin yüzü güler
İnşallah mercimekler tutunmaya çalışıyordur da o yüzden sıcaktır vallaha var mı başka sıkıntınız kızlarProdnol bugün son
Yanma bende de var
O da acıtıyor Muş.ben kan sulandırıcı vuruyorum karnimdan ondan dolayı sanırım fitilini verdi.kan sulandırıcı da çok acıtıyor.bugun 10.yu vurdumProtestan iğne kullanıyorum ben
Benim hep sıkıntım vardı şimdi ne kendimi zorlamak nede kasmak istemiyorumKabızlık için hiçbir şey fayda etmedi kayısı erik, acı bile kaç gün tükettim.bol su içtim resmen opu öncesi başladı daha iki gündür normale döndü .resmen yara oldu.kremde kullanamıyorsun.en son zeytinyağı sürdüm .canım çok yanınca o açımı hafifletti
İnşllah gülüm inşallah Rabbim buralara gelmeyi nasip etti gerisini de nasip inşallah benim arada hafif hafif ağrım oluyor kasıklarım da bide karnım gürüldüyoİnşallah mercimekler tutunmaya çalışıyordur da o yüzden sıcaktır vallaha var mı başka sıkıntınız kızlarefsunn210102 Iron Butterfly
3. Gün belli olur mu ?Maşallah canım
Benimde 3.gun embriyosu 3.günden itibaren başlayalım diyorum
Bebeginiz sıkıca size tutunur insallah. hakkinizda hayirlisi olsunGünaydın güzelliklerimmmmmm her ne kadar gece pek yatamasam daben daha yeni uyandım ılık suyumu içtim enfes güzel kahvaltımı yaptım ohhhsssss
sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız
Daha bir belirti yok gibi oturma kalkma işini kaptırıyorum zateb unutup eskisi gibi davranıyorumİnşallah mercimekler tutunmaya çalışıyordur da o yüzden sıcaktır vallaha var mı başka sıkıntınız kızlarefsunn210102 Iron Butterfly
Hayırlısıyla duy , gör insallah canım.7 10gun sonra canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?