- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.441
Hiç bilmiyorum canım3. Gün belli olur mu ?
Benim 6. Gün embriyolarıydı
Hehhh enox dimi iğnenin adiO da acıtıyor Muş.ben kan sulandırıcı vuruyorum karnimdan ondan dolayı sanırım fitilini verdi.kan sulandırıcı da çok acıtıyor.bugun 10.yu vurdum
İnşallah canım hiç sıkıntı yaşamazsın.Benim hep sıkıntım vardı şimdi ne kendimi zorlamak nede kasmak istemiyorum
İnşllah gülüm inşallah Rabbim buralara gelmeyi nasip etti gerisini de nasip inşallah benim arada hafif hafif ağrım oluyor kasıklarım da bide karnım gürüldüyo
Evet canim.bugun sonuncuyu vurdum.bugun hastane yi ariycam yazdircamHehhh enox dimi iğnenin adi
Toplamda 12 günmus bana da 2 kutu yazdılar.çok açıyor vurunca amaEvet canim.bugun sonuncuyu vurdum.bugun hastane yi ariycam yazdircam
Evet çok acıyor.prolutanda vuruluyorum o da felç gibi bırakıyorToplamda 12 günmus bana da 2 kutu yazdılar.çok açıyor vurunca ama
Yok canim iğne benimTransfer olan arkadaşlar sizelrre progestan verdi mi doktor kapsül olarak
Sorma yan yatamiyorum kalçam iptalEvet çok acıyor.prolutanda vuruluyorum o da felç gibi bırakıyor
Bana öncesinden de kapsül olarak verdi hem ağız hem vajinal hemfe iğne ama bu ağız beni mahvediyorYok canim iğne benim
Birde yatış ve uzanma pozisyonu olarak bir şey dediler miYok canim iğne benim
Ahahaha sorma yaBana öncesinden de kapsül olarak verdi hem ağız hem vajinal hemfe iğne ama bu ağız beni mahvediyorşarjoş gibi oluyorum
bende dün aynı soruyu sordum doktora hatta anlamlandıramamıştım son adet tarihinden sayılıyormuş tüp bebektede. böyle bir site var ordan da hesaplayabilirsiniz :) https://gebelik.hesaplama.net/Gebelik haftası nasıl hesaplanıyor.26kasim en son hasta olduğum tarih.12aralik 3.gun embriyo transferi oldum. Ne kadarlik oluyor
Vurdururken ilacı çok yavaş sıkar mısınız de o zaman en aza iniyor acıSorma yan yatamiyorum kalçam iptal
Hastaneye gidip covit testi vermem lazım ama ben ayakta duramıyorumAhahaha sorma ya
3hafta 4gunluk olmuşumbende dün aynı soruyu sordum doktora hatta anlamlandıramamıştım son adet tarihinden sayılıyormuş tüp bebektede. böyle bir site var ordan da hesaplayabilirsiniz :) Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Niye ki test veriyorsun ?Hastaneye gidip covit testi vermem lazım ama ben ayakta duramıyorum
İşlem öncesi hastane test istiyorNiye ki test veriyorsun ?
Amin canım sağolasın Allah razı olsunBebeginiz sıkıca size tutunur insallah. hakkinizda hayirlisi olsun
Bende de çok bişiy yok öyle ama sürekli lavaboya gidiyorum yaaaaDaha bir belirti yok gibi oturma kalkma işini kaptırıyorum zateb unutup eskisi gibi davranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?