- 23 Ocak 2021
- 1.637
- 1.177
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.341
Benimde atildi 4 eylulde .Rahme cizik atacak olmasida iyi bişi güzel düşünmüş bana da atıldı bı sefer işte, senin güzel haberlerini alacağıminşallah bizlerde artık bebek alisveris listeleri hazırlarız
Corasprini veya diğer kan sulandırıcılarını bütün doktorlar tercih etmiyor bu biraz doktorunuza bağlı ben de kullanıyorum ama forumda farklı komplikasyon geçirenler var bırakanlar yani herkes kullanmak zorunda değil değerlerinize de bağlı o yüzden doktor ne derse onu yapmak en doğrusuAma corasorin olmadan olmaz ki kuşum oda kan sulandırıcı sonuçta senin icin demiyorum ama çoğu düşük kan pihtisindan oluyor yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler
Benim şuan 3 ilaç var iste folik asit estrofem ve progestan progestandan 7 tane var kutu içinde günlük 2 tüp vurunuyorum 1 tane tek kalıyor gerisine ilaç var mı yok mu bilmiyorum
Ben gunde 1tane gobek ten progestan dex vuruyorum demek herkese gore farklı folıkasıt, estrofem, ecoprın, progestan fıtıl her doktor farklı ılaclar kısıye gore ayarlanabilir bana suanlık gebelik testine gore devam dedı sonrasında da hayırlı sonuc olursa inşallah devam edilen ılaclar soylenırHatta burada göbekten enox kullanan da cok yok gibi gunde 1 tane göbekten iğne vuruyorum ben varmi kullanan?
AA aynı gün olmuşuz var bişiler gibiHerkese merhaba testime bakabilirmisiniz 18 aralıkta 3. Gün embriyosu transferi oldu. 2gün önce meraktan yapmıştım hiç hirsey yoktu bugün sanki silik bir çizgi var gibi geldi ama bilemedim Eki Görüntüle 2975978
Yeni test bu. 2 gün önce aynı markanın başka testini yapmıştım demek istedimTest 2 gunden kalmami?
Sabah ilk idrarla yap var gibi inşallah vardırYeni test bu. 2 gün önce aynı markanın başka testini yapmıştım demek istedim
Bence pozitifYeni test bu. 2 gün önce aynı markanın başka testini yapmıştım demek istedim
Nasilsin kiz? Bebisler nasil?Sabah ilk idrarla yap var gibi inşallah vardır
Sende yap bakalım kuzumAA aynı gün olmuşuz var bişiler gibi
Insallah tesekkur ederimBence pozitif2gun sonra tekrarla.
Tesekkurler insallahSabah ilk idrarla yap var gibi inşallah vardır
Kanamam bitti canim dün , bakalim pazartesi gunu kan verilcek ve kontrol yapilacak ben vanijal ultrasyn ile baktirmak isticem. Bakalim sonuc ne cikacaksaksa burda kan sonucu hemen ayni gun cikmiyor maglesef onun icin , Nasip bakalim canimKubii38 canım sen nasılsın kanaman nasıl oldu? Tabloya bakarken fark ettim 13 aralıkta transfer olmuşsun. Test günün gelmedi mi senin
KorkuyorumSende yap bakalım kuzum
Çooook köprüler geçmiş 2015den bu yana gülüm nerden nereye der gibiBenım ilk oglumda bır sure daha fitile devam etmişdim ozaman kı jel olan dı ismi aklıma gelmedi crıno gıbı bısey tutunması icın yapılan igne transfer sonrası bi tarih vermıslerdı 1tane vurulmustum estrofem sankı bır sure devam etmiştim ama ıgnem yoktu cok degısmıs ozaman dan bu yana 2015di tabı hersey bebegımız icın ınsallah bıze tutunurlar cok heyecanli bekleyıs sonuc guzel olur bebışlerımızı tutunur
Iyiyim canım çok şükür bulantilar başladı aldı başını gidiyorNasilsin kiz? Bebisler nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?