2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ama corasorin olmadan olmaz ki kuşum oda kan sulandırıcı sonuçta senin icin demiyorum ama çoğu düşük kan pihtisindan oluyor yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler
Corasprini veya diğer kan sulandırıcılarını bütün doktorlar tercih etmiyor bu biraz doktorunuza bağlı ben de kullanıyorum ama forumda farklı komplikasyon geçirenler var bırakanlar yani herkes kullanmak zorunda değil değerlerinize de bağlı o yüzden doktor ne derse onu yapmak en doğrusu

Benim şuan 3 ilaç var iste folik asit estrofem ve progestan progestandan 7 tane var kutu içinde günlük 2 tüp vurunuyorum 1 tane tek kalıyor gerisine ilaç var mı yok mu bilmiyorum
Hatta burada göbekten enox kullanan da cok yok gibi gunde 1 tane göbekten iğne vuruyorum ben varmi kullanan?
Ben gunde 1tane gobek ten progestan dex vuruyorum demek herkese gore farklı folıkasıt, estrofem, ecoprın, progestan fıtıl her doktor farklı ılaclar kısıye gore ayarlanabilir bana suanlık gebelik testine gore devam dedı sonrasında da hayırlı sonuc olursa inşallah devam edilen ılaclar soylenır

Kubii38 canım sen nasılsın kanaman nasıl oldu? Tabloya bakarken fark ettim 13 aralıkta transfer olmuşsun. Test günün gelmedi mi senin
Kanamam bitti canim dün , bakalim pazartesi gunu kan verilcek ve kontrol yapilacak ben vanijal ultrasyn ile baktirmak isticem. Bakalim sonuc ne cikacaksaksa burda kan sonucu hemen ayni gun cikmiyor maglesef onun icin , Nasip bakalim canim

Çooook köprüler geçmiş 2015den bu yana gülüm nerden nereye der gibi

Nasilsin kiz? Bebisler nasil?
Iyiyim canım çok şükür bulantilar başladı aldı başını gidiyor lekelenme kesilmişti dün lavabolari yıkadim makineyi bosalttim falan tekrar başladı korkusardı yatıyorum dünden beri salı günü kalp atışlarını duyduk şükür bi sonraki kontrol 10 gun sanraya ama ben dayanırmiyim bilmemsen nasılsın bebiş nasıl kalp atışını duydunuz mu inşallah rabbim herkesr bu duyguları yasatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…