- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.361
Yapsan cikar mi suan az da olsaKorkuyorumçokta yapasım var
Aayy çok sevindim, regl olup kontrollere başladın demek. Regl olmana bu kadar sevinicemi düşünmezdimgünaydın kızlar
bende bugün reglimin 3.günü
salı tekrar kontrolüm var
Aaa sizin kan testi tarihini de bayağı geç tarih veriyorlar demekkiKanamam bitti canim dün , bakalim pazartesi gunu kan verilcek ve kontrol yapilacak ben vanijal ultrasyn ile baktirmak isticem. Bakalim sonuc ne cikacaksaksa burda kan sonucu hemen ayni gun cikmiyor maglesef onun icin , Nasip bakalim canim
evet kuzum Allah nasip ederse başladık inşallahAayy çok sevindim, regl olup kontrollere başladın demek. Regl olmana bu kadar sevinicemi düşünmezdim
Aaa sizin kan testi tarihini de bayağı geç tarih veriyorlar demekkiiyi canım en azından kanaman durmuş, o korkuyu yaşamıyosun. İnş güzel sonuçlar gelir
Bugün 5. günevet kuzum Allah nasip ederse başladık inşallahsenin kaç gün oldu
Üzülmek yok son sürat ileri dün ben çok üzgün ve moralsizdim ama değişen hiç birşey olmadı üzülmek yokBugün 5. günbaşta bir heyecan vardı. Gün yaklaştıkça korku olmaya başladı
Evet gün yaklaştıkça hepimiz telaşlanıyorz fark ediyorumÜzülmek yok son sürat ileri dün ben çok üzgün ve moralsizdim ama değişen hiç birşey olmadı üzülmek yok
Ben şunu anladım ki bizim beklryişlerimiz hiç bitmeyecek o yüzden koyvermeye çalışıyorum kendimi hayırlısı Allah'tan inşallah tutunmuşlardır bize takip ettiğimiz halde sürpriz olurEvet gün yaklaştıkça hepimiz telaşlanıyorz fark ediyorumay bir an önce şu günler geçse güzel sonuçlar alsak yaaa zaman hiç geçmiyor sanki
Teşekkür ederim hep sıkıntı çıkarsa buradan çıkar diye düşünüyorumProgesteron ve östrojen bakmışlardı bende.Progesteron 1in altında olması lazım diye biliyorum.östrojen düşükse bant şeklinde veya fitil şeklinde östrojen desteği yapılıyor o transferi etkilemiyor sanırım.
Canım çok erken bence boş yere moralini bozma bir kaç gün daha bekleYeni test bu. 2 gün önce aynı markanın başka testini yapmıştım demek istedim
Evet maglesef tam 14gün burda kan verme tarihimAayy çok sevindim, regl olup kontrollere başladın demek. Regl olmana bu kadar sevinicemi düşünmezdim
Aaa sizin kan testi tarihini de bayağı geç tarih veriyorlar demekkiiyi canım en azından kanaman durmuş, o korkuyu yaşamıyosun. İnş güzel sonuçlar gelir
Evet maglesef tam 14gün burda kan verme tarihimbakalim canim hayirlisi ne ise o olsun ilk etapda tedirgindim ama Simdi rahatladim Saglik olsun olursada olmazsada burda neler okudum , benim daha ilk tedavim ilk transferimdi Rabbim ne eylerse guzel eyler❤
Biraz yorucu yipratici bi surec ama napalim buda bizlerin imtihaniymiş gizlar SabirEr yada gec gönlümüzdekini vericek Rabbim ben inaniyorum..
Bugün 5. günbaşta bir heyecan vardı. Gün yaklaştıkça korku olmaya başladı
ben ikinizde pozitif alcaksınız gibi hissediyorumÜzülmek yok son sürat ileri dün ben çok üzgün ve moralsizdim ama değişen hiç birşey olmadı üzülmek yok
Yok yok adetin 2. Günü neyse o çıkıyor %80 hiç korkmayın inşallah hayırlısıyla sıkıntı çıkmayacakTeşekkür ederim hep sıkıntı çıkarsa buradan çıkar diye düşünüyorum
Canım sen bugün tekrar test verecksin dmiİnşallah canım.cok heyecanlı
Yoktur insallh cnm senin kaç haftalık olduGünaydın kızlar bugün ağrılarım çok azaldı bulantim yok gibi kötü bir sebebi yoktur değil mi
Çok hafif çıktı ama iğneden olabilir gibi bilmiyorum görünüyor mu ben net görüyorum daYapsan cikar mi suan az da olsa
Gözükmüyor kuzumÇok hafif çıktı ama iğneden olabilir gibi bilmiyorum görünüyor mu ben net görüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?