2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

günaydın kızlar
bende bugün reglimin 3.günü
salı tekrar kontrolüm var
Aayy çok sevindim, regl olup kontrollere başladın demek. Regl olmana bu kadar sevinicemi düşünmezdim
Kanamam bitti canim dün , bakalim pazartesi gunu kan verilcek ve kontrol yapilacak ben vanijal ultrasyn ile baktirmak isticem. Bakalim sonuc ne cikacaksaksa burda kan sonucu hemen ayni gun cikmiyor maglesef onun icin , Nasip bakalim canim
Aaa sizin kan testi tarihini de bayağı geç tarih veriyorlar demekki iyi canım en azından kanaman durmuş, o korkuyu yaşamıyosun. İnş güzel sonuçlar gelir

evet kuzum Allah nasip ederse başladık inşallahsenin kaç gün oldu

Üzülmek yok son sürat ileri dün ben çok üzgün ve moralsizdim ama değişen hiç birşey olmadı üzülmek yok
Evet gün yaklaştıkça hepimiz telaşlanıyorz fark ediyorum ay bir an önce şu günler geçse güzel sonuçlar alsak yaaa zaman hiç geçmiyor sanki

Evet gün yaklaştıkça hepimiz telaşlanıyorz fark ediyorum ay bir an önce şu günler geçse güzel sonuçlar alsak yaaa zaman hiç geçmiyor sanki
Ben şunu anladım ki bizim beklryişlerimiz hiç bitmeyecek o yüzden koyvermeye çalışıyorum kendimi hayırlısı Allah'tan inşallah tutunmuşlardır bize takip ettiğimiz halde sürpriz olur

Teşekkür ederim hep sıkıntı çıkarsa buradan çıkar diye düşünüyorum

Evet maglesef tam 14gün burda kan verme tarihim bakalim canim hayirlisi ne ise o olsun ilk etapda tedirgindim ama Simdi rahatladim Saglik olsun olursada olmazsada burda neler okudum , benim daha ilk tedavim ilk transferimdi Rabbim ne eylerse guzel eyler❤
Biraz yorucu yipratici bi surec ama napalim buda bizlerin imtihaniymiş gizlar Sabir Er yada gec gönlümüzdekini vericek Rabbim ben inaniyorum..

25.12.2021

Bugün iki minnoşumun ilk önce 9 ay boyunca karnıma sonra ömür boyu kalbime gelmesini kabul ediyorum ve ettim. Hayırlısıyla bu hayatta sağlıkla alacak nefesleri varsa eşimle benim hayat yolculuğuma eşlik etsinler Allah’ın izniyle inşallah Biz onlardan razıyız onlarda bizden razı olsunlar hayırlı birer evlat olarak gelsinler

Kızlar bu 2. transferim çok güzel geçti. İlkini ne kadar travmatik atlattıysam bu sefer ki o kadar kolay geçti ki çok şükür pıt pıt kayarak girdi inci taneleri gibi iki tane gördüm ultrasonda. Rahim kalınlığın gayet iyi dedi (9mm civarı olmuş bence gerçekten nar yemek fayda ediyor çekirdeği ile birlikte yemek önemli) çok güzel yerleştiler dedi. Sonu da güzel olur inşallah 20.dk da tuvalete çıktım sonra 20 dk daha yattım ve eve geldim . Estrofem günde 3 tane kullanıyordum ona devam edeceğim yanında günde 3 tane duphaston verdi. İmom Omega verdi vitamin olarak. 12 gün sonra test tarihi ama ben muhtemelen 10.gün veririm kan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…