- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.381
Progesteron ve östrojen bakmışlardı bende.Progesteron 1in altında olması lazım diye biliyorum.östrojen düşükse bant şeklinde veya fitil şeklinde östrojen desteği yapılıyor o transferi etkilemiyor sanırım.
Canım var bisey bak benimde ilk silikti yok denecek kadar atayım sende gör iki gün sonra test verdim eve gittim ikinci testi yaptim sonra pozitif çıktı değer için rahat olsun yani o yüzden gönderdimHerkese merhaba testime bakabilirmisiniz 18 aralıkta 3. Gün embriyosu transferi oldu. 2gün önce meraktan yapmıştım hiç hirsey yoktu bugün sanki silik bir çizgi var gibi geldi ama bilemedim Eki Görüntüle 2975978
Ben silik olarak gördüm...Çok hafif çıktı ama iğneden olabilir gibi bilmiyorum görünüyor mu ben net görüyorum da
Benim henüz belli değil salı günü belli olcak hiç bilmiyorum kaç hücreli olduğunu baloncuklu bişeydikızlar hepinize merhaba
tablodan baktım da sizlerin de 3.gün embroyosuymuş
hepinizin transferi olmuş galiba belli oldu mu sonuçlarınız bir de kaç hücreliydi yazabilir misiniz
benimde öyle
Y Yldrm1
tpk35
Dfn1903
Z Zecmel
M Minikbirmucizemeselesi senin belli olmuş gözüküyor canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
efsunn210102
Amin canim, bolca dinlen. Bende ayni bulanti nefesimi kesiyordu dune kadar, sanki biraz azaldi da tedirginim su an. Kalp atisina daha sali gidicem insallahIyiyim canım çok şükür bulantilar başladı aldı başını gidiyorlekelenme kesilmişti dün lavabolari yıkadim makineyi bosalttim falan tekrar başladı korkusardı yatıyorum dünden beri salı günü kalp atışlarını duyduk şükür bi sonraki kontrol 10 gun sanraya ama ben dayanırmiyim bilmem sen nasılsın bebiş nasıl kalp atışını duydunuz mu inşallah rabbim herkesr bu duyguları yasatsin
Pazartesi yükseliş kanı vereceğim canım ama dollenme tarihinden baz alirsak 17 günlükYoktur insallh cnm senin kaç haftalık oldu
Sen ne zaman transfer oldun canımCanım var bisey bak benimde ilk silikti yok denecek kadar atayım sende gör iki gün sonra test verdim eve gittim ikinci testi yaptim sonra pozitif çıktı değer için rahat olsun yani o yüzden gönderdim
Bende de aynı sayılır estrofemDevit3
Corasprin
İmom marka folik asit
Estrofem
Enox 1 iğne göbekten
2 ampul protestan
Benm daha 5.günümüz canımkızlar hepinize merhaba
hepinizin transferi olmuş galiba belli oldu mu sonuçlarınız bir de kaç hücreliydi yazabilir misiniz
benimde öyle
Y Yldrm1
tpk35
Dfn1903
Z Zecmel
M Minikbirmucizemeselesi senin belli olmuş gözüküyor canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
efsunn210102
Canım benim 31 aralık test tarihim. Kaç hücreliydi bilmiyorumkızlar hepinize merhaba
benimde öyle
Y Yldrm1
tpk35
Dfn1903
Z Zecmel
efsunn210102
Ben işten izin aldım. Annemde kalıyorum bi oturup bi yatıyorum öyle geçiriyorum günlerimiTransfer olan arkadaşlar sonrasında neler yaptınız nelere dikkat ettiniz beni de bilgilendirir misiniz? Doktor da hemşire de hayatını çok kısıtlama dediler ama bilemedim
Yok benimkine 5 haftalık dedi doktor ölçüme göre degerlendiriyorlar yani büyüklugune gore canım benim trasfer tarifi 8 Aralık'ti insallh ikiye katlanır degerinnPazartesi yükseliş kanı vereceğim canım ama dollenme tarihinden baz alirsak 17 günlük
8 Aralık canim 17 Aralık'ta test verdimSen ne zaman transfer oldun canım
İnsAllah artmasi gerektiği gibi artarYok benimkine 5 haftalık dedi doktor ölçüme göre degerlendiriyorlar yani büyüklugune gore canım benim trasfer tarifi 8 Aralık'ti insallh ikiye katlanır degerinn
Maşallah benim 5.günüm daha zaman geçmek bilmiyor 11 gunde beta kac çıktı?8 Aralık canim 17 Aralık'ta test verdim
baloncuklu nasıl kızzzBenim henüz belli değil salı günü belli olcak hiç bilmiyorum kaç hücreli olduğunu baloncuklu bişeydi
3.günde 4 hücreli mi dondurulmuştu yani kuzumBenm daha 5.günümüz canım
4 hücreli demişlerdi
sağlık olsun sağlıkla tutunsun canmCanım benim 31 aralık test tarihim. Kaç hücreliydi bilmiyorum
Evet öyle demişlerdibaloncuklu nasıl kızzztutsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
3.günde 4 hücreli mi dondurulmuştu yani kuzum
sağlık olsun sağlıkla tutunsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?