2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

kızlar hepinize merhaba
tablodan baktım da sizlerin de 3.gün embroyosuymuş
hepinizin transferi olmuş galiba belli oldu mu sonuçlarınız bir de kaç hücreliydi yazabilir misiniz
benimde öyle
Y Yldrm1
tpk35
Dfn1903
Z Zecmel
M Minikbirmucizemeselesi senin belli olmuş gözüküyor canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
efsunn210102

Canım var bisey bak benimde ilk silikti yok denecek kadar atayım sende gör iki gün sonra test verdim eve gittim ikinci testi yaptim sonra pozitif çıktı değer için rahat olsun yani o yüzden gönderdim

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-25-12-27-24-43.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2021-12-25-12-27-00-02.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 76
Benim henüz belli değil salı günü belli olcak hiç bilmiyorum kaç hücreli olduğunu baloncuklu bişeydi

Amin canim, bolca dinlen. Bende ayni bulanti nefesimi kesiyordu dune kadar, sanki biraz azaldi da tedirginim su an. Kalp atisina daha sali gidicem insallah

Tutup tutmamasi nasip kizlar hayatınıza olduğu gibi devam edebilirsiniz bence en azından kafanız dağılır yine de ağır kaldırmayın ağır iş yapmayin tabi bide belirti aramanın faydası yok herkesin vücudunun verdiği tepki farklı bide kullandığımiz ilaçlarin etkilerini de hissediyoruz yoksa hamile kalan çoğu kadın bu ilk haftalari hissetmiyor ki biz tüp bebek yaptigimiz için gün gün takip ediyoruz Allah sonumuzu hayretsin

Slm kızlar herkese hayırlı sonuçlar diliyorum Iron Butterfly canım beni listeden sildinmi göremedim bugun kontrolum vardı transfer günüm belli oldu 30 aralık 3. Gün olarak donduruldu ama doktor birgün önce çözdürüp 4. Gün olarak transfer etcekmiş bu ikinci denemem inşallah son olur

Benim henüz belli değil salı günü belli olcak hiç bilmiyorum kaç hücreli olduğunu baloncuklu bişeydi
baloncuklu nasıl kızzz tutsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Benm daha 5.günümüz canım
4 hücreli demişlerdi
3.günde 4 hücreli mi dondurulmuştu yani kuzum
Canım benim 31 aralık test tarihim. Kaç hücreliydi bilmiyorum
sağlık olsun sağlıkla tutunsun canm

baloncuklu nasıl kızzz tutsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

3.günde 4 hücreli mi dondurulmuştu yani kuzum

sağlık olsun sağlıkla tutunsun canm
Evet öyle demişlerdi
Hatta doktor 3.gününde gelişimi güzel gitmis hatta 4.gunluk gibi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…