- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.401
Kaç gün sonra yapmıştınız acabaCanım var bisey bak benimde ilk silikti yok denecek kadar atayım sende gör iki gün sonra test verdim eve gittim ikinci testi yaptim sonra pozitif çıktı değer için rahat olsun yani o yüzden gönderdim
bana şey dediler di canım 3.gün aradıklarında gelişimi günüyle uyumlu değil 4 hücreli hala yarını beklicez demişlerdiEvet öyle demişlerdi
Hatta doktor 3.gününde gelişimi güzel gitmis hatta 4.gunluk gibi dedi
İnşallahbana şey dediler di canım 3.gün aradıklarında gelişimi günüyle uyumlu değil 4 hücreli hala yarını beklicez demişlerdi
ertesi gün de öğlen gibi aradılar 3.gün gelişimine ulaştı 7 hücreli dondurduk demişlerdi
ondan sordum canm
ama dediğim gibi sağlıklı olsun sağlıkla tutunsun yeter ki
Ayyyy hadi hayırlısı olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahSlm kızlar herkese hayırlı sonuçlar diliyorumIron Butterfly canım beni listeden sildinmi göremedim bugun kontrolum vardı transfer günüm belli oldu 30 aralık 3. Gün olarak donduruldu ama doktor birgün önce çözdürüp 4. Gün olarak transfer etcekmiş bu ikinci denemem inşallah son olur
İnşallah canımbaloncuklu nasıl kızzztutsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
3.günde 4 hücreli mi dondurulmuştu yani kuzum
sağlık olsun sağlıkla tutunsun canm
Canım sen bugün tekrar test verecksin dmi
Sağolasın canım.kac hücreli bilmiyorum sadece 3,gün iyi kalite de dediler. Elhamdülillah hamileyim.insallah seninkide tutunurkızlar hepinize merhaba
tablodan baktım da sizlerin de 3.gün embroyosuymuş
hepinizin transferi olmuş galiba belli oldu mu sonuçlarınız bir de kaç hücreliydi yazabilir misiniz
benimde öyle
@Hayattt1
@tpk35
Dfn1903
Z Zecmel
M Minikbirmucizemeselesi senin belli olmuş gözüküyor canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
efsunn210102
Ben göremedim canım ama siyah Beyaz yapıyorlar ya o zaman daha belli oluyor öyle bı deneHerkese merhaba testime bakabilirmisiniz 18 aralıkta 3. Gün embriyosu transferi oldu. 2gün önce meraktan yapmıştım hiç hirsey yoktu bugün sanki silik bir çizgi var gibi geldi ama bilemedim Eki Görüntüle 2975978
Ben hala kullaniyorum 5+4. Ne kadar kullancam bilmiyorumKızlar prednolu test gününe kadar kullanıyor musunuz ?
Sağolasın canım.kac hücreli bilmiyorum sadece 3,gün iyi kalite de dediler. Elhamdülillah hamileyim.insallah seninkide tutunur
Tranfer günü kesiliyor canım.doktor kullan mi dedi sizeBen hala kullaniyorum 5+4. Ne kadar kullancam bilmiyorum
Kaç mg kullanıyorsunuz ?Ben hala kullaniyorum 5+4. Ne kadar kullancam bilmiyorum
Hayır transfer günü bırakılıyorKızlar prednolu test gününe kadar kullanıyor musunuz ?
Ben yan düz yattım. Oturdum da. Bence duruşla pek ilgisi yokTransferin ilk günündeyim bu şekilde yatmam iyi mi ? Bacaklarım ağrıdı 1 saatte düz yatarken
Doktor bi gün daha kullan sonra bırak dedi ama burada duymuştum sonrasında kullananlardan . Doktora sordum devam etsem mi diye şu ana kadar içtiklerin etki eder dedi de bilemedimTranfer günü kesiliyor canım.doktor kullan mi dedi size
Tranfer günü akşam ictim.biraktim.Doktor bi gün daha kullan sonra bırak dedi ama burada duymuştum sonrasında kullananlardan . Doktora sordum devam etsem mi diye şu ana kadar içtiklerin etki eder dedi de bilemedim
Ahanda böyle bisürü boluncuğu varbaloncuklu nasıl kızzztutsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
3.günde 4 hücreli mi dondurulmuştu yani kuzum
sağlık olsun sağlıkla tutunsun canm
Zaten transferden sonra basladımTranfer günü kesiliyor canım.doktor kullan mi dedi size
16 mgKaç mg kullanıyorsunuz ?
Bana opuda verildiZaten transferden sonra basladım
16 mg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?