- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.421
Ben opu dan sonra 5 gün kullandım sadeceKızlar prednolu test gününe kadar kullanıyor musunuz ?
Yaaa ne güzel ne anlamlı bir mesaj inşallah 9 ay karninda omur boyu kalbinde buyut pıtırcıkları25.12.2021
Bugün iki minnoşumun ilk önce 9 ay boyunca karnıma sonra ömür boyu kalbime gelmesini kabul ediyorum ve ettim. Hayırlısıyla bu hayatta sağlıkla alacak nefesleri varsa eşimle benim hayat yolculuğuma eşlik etsinler Allah’ın izniyle inşallahBiz onlardan razıyız onlarda bizden razı olsunlar hayırlı birer evlat olarak gelsinler
Kızlar bu 2. transferim çok güzel geçti. İlkini ne kadar travmatik atlattıysam bu sefer ki o kadar kolay geçti ki çok şükürpıt pıt kayarak girdi inci taneleri gibi iki tane gördüm ultrasonda. Rahim kalınlığın gayet iyi dedi (9mm civarı olmuş bence gerçekten nar yemek fayda ediyor çekirdeği ile birlikte yemek önemli) çok güzel yerleştiler dedi. Sonu da güzel olur inşallah 20.dk da tuvalete çıktım sonra 20 dk daha yattım ve eve geldim . Estrofem günde 3 tane kullanıyordum ona devam edeceğim yanında günde 3 tane duphaston verdi. İmom Omega verdi vitamin olarak. 12 gün sonra test tarihi ama ben muhtemelen 10.gün veririm kan.
Inşallah salı günü gümbür gümbür atan kalbinin sesini duyarsın rabbim bumutluluğu burdaki herkese nasip etsin negatif alanlara da en kısa zaman da kendi hazinesinden doktorlara hic ihtiyaç duymadan nasip etsin inşallahhhhhAmin canim, bolca dinlen. Bende ayni bulanti nefesimi kesiyordu dune kadar, sanki biraz azaldi da tedirginim su an. Kalp atisina daha sali gidicem insallah
Cnm 10. Gün 524 çıkmıştı aynen zaman gecmiyor ama 9 ay bile bı anda geçiyor diyorlar insallh hepimiz sağlıkla kucaginza alırızMaşallah benim 5.günüm daha zaman geçmek bilmiyor 11 gunde beta kac çıktı?
Transfer günü akşam da içtim sonra bıraktım canımKızlar prednolu test gününe kadar kullanıyor musunuz ?
7. Günde yaptım ben erken hamilelik testiniKaç gün sonra yapmıştınız acaba
maşallah sübhanallahSağolasın canım.kac hücreli bilmiyorum sadece 3,gün iyi kalite de dediler. Elhamdülillah hamileyim.insallah seninkide tutunur
yaaa baloncuğunu yesinlerrrAhanda böyle bisürü boluncuğu var
Mesela şimdi benim 5 gün ya yarisi da olsa cikar mi sence yaptırsamCnm 10. Gün 524 çıkmıştı aynen zaman gecmiyor ama 9 ay bile bı anda geçiyor diyorlar insallh hepimiz sağlıkla kucaginza alırız
Kan vericem meraktan yoksa şaşı olucam wallahi artık test bakmaktanBen göremedim canım ama siyah Beyaz yapıyorlar ya o zaman daha belli oluyor öyle bı dene
Çok şükür canım25.12.2021
Bugün iki minnoşumun ilk önce 9 ay boyunca karnıma sonra ömür boyu kalbime gelmesini kabul ediyorum ve ettim. Hayırlısıyla bu hayatta sağlıkla alacak nefesleri varsa eşimle benim hayat yolculuğuma eşlik etsinler Allah’ın izniyle inşallahBiz onlardan razıyız onlarda bizden razı olsunlar hayırlı birer evlat olarak gelsinler
Kızlar bu 2. transferim çok güzel geçti. İlkini ne kadar travmatik atlattıysam bu sefer ki o kadar kolay geçti ki çok şükürpıt pıt kayarak girdi inci taneleri gibi iki tane gördüm ultrasonda. Rahim kalınlığın gayet iyi dedi (9mm civarı olmuş bence gerçekten nar yemek fayda ediyor çekirdeği ile birlikte yemek önemli) çok güzel yerleştiler dedi. Sonu da güzel olur inşallah 20.dk da tuvalete çıktım sonra 20 dk daha yattım ve eve geldim . Estrofem günde 3 tane kullanıyordum ona devam edeceğim yanında günde 3 tane duphaston verdi. İmom Omega verdi vitamin olarak. 12 gün sonra test tarihi ama ben muhtemelen 10.gün veririm kan.
Transferin ilk günündeyim bu şekilde yatmam iyi mi ? Bacaklarım ağrıdı 1 saatte düz yatarken
Aynen transferde verdiler inşallah tutunmuştur anasına baloncuğummaşallah sübhanallahkocaman amiinnnnn
yaaa baloncuğunu yesinlerrrbunlar hücre sanırım 5 tane saydım ben bunu transfer de mi veriyolar fotisini
Bence yapma daha erken çok erken çıkmayabilir de sonra uzulmeyesin benim yedinci gün tutunmuştu lekelenme oldu mesela önce yaotrsam benimde çıkmayacakti belkide zamanını bekle derimMesela şimdi benim 5 gün ya yarisi da olsa cikar mi sence yaptırsam
Maşallah ne güzel gözüküyor hücreleri inşallah hayat verir RabbimAhanda böyle bisürü boluncuğu var
8 tane hücre var :)maşallah sübhanallahkocaman amiinnnnn
yaaa baloncuğunu yesinlerrrbunlar hücre sanırım 5 tane saydım ben bunu transfer de mi veriyolar fotisini
ayyyyy amiiin aminnnnnAynen transferde verdiler inşallah tutunmuştur anasına baloncuğum
küçüklerle mi :) ben kocamanları saydım8 tane hücre var :)
çok içme sen hamilesingelin çay içek gızlaaaaarrrr
Henüz belli birşey yok kiayyyyy amiiin aminnnnn
küçüklerle mi :) ben kocamanları saydım
çok içme sen hamilesin
olsun sen çok içme zararlıGeniz belli birşey yok kiAllah nasip eder inşallah hepimize sanırım 5 gün boyunca bugün içtim çay
ayyy ne güzel mutlulukkkk Allah daim etsin inşallah :)Kızlar çok şükür kalp atışını bugün duyduk6 haftalık şuanda bugün sadece görürüz dedi doktor sonra yüzeysel nefes al belki duyabiliriz dedi duyduk da çok şükür yaa Allah’ım herkese nasip etsinn canlarım bu mucize sesleri duymayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?