2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaaa ne güzel ne anlamlı bir mesaj inşallah 9 ay karninda omur boyu kalbinde buyut pıtırcıkları

Amin canim, bolca dinlen. Bende ayni bulanti nefesimi kesiyordu dune kadar, sanki biraz azaldi da tedirginim su an. Kalp atisina daha sali gidicem insallah
Inşallah salı günü gümbür gümbür atan kalbinin sesini duyarsın rabbim bumutluluğu burdaki herkese nasip etsin negatif alanlara da en kısa zaman da kendi hazinesinden doktorlara hic ihtiyaç duymadan nasip etsin inşallahhhhh

Çok şükür canım Rabbim inşallah hayırla sağlıkla pozitifleri keseleri kalp atışlarını doğumlarını nasip etsin amiiiinnnnnn

maşallah sübhanallah kocaman amiinnnnn

yaaa baloncuğunu yesinlerrrbunlar hücre sanırım 5 tane saydım ben bunu transfer de mi veriyolar fotisini
Aynen transferde verdiler inşallah tutunmuştur anasına baloncuğum

Mesela şimdi benim 5 gün ya yarisi da olsa cikar mi sence yaptırsam
Bence yapma daha erken çok erken çıkmayabilir de sonra uzulmeyesin benim yedinci gün tutunmuştu lekelenme oldu mesela önce yaotrsam benimde çıkmayacakti belkide zamanını bekle derim

ayyyyy amiiin aminnnnn

küçüklerle mi :) ben kocamanları saydım

çok içme sen hamilesin
Henüz belli birşey yok ki Allah nasip eder inşallah hepimize sanırım 5 gün boyunca bugün içtim çay

Son düzenleme:
Geniz belli birşey yok ki Allah nasip eder inşallah hepimize sanırım 5 gün boyunca bugün içtim çay
olsun sen çok içme zararlı
onun yerine pekmezli su iç kan can olsun
ayyy ne güzel mutlulukkkk Allah daim etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…