- 14 Şubat 2021
- 8.461
- 23.124
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.941
Bende aynı bizimki sebebsiz inferteliteİnşallah her şey yolunda gider bir an önce de karnımızda yavrularımız olur 4 yıl oldu bekliyoruz bebeğimizi
Benim pcos malesefBende aynı bizimki sebebsiz infertelite
Adaçayı falan içtim ama tık yok zaten tarlusal içtim olmam gerekiyor ama yok olmadıİnşallah canım biz çok kafaya taktık neden neden falan ama hiç banamısın demedi sonra kendi yine zamansız geldi her adetim gibi çay falan deneyen arkadaşlar vardi nette masaj falan varmış çok faydasını gören olmuş bak istersen sende
Benim tedaviye başladığım yaş22 yaşındayım
Aynen öyleŞu gencecik yaşımızda neler gördük ya benim hiç tüp bebek yapmak zorunda olucağım aklıma gelmezdi
Allah o TV dizilerini bildiği gibi yapsın bütün hayallerimizi çaldılar zatenBen de öyle sanıyordum hemen yapınca bir kere hamile kalınıyor sanmıştım ama Malesef
Ben de artık şey düşüncesi oldu gizli saklı yapan herkes hamile gizli saklı yapcaktık bak nasıl oluyorduk hamileBenim tedaviye başladığım yaş
Aynen öyle
Allah o TV dizilerini bildiği gibi yapsın bütün hayallerimizi çaldılar zaten
Ahahahaha buda iyiymiş.Ben de artık şey düşüncesi oldu gizli saklı yapan herkes hamile gizli saklı yapcaktık bak nasıl oluyorduk hamile
Eşim astsubay o yüzden malatyada zercan hanım var tüp bebek uzmanı ona gidiyoruz ama asıl gitmek istediğim yer bahçeci idiAhahahaha buda iyiymiş.
Nerede tedavi görüyorsun sen ?
Ahhhhh hayaller ahhhhBen de artık şey düşüncesi oldu gizli saklı yapan herkes hamile gizli saklı yapcaktık bak nasıl oluyorduk hamile
Neler geliyor akla vallaAhahahaha buda iyiymiş.
Nerede tedavi görüyorsun sen ?
Olsun canım inşalalh tutarEşim astsubay o yüzden malatyada zercan hanım var tüp bebek uzmanı ona gidiyoruz ama asıl gitmek istediğim yer bahçeci idi
İstanbul'da da herkes oray gidiyor yaaaEşim astsubay o yüzden malatyada zercan hanım var tüp bebek uzmanı ona gidiyoruz ama asıl gitmek istediğim yer bahçeci idi
Bir umut ne yapalımAhhhhh hayaller ahhhh
Neler geliyor akla valla
Sormaİstanbul'da da herkes oray gidiyor yaaa
Evet ya bu inşallah tutar da tutmazsa oraya gitmeyi planlıyorumİstanbul'da da herkes oray gidiyor yaaa
Amin inşallah canım yaOlsun canım inşalalh tutar
Valla inşallah tutar benimde tutmazsa Bezmialem i deniyeceğim ben.Evet ya bu inşallah tutar da tutmazsa oraya gitmeyi planlıyorum
Ben 2 özelde aşılama oldum olmadı devlete yöneldim iyiki diyorum şimdi bana göre devlet zaman harcıyor ama özelde para tuzağıSorma
ben memorial ile ikisi arasında kaldım
burası sonradan çıktı
bahçeci de bana ters kaldı baya çalıştığım için memorial de içime sinmedi bu dişleri tuhaf doktor hoşuma gitti
Allah'ım hakkında hayırlısını versin ummadığın zamanda kucağın dolsun inşallahEvet ya bu inşallah tutar da tutmazsa oraya gitmeyi planlıyorum
Amin inşallahBen 2 özelde aşılama oldum olmadı devlete yöneldim iyiki diyorum şimdi bana göre devlet zaman harcıyor ama özelde para tuzağı
Allah'ım hakkında hayırlısını versin ummadığın zamanda kucağın dolsun inşallah
Amin isteğen herkesinBen 2 özelde aşılama oldum olmadı devlete yöneldim iyiki diyorum şimdi bana göre devlet zaman harcıyor ama özelde para tuzağı
Allah'ım hakkında hayırlısını versin ummadığın zamanda kucağın dolsun inşallah
İnşallah tutarda rabbim aratmazValla inşallah tutar benimde tutmazsa Bezmialem i deniyeceğim ben.
galiba ,sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?