2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım ben aşı olduğumda doktorum bi ay ara vermemiz gerekiyor demişti bende negatifi alınca hemen yaptırmıştın araya histeroskopi falan girdi iki dozu da çıkarttım aradan. Doktorun ne düşünüyor bu konuda transfere ara vermen gerekiyor falan dedi mi

Kızlaar 2 aralık transfer günüm 2 gün önce hatırlarsanız erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı. Bugün beta hcg verdim veeee sonuç 94 Nasıl sizce kızlar devamı gelir umarım
Cnm değerin çok güzel çıkmış.Bu kadar erken olmasına rağmenHayırlısıyla değerin katlanarak artsın inş

Cnm aşıdan sonra en az iki ay gebelik önerilmiyor.ben de nisandaki transferim negatif olunca yazın oldum iki doz aşımı.

Cnm aşıdan sonra en az iki ay gebelik önerilmiyor.ben de nisandaki transferim negatif olunca yazın oldum iki doz aşımı.
Of ya ihmalkarlik yaptım bende geçen aylarda olabilirdim aslında ama temmuzda da transfer oldum nisandan beri ilaçlarla geçiyor günler zamanda olmadı aşı olmaya. Dr da transferden önce ol aşını diyor madem öyle neden ol diyor

Bugun sorduğumda transferden önce en azından ilk dozu ol aradan çıksın dedi ama ara vermemiz lazım filan demedi ki bende işte bundan korkuyorum aşı olucam bir ay sonra da transfer oluyor ya transferi negatif etkilerde diye

Kızlaar 2 aralık transfer günüm 2 gün önce hatırlarsanız erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı. Bugün beta hcg verdim veeee sonuç 94 Nasıl sizce kızlar devamı gelir umarım
Daha test gününüz gelmemiş bile ve sonuç harika neden üzgün surat koydunuz hayırlısi olsun annesi sevinin

Milyaay nasıl oldun canım doktorun ne diyor lekelenmen durdu mu

Allah'ım kucağına bağışlasın inşallah

Evet benim de sürekli aklımda valla Milyaay

Ayyyy maşallah maşallah

Allah'ım hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah bu güzel duyguyu
Kızlar allah razı olsun şükürler olsun kanama durdu az önce muayene oldum cok şükür kanams alanı da dağılmış ama riske atmamak icin cumartesi taburcu edecek rabbim hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin rabbim hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…