- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.981
Çok geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun inşallahİşaret parmağını kaybetti bu gece müşade altinda kalıcak iyi hamd olsun ama evden hastaneyi nasıl boyladım bilmiyorum
Valla Allah razı olsun hiç bela husumet eksik olmuyor üzerimizden yaaa anlayamadım yeğenim ben abim derken sirada ne olacak diye düşünüyorumÇok geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun inşallah
Canım ben aşı olduğumda doktorum bi ay ara vermemiz gerekiyor demişti bende negatifi alınca hemen yaptırmıştın araya histeroskopi falan girdi iki dozu da çıkarttım aradan. Doktorun ne düşünüyor bu konuda transfere ara vermen gerekiyor falan dedi miKızlar ben size bişi sorucam, ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?
Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası
Çok geçmiş olsun cnmValla Allah razı olsun hiç bela husumet eksik olmuyor üzerimizden yaaa anlayamadım yeğenim ben abim derken sirada ne olacak diye düşünüyorum
Cnm değerin çok güzel çıkmış.Bu kadar erken olmasına rağmenKızlaar 2 aralık transfer günüm 2 gün önce hatırlarsanız erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı. Bugün beta hcg verdim veeee sonuç 94Nasıl sizce kızlar devamı gelir umarım
Cnm aşıdan sonra en az iki ay gebelik önerilmiyor.ben de nisandaki transferim negatif olunca yazın oldum iki doz aşımı.Kızlar ben size bişi sorucam, ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?
Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası
İlk transfeei Nisan'da oldum 8 ay olmuş kovit olalı bilemedim çok kararsız kaldım gerçektenİlk transfer ile aranızda ne kadar süre oldu ? Aslında kovit olmuşsunuz onu ilk doz gibi sayabilirsiniz hala antikorunuz vardır kısa zaman önce olmuş iseniz
Cnmm çok teşekkür ederim Allah devamını getirsinCnm değerin çok güzel çıkmış.Bu kadar erken olmasına rağmenHayırlısıyla değerin katlanarak artsın inş
Of ya ihmalkarlik yaptım bende geçen aylarda olabilirdim aslında ama temmuzda da transfer oldum nisandan beri ilaçlarla geçiyor günler zamanda olmadı aşı olmaya. Dr da transferden önce ol aşını diyor madem öyle neden ol diyorCnm aşıdan sonra en az iki ay gebelik önerilmiyor.ben de nisandaki transferim negatif olunca yazın oldum iki doz aşımı.
Bugun sorduğumda transferden önce en azından ilk dozu ol aradan çıksın dedi ama ara vermemiz lazım filan demedi ki bende işte bundan korkuyorum aşı olucam bir ay sonra da transfer oluyor ya transferi negatif etkilerde diyeCanım ben aşı olduğumda doktorum bi ay ara vermemiz gerekiyor demişti bende negatifi alınca hemen yaptırmıştın araya histeroskopi falan girdi iki dozu da çıkarttım aradan. Doktorun ne düşünüyor bu konuda transfere ara vermen gerekiyor falan dedi mi
Hiç moralini bozma ilk hamilelik değerlerim buna benzerdi ve sağlıcakla doğdu oğlum senin de çok iyi olucak içini ferah tut5.gun embrıyosu ıkı taneydı 8.gun 45 10.gun 77 12.gun 153 çıktı 4 gun sonra tekrar test istedıler
Hemde ne nankör sanki bu evde inşaat çalışması oluyor hergun aynı toz toprakAminmm canım
Yorma kendini de fazla temizlik işi nankör iş
Bununla geçmiş olsun canımİşaret parmağını kaybetti bu gece müşade altinda kalıcak iyi hamd olsun ama evden hastaneyi nasıl boyladım bilmiyorum
Tebrik ederim kuzumKızlaar 2 aralık transfer günüm 2 gün önce hatırlarsanız erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı. Bugün beta hcg verdim veeee sonuç 94Nasıl sizce kızlar devamı gelir umarım
Daha test gününüz gelmemiş bile ve sonuç harika neden üzgün surat koydunuzKızlaar 2 aralık transfer günüm 2 gün önce hatırlarsanız erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı. Bugün beta hcg verdim veeee sonuç 94Nasıl sizce kızlar devamı gelir umarım
Bemim ilk transferimde de çünkü böyle sonuö gelmişti cnm ama sonradan düşmüştümDaha test gününüz gelmemiş bile ve sonuç harika neden üzgün surat koydunuzhayırlısi olsun annesi sevinin
Çok sağol cnm annesi onları çok bekledi gelsinler sağlıklıcaDaha test gününüz gelmemiş bile ve sonuç harika neden üzgün surat koydunuzhayırlısi olsun annesi sevinin
Milyaay nasıl oldun canım doktorun ne diyor lekelenmen durdu mu
Kızlar allah razı olsun şükürler olsun kanama durdu az önce muayene oldum cok şükür kanams alanı da dağılmış ama riske atmamak icin cumartesi taburcu edecekAllah'ım kucağına bağışlasın inşallah
Evet benim de sürekli aklımda vallaMilyaay
Ayyyy maşallah maşallah
Allah'ım hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah bu güzel duyguyu
Cnmm çok teşekkür ederimm darısı herkesin başınaTebrik ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?