- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.961
Merkezle kesinlikle çok alakası var ama birde nasip kısmet varİnşallah tutarda rabbim aratmaz
Doktorumdan memnunum ya sağolsun ilgili alakalı bir doktor gibi değil abla gibi malatyadaki sayılı uzmanlardan bakalım hayırlısıMerkezle kesinlikle çok alakası var ama birde nasip kısmet var
bahçecide 1.transferi negatif geçmiş arkadaşımız var aramızda
fazla yapılan reklamlar seni şaşırtmasın canım.
Hayırlısı inşallahDoktorumdan memnunum ya sağolsun ilgili alakalı bir doktor gibi değil abla gibi malatyadaki sayılı uzmanlardan bakalım hayırlısı
Amin inşallahHayırlısı inşallah
Evet bende varım 2 transferde bahçeci ve ikiside negatif tatlımMerkezle kesinlikle çok alakası var ama birde nasip kısmet var
bahçecide 1.transferi negatif geçmiş arkadaşımız var aramızda
fazla yapılan reklamlar seni şaşırtmasın canım.
Allah var pozitif te negatif te çok duydum özelde ama her adim para her para Allah yardım etsinEvet bende varım 2 transferde bahçeci ve ikiside negatif tatlım
Bende şanslıyım sanırım eşimin anne babası Erzurum da yaşıyor kardeşleri burdaKizlar kızlar neler konuşmuşsunuz maşallahbende tüm gün yemek temizlik ancak bakabildim buralara ama hepsini okudum kv ler fena olur en iyisi bile en kötüsü gerçi ben bu konuda sanırım şanslıyım eşimin anneside babasida vefat etmiş yıllar önce mekanları cennet olsun
Ohh ne güzel uzaktalarmisAllah var pozitif te negatif te çok duydum özelde ama her adim para her para Allah yardım etsin
Bende şanslıyım sanırım eşimin anne babası Erzurum da yaşıyor kardeşleri burdazararını görmediğim için sanırım seviyorum ben kayınvalidemi yüzüme hep güler yüzlğ şey arkamdan bilemem ama
Cnm hayırdır,ne oldu?Tam hayatım normale dönüyor diyorum var ya olmadık yerden olmadık şeyler çıkıyor
Bugünde abim'i hastaneye getirdik yaa iş kazası geçirmiş aklım çıktıCnm hayırdır,ne oldu?
Geçmiş olsun.Önemli bir sey yoktur inşBugünde abim'i hastaneye getirdik yaa iş kazası geçirmiş aklım çıktı
AA geçmiş olsun iyi mi durumu?Bugünde abim'i hastaneye getirdik yaa iş kazası geçirmiş aklım çıktı
Çok geçmiş olsun canımBugünde abim'i hastaneye getirdik yaa iş kazası geçirmiş aklım çıktı
Ben olsam ilacımı birgün bile bırakmaz aşımı daha sonra olurdum canım bu kadar mücadele verirken riske atma bence aşıların rahim veya doğurganlık üzerine hiçbir etkisini bilmiyoruz.Kızlar ben size bişi sorucam, ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?
Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası
İşte bende bunun için tereddüt ediyorum transfere bir ay var desek şuan ilk dozu vurulsam bu bir ay içerisinde rahimde nasıl etki yaratır, yada transferde tutunmaya olumsuz etkisi olur mu bilemiyorum. Bir yandan da diyorum hamilelerde aşı oluyor 3 ay sonrasında ama işte onlarin varolan bir gebeliği var ya benim transferime etki ederse diye korkuyorumBen olsam ilacımı birgün bile bırakmaz aşımı daha sonra olurdum canım bu kadar mücadele verirken riske atma bence aşıların rahim veya doğurganlık üzerine hiçbir etkisini bilmiyoruz.
İlk transfer ile aranızda ne kadar süre oldu ? Aslında kovit olmuşsunuz onu ilk doz gibi sayabilirsiniz hala antikorunuz vardır kısa zaman önce olmuş isenizİşte bende bunun için tereddüt ediyorum transfere bir ay var desek şuan ilk dozu vurulsam bu bir ay içerisinde rahimde nasıl etki yaratır, yada transferde tutunmaya olumsuz etkisi olur mu bilemiyorum. Bir yandan da diyorum hamilelerde aşı oluyor 3 ay sonrasında ama işte onlarin varolan bir gebeliği var ya benim transferime etki ederse diye korkuyorumilk transferde kovit olmuştum hala onun korkusu var
Geçmiş olsun.Önemli bir sey yoktur inşRabbim şifa versin.
AA geçmiş olsun iyi mi durumu?
İşaret parmağını kaybetti bu gece müşade altinda kalıcak iyi hamd olsun ama evden hastaneyi nasıl boyladım bilmiyorumÇok geçmiş olsun canımumarım önemli bir şey yoktur
Aminmm canımKizlar kızlar neler konuşmuşsunuz maşallahbende tüm gün yemek temizlik ancak bakabildim buralara ama hepsini okudum kv ler fena olur en iyisi bile en kötüsü gerçi ben bu konuda sanırım şanslıyım eşimin anneside babasida vefat etmiş yıllar önce mekanları cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?