2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merkezle kesinlikle çok alakası var ama birde nasip kısmet var
bahçecide 1.transferi negatif geçmiş arkadaşımız var aramızda
fazla yapılan reklamlar seni şaşırtmasın canım.
Doktorumdan memnunum ya sağolsun ilgili alakalı bir doktor gibi değil abla gibi malatyadaki sayılı uzmanlardan bakalım hayırlısı

Kizlar kızlar neler konuşmuşsunuz maşallah bende tüm gün yemek temizlik ancak bakabildim buralara ama hepsini okudum kv ler fena olur en iyisi bile en kötüsü gerçi ben bu konuda sanırım şanslıyım eşimin anneside babasida vefat etmiş yıllar önce mekanları cennet olsun

Evet bende varım 2 transferde bahçeci ve ikiside negatif tatlım
Allah var pozitif te negatif te çok duydum özelde ama her adim para her para Allah yardım etsin
Bende şanslıyım sanırım eşimin anne babası Erzurum da yaşıyor kardeşleri burda zararını görmediğim için sanırım seviyorum ben kayınvalidemi yüzüme hep güler yüzlğ şey arkamdan bilemem ama

Tam hayatım normale dönüyor diyorum var ya olmadık yerden olmadık şeyler çıkıyor

Ohh ne güzel uzaktalarmis şanslısın valla bu konuda

Kızlar ben size bişi sorucam, ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?

Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası

Ben olsam ilacımı birgün bile bırakmaz aşımı daha sonra olurdum canım bu kadar mücadele verirken riske atma bence aşıların rahim veya doğurganlık üzerine hiçbir etkisini bilmiyoruz.

Ben olsam ilacımı birgün bile bırakmaz aşımı daha sonra olurdum canım bu kadar mücadele verirken riske atma bence aşıların rahim veya doğurganlık üzerine hiçbir etkisini bilmiyoruz.
İşte bende bunun için tereddüt ediyorum transfere bir ay var desek şuan ilk dozu vurulsam bu bir ay içerisinde rahimde nasıl etki yaratır, yada transferde tutunmaya olumsuz etkisi olur mu bilemiyorum. Bir yandan da diyorum hamilelerde aşı oluyor 3 ay sonrasında ama işte onlarin varolan bir gebeliği var ya benim transferime etki ederse diye korkuyorum ilk transferde kovit olmuştum hala onun korkusu var

İlk transfer ile aranızda ne kadar süre oldu ? Aslında kovit olmuşsunuz onu ilk doz gibi sayabilirsiniz hala antikorunuz vardır kısa zaman önce olmuş iseniz

Aminmm canım
Yorma kendini de fazla temizlik işi nankör iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…