2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar tüm vitaminlere aldim yazdırdım doktora da. Magnezyumu da ekledik. Kalsiyum vermedi ekstra siz kullaniyor musunuz ?kemiklere faydacı var diye biliyorum ama yazmadı ekstra dan
Kalsiyum demirle alınmıyor br gebeliğimde yazmıştı doktor hangisini ne zaman alayım işler karışıyor sebze ve yogurt felan tüketmek lazım

Her cevapta aydınlanıyorum araştırdım sonradan da kiraz kanı sulandırıyormuş meyveler arasında. Ben yine normal hayatıma devam ederim zaten ya
Meyveler çok etkili özelliklede sebzeler ama meyveyi abartmamak lazım ben genelde yapıyorum ama en son gidişmde kirazı çok yemştim hamle olmasamd yirmi gun yerim bu seferde devam ediyorum aşırı faydalı imkan varsa alıp dolaba koy be sabahları mde boşaldığında ye derim etksini göreceksin saplarını sakla doğumdan sonr cayını içersin zayıflatıyor ve kanı temizliyor meyvesi gibi işe yarıyor

Teşekkür ederim çok çok yemem ama mevsimiyken kiraz da yiyim. İçinde kurt var mı diye bakmaktan ağız tadıyla kiraz yiyemiyorum da

Kızlar tüm vitaminlere aldim yazdırdım doktora da. Magnezyumu da ekledik. Kalsiyum vermedi ekstra siz kullaniyor musunuz ?kemiklere faydacı var diye biliyorum ama yazmadı ekstra dan
Bana doktorum magnezyum da vermedi ben hala d vitamini, demir ilacı ve multivitamine kullanıyorum. Bel ve sırt agrım vardı onlar normal magnezyum gerek yok eğer başka ağrın yoksa dedi plates tavsiye etti. Uzun zamandır aynı vitaminleri kullanıyorum.

Canım Doktorum bana osteocare aldırdı 20. Haftadan beri kullanıyorum sanırım. süt ürünleri de tüketiyorum bu arada. Ama Demir ilacı ve omega alma gerek yok dedi aynı zamanda da. Yaşa ve tahlil sonuçlarına göre karar veriyorlar sanırım.

Doktorum bana daha yaz gelmeden kavun ve karpuzu yasakladı.
Bana da son gittiğimde 24 haftalıkken karpuz ye ama günde sadece iki dilim ye dedi. Yanlış anlaşılmasın iki Hilal dilim değil iki küçük parça anlamında üzüm yersen taneyle ye dedi. Kavun da ona keza . Erik elma kiraz onlar daha masum . Nar zamanı doğum yapacağız o da bir alternatif olabilir

Benim şeker yüklemem yarın yapılacak ama ben çok fazla karpuz yiyorum neden yasakladı acaba gözüm korktu suan
Çok fazla şekerli bir meyve olduğu için ve kilo ödem yaptığı için doktorlar karpuzu fazla yedirmiyor canım. Yoksa zararından bebegi etkilediğinden değil. Ama çok yersek dolaylı etkilemis etkilenmiş oluyoruz tabi, şeker varsa onu da yukseltiyordur. bana da doktorum 1-2 dilimi geçme çok ödem yapar dedi. Bu sıcakta da insanın aklına ilk karpuz geliyor

Bende zorla istedim magnezyum yoksa vermek istemedi. Demir ilacimi da değiştirdi icin de b12 olan bisey yazdı. Sabah akşama çevirdi ilaç.kullanma işini de. Demisim az düşmüş geçen gidişte. Çok istemeden vermiyolar ya doktorlar zaten kafa 1 milyon olmuş doktorların kalabalıktan falan ben liste yaptım kullandığım ilaçlar diye . Altınada yazdım magnezyum soru işareti b12 omega 3 soru işareti falan hem onlara baktı hem inceledi hem konuştuk yazdırdım

Kızlar benim 2 gündür karnım acıyor yatarken ya normal mi acaba yoksa doktora gideceğim artık çok dert etmeye başladım. Artık ne sağa ne sola rahat yatamıyorum dönemiyorum. Bir de geçen gün yoruldum biraz misafirlerim vardı karnım böyle aşağıya doğru çekiliyor sanki birkac gündür. Bir yanım normal artık kilo alıyor ağırlık hissediyorsundur diyor bir yanım da ilk bebek olduğu için tecrubesizlikten evham yapıyor hareketleri de eskisi gibi çok degil gibi geliyor bilemedim.

Kızlar bel ağrısı normal mi ya cok mu pimpirikliyim ben acaba.. dünden beri bel ağrım var hafiften kasıklara da vuruyo. Dün sabahtan öğlene kadar biraz yoruldum, sonrasinda bişey yapmadım ama simdi hala ağrı hissediyorum korkmalı mıyım

Ben çok seviyorum ya ama yiyince nefes alamıyorum resmen o kadar şişiriyor. Tabi ben normal insanlar gibi yemiyorum 1 tabak dolusu yiyorum ondan bence inşallah bebeği etkilemez ya kendimi tutmaya çalışıyorum ama sıcakta da başka bir şey gelmiyor aklıma

Iyi yapmissin canım valla eğer eksiklik hissediyorsan işte tabi bende soru listesi yapıyorum hep vana da omega 3 sordu kullanmıyorum dedim sonra fark etti multivitaminin içinde varmış ekstra vermedi. Zaten artık bunlarda bitsin diye bekliyorum vermesin başka vitamin ya

O yorgunluktan sonra bebekler 2-3 gün kendine gelemiyor inan hareket azlığı ondan ya da yerinin daralmasindan olabilir. Karın acıması da arada bana da oluyo uykuyla kendimi gerginlestirince falan ama seninki nasıl bisey anlamadım.. bende de bel ağrısı var iki gündür ben de ona evham yapmaya başladım

Kasıklara vurmasını bilemiyorum canım ama ben bel ağrısını çok uzun zamandır cekiyorum doktorum normal bir durum plates yap dedi. Hiç eğilip kalkmaya gelmiyor valla benimki hemen bacağıma vuruyor topallıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…