- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #20.241
Aynen öyle canım. 1 geceliğine ben gideyim yeter ki onlar gelmesin doğuma kadar diye düşünüyordum ama onu da yapmayacağım artık. Bende aylarca annemi görmedim görmüyorum biraz da onlar uzak kalsınİmkanı var mı hiç ya eve misafir gelince dinlenmenin. alemler gerçektenbence de boşver artık bebiş ve kendimiz odaklı olalım. virüs de devam ediyor sonuçta.
çok haklısın hepimiz kocaman adam olduk yani.Aynen öyle canım. 1 geceliğine ben gideyim yeter ki onlar gelmesin doğuma kadar diye düşünüyordum ama onu da yapmayacağım artık. Bende aylarca annemi görmedim görmüyorum biraz da onlar uzak kalsın
Bana da çok az ye dedi hepsinden çok tatlı olduğu çnDoktorum bana daha yaz gelmeden kavun ve karpuzu yasakladı.
Ben demiştim hıçkırık diyeo kadar çok video izledim ve bir sürü şey okudum ki doktorlardan
Ben yorumumda hickirik sonrasi oldugunu fafkettigimi söylemiştim zaten :) cok şükür teyit etmişsiniz. Daha cok rahat etti kalbimiz
Aynen öyle bazısına ne söylesende hepsi anladıklarından ibaret..Valla artık makineyi bile eşim boşaltıyor o kadar yorucu oluyor eğilmek. Valla en iyisini yapmışsın. Bizde 6. Aydan beri bir daha gelmeyeceğiz Bursaya diyorduk son ay da gittik sonra onlar geldi. Onlar burdayken her gün ben de eşimde daha gelemeyiz dedik eşim babaneye gidince beni yerimden kaldırmadı. Her şeyi kv yaptı artık misafir de ağırlayamaz bir yere de gidemez 7 aylık hamile kızımı calıstırcam dedi ama çok bozuldu k.valide. hala daha 3 ay var gelirsiniz gelirsiniz ne olacak diyor bize. Zihniyet meselesi valla ben artık gelmicez bile demiyorum nasıl olsa gitmeyince anlayacak
Elbette kalsında aynı şehirdeyken gerekli bir durum olmadıkça 1 hafta çok manasız yaMisafirlerden konuşulmuş grupta ay benim eşim de çılgınlar gibi misafir çağırıyor ve kv de birilerinde kalmayı çok seviyor aynı şehirde olmamıza rağmen gelince 1 hafta gitmiyorŞimdi çocuğa da o bakarsa tamamen tek evde aralıksız hep beraber yaşarız diye ödüm kopuyor doğumdan çok sonrasını dert ediyorum
Ayyy cidden işin zor ben allahtan farklı şehirdeyim diye biraz daha rahatım aynı yerde olsam mümkün değil huzurum kalmaz. Bizde doğu görevine gidip geldikten sonra aynı yerde oluruz diye düşünüyorum ama düşüncesi bile katlanılmaz oluyor daha 4 sene sonrası ama gel bana anlatMisafirlerden konuşulmuş grupta ay benim eşim de çılgınlar gibi misafir çağırıyor ve kv de birilerinde kalmayı çok seviyor aynı şehirde olmamıza rağmen gelince 1 hafta gitmiyorŞimdi çocuğa da o bakarsa tamamen tek evde aralıksız hep beraber yaşarız diye ödüm kopuyor doğumdan çok sonrasını dert ediyorum
Karin acıması banada oluyor bazen boşluk gibi hissediyorum. Neden böyle oluyor diye düşünüyorum. Bazen ama geçiyor bazı günlerdeO yorgunluktan sonra bebekler 2-3 gün kendine gelemiyor inan hareket azlığı ondan ya da yerinin daralmasindan olabilir. Karın acıması da arada bana da oluyo uykuyla kendimi gerginlestirince falan ama seninki nasıl bisey anlamadım.. bende de bel ağrısı var iki gündür ben de ona evham yapmaya başladım
Ayyy cidden işin zor ben allahtan farklı şehirdeyim diye biraz daha rahatım aynı yerde olsam mümkün değil huzurum kalmaz. Bizde doğu görevine gidip geldikten sonra aynı yerde oluruz diye düşünüyorum ama düşüncesi bile katlanılmaz oluyor daha 4 sene sonrası ama gel bana anlatAllahtan eşim bu konuda hep benden yana, benden önce o söylüyor artık misafir ağırlayamaz bebek doğsun biraz kendine gelsin öyle gelirler diye ama bundan kendine pay çıkaracak k.valide goremiyorum ben allah yardımcın olsun aynı şehirde olunca cidden zor ya her şeye karışan evden çıkmak istemeyen bir insansa benimki gibi cidden başka şehirde yasamanı isterdim
Aynı şehirde hastalık sağlık olmadan kalmak biraz garip gerçektenMisafirlerden konuşulmuş grupta ay benim eşim de çılgınlar gibi misafir çağırıyor ve kv de birilerinde kalmayı çok seviyor aynı şehirde olmamıza rağmen gelince 1 hafta gitmiyorŞimdi çocuğa da o bakarsa tamamen tek evde aralıksız hep beraber yaşarız diye ödüm kopuyor doğumdan çok sonrasını dert ediyorum
Canım bende de durum aynı. Dışarda iki adım yürüyeyim kasıklarımın ora dolu gibi oluyor. Aşağı çekilirmiş gibi. Doktor da kızıyor yürüyüş yap diye inan yapamıyorum. Hayır maske olmasa belki daha rahat olucak. Hem nefesim kesiliyor hem de kasık ağrısı eve ağlayarak geliyorum resmen. Geniz etim de yakında bi birey olacak bu maske yüzünden. Sanırsam sezeryandan sonra bi de burun ameliyatı bekliyor beni.Dönmüstür canım. Ben 10 gün arayla usg girdim ilkinde ayaklari yukarda başı asagidaydi ve tekmeler göbek deligimin yanındaydi, sonrakinde dönmüş ayaklar asagidaydi hatta dr dedi ki ayaklar bosta kalmis havada kalmış o yüzden daha az hareket hissetmissin dedi, gerçekten de hareketi azdı, olan da kasıklarımda oluyodu. Ben 1 ay önce misafir ağırladım tek öğün yemek sadece yatılı bile değil ama zor yetiscek diye dinlenmeden yaptım yemekleri, temizligi vs hep esim hallettigi halde o kadar yoruldum ki bebek 2.5 gün coook az hareket etti, gecen de avm gezdim sadece 2-3 magaza ama aralari uzakti, öyle bi yoruldum ki nerdeyse esim kucağında eve getircekti berbat biseydi daha çıkamam dedim cabuk agırlastim, ablam böyle değildi ama ben anneme çekmişim öyle diyolar
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbulda baktığım çoğu mobilyacı en iyi ihtimalle 1.5 ay ama genelde 2 ay ya da 70 güne varan teslim süresi verdi. Sonrasında da 1 ay mobilya kokusu gitmesi gerektiğini, eşyaları ancak 1 ay havalandırdıktan sonra yerleştirebileceğimi söylediler. Daha fabrikasyon yapan yerlerde biraz daha hızlı olabilir.Herkese merhabalar. Umarım herkesin gebelikleri güzel güzel gidiyordur. O da yapan oldumu yani mobilyaları hallettiniz mi?
Aynı şehirde hastalık sağlık olmadan kalmak biraz garip gerçektenDoğumdan sonra o mu bakacak diye planlıyorsunuz?
Evet doğru diyorsun ben hemen gelir diye düşünmüştüm ama baya uzun sürebiliyor o zaman erken değil yani almak için. Ben erken mi acaba diyordum daNerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbulda baktığım çoğu mobilyacı en iyi ihtimalle 1.5 ay ama genelde 2 ay ya da 70 güne varan teslim süresi verdi. Sonrasında da 1 ay mobilya kokusu gitmesi gerektiğini, eşyaları ancak 1 ay havalandırdıktan sonra yerleştirebileceğimi söylediler. Daha fabrikasyon yapan yerlerde biraz daha hızlı olabilir.
Biz bi korkuluklu beşik (böyle mi demek gerek bilemedim), bi dolap bir de şifonyer aldık.
Çok değişik kafalar gerçektenDeğil mi ben de çok garip buluyorum aynı şehirde başkasında kalmayı ki kendim hayatta başkasında kalamam acil ya da önemli birşey yoksa ama kv gittiği her evde yatılı kalıyor böyleBen bakmasını istemiyorum aslında ama bu devirde yabancıya da nasıl güvenebilirim bilemiyorum, en azından kendi canı benden iyi bakacağına eminim diye sanırım o bakacak bir de kendi annem farklı şehirde olunca el mecbur doğumdan sonra beni çok büyüüük bir karar bekliyor hayırlısı inşallah
Yok hiç erken değil bence, hemen gelse bile yerleştir falan derken ancak olur. Ağırlaşmadan işler hallolmuş olur. Bizim ağustos 15 de gelecek mobilyalar, 1 ay havalansa doğum olmuş olacak zaten. Ben de bu konuyu stres etmeyim dedim, önce anneyanı beşiğinde yatacak. Kendi dolabımda bebişe yer açtım. Mobilyalar havalanınca da yerleştiririz artık napalım dedim.Evet doğru diyorsun ben hemen gelir diye düşünmüştüm ama baya uzun sürebiliyor o zaman erken değil yani almak için. Ben erken mi acaba diyordum da
Aynen yürüyüş şöyle dursun evde mutfak işi yaparken bile ayaklarim ağrıyo, ben eskiden de hareketli biri değildim, hamilelige de ideal kilomdan 10 kilo fazla basladim ve +10 kilo aldim şimdiden, gece wc icin kalktigimda veya sabah kalktığımda hic yorgun olmasam da ayaklarımın üstünde basamiyorum ağrıdanCanım bende de durum aynı. Dışarda iki adım yürüyeyim kasıklarımın ora dolu gibi oluyor. Aşağı çekilirmiş gibi. Doktor da kızıyor yürüyüş yap diye inan yapamıyorum. Hayır maske olmasa belki daha rahat olucak. Hem nefesim kesiliyor hem de kasık ağrısı eve ağlayarak geliyorum resmen. Geniz etim de yakında bi birey olacak bu maske yüzünden. Sanırsam sezeryandan sonra bi de burun ameliyatı bekliyor beni.
Ben sadece beşik alıcam, kendi gardrobumun bir kısmı hic giyemedigim kıyafetlerle dolu, o kısmı boşaltıp bebege ayırmayı düşünüyorum, biraz zor yetecek ama 1,5-2 sene sonra oda yapmayı düşünüyorum o yüzden almadim dolap bile.. zaten 6 aylık olunca 3 aylık kiyafetlerine girme ihtimali olmayacağı icin dolabi sürekli öncekilerden arındırmam gerekecek. Suan böyle düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemem tabiHerkese merhabalar. Umarım herkesin gebelikleri güzel güzel gidiyordur. O da yapan oldumu yani mobilyaları hallettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?