2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben mecbur oğlumun peşinde koşturuyorum bu halimle ama çok zorlanıyorum artık. Önümüzdeki ay ailemin yanına gidicem artık. Erken doğum riskim de mevcut zaten. Doğum da orda olacak diye ,belki o şekilde biraz yüküm azalır.

Ay evet allahtan o konuda sansliyim benim kayınvalide de öyle sanki çocuk seviyor vıcık vıcık inşallah bende oğlumla iyi olurum ama böyle karısının yanında da çocuk sever gibi davranmak istemem şahsen

Herkese merhabalar. Umarım herkesin gebelikleri güzel güzel gidiyordur. O da yapan oldumu yani mobilyaları hallettiniz mi?
Ben bebeğin tüm eşyalarını hallettim ama oda kurmadık bizim seneye doğu görevimiz var orda kurmayı düşünüyoruz. Sepet beşik oyuncak dolabı vs aldım ben.

Allah yardımcın olsun canım zor valla, ailenin yanında rahat edersin inşallah

Dolabı büyük olanlar için iyi bir şey acele etmemek. Ama benim kendi dolabımda küçük. Onunda düzenli yerli yerinde olsun dedik. Bakalım hayırlısıyla inş biter ya. Bir de bilenler varsa eğer 28. Hafta 7.ay mı oluyor her yerde başka şeyler yazıyor

Yaa sendeki öyle doktoruna söyledi mi hiç bişey sotlyledimi
Yok söylemedim ya cok önemsemedim ben Dr kağan kocatepenin ve banu ciftcinin videolarini izliyorum yazılarını okuyorum bu tarz ağrıları normal görüyorlar. Bebek büyüyor heryerimize baskı oluyo haliyle. Uykudan uyandiracak kadar siddetli değilse, bel ve kasıklara girip çıkan siddetli ağrılar değilse pek erken doğum diye korkmamak lazım anladığım kadarıyla. Riskli gebelik degilse tabi

6 buçuk aylık oluyoruz yani 6 bitti 7yi yarıladık sayılır

Evet doğru diyorsun ben hemen gelir diye düşünmüştüm ama baya uzun sürebiliyor o zaman erken değil yani almak için. Ben erken mi acaba diyordum da
2 hafta önce çilekten sipariş verdik ağustosun 19una gün verdiler benim doğum kısmetse Ağustos sonu olacak. Ne ara yerlesecegiz bu halde bilmiyorum

Kalıcı bir düzeniniz varsa bence de en iyisini yapmışsınız. Hafta olarak da 27-30 hafta arası 7. Ay olarak geçiyor.

Eklentiler

• 20210627_185859.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 32
Doktorum hamilelik 10 lunar aydır diyor, yani 40 hafta O şekilde düşünürsek 7. Lunar ay 28. Haftada doluyor. Ancak bir ay 30 gün dersek, 30+1’de tam 210 gün yani 7 ay doluyor.
Ben şimdi 29+2yim, 205 günlük. 5 gün sonra 7 ay bitecek 8 e giricez inşallah.

Hm bnmki biraz zorluyo yani uykudan uyandırmıyo ama yürürken yatakta dönerken fln zorluyo beni ikinci bide bnm ilkinde böyle olmamistim doktoruma sorcam bakalaim o ne Dicek

Kızlar benim ağrım hiç olmadı ama doktor her defasında bana ağrın olabilir hatta kasılabilirsin iki büklüm olabilirsin. Bunlar olursa korkma falan demişti. Kalsiyum içinde süt yoğurt peyniri tüketsek yeter bence çokta ilaç iyi değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…