2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı ben de sizin gibiyim. 50 kilo ile hamile kaldım beden kitle endeksim hep zayıftı. Şimdiye kadar 11 kilo aldım. Doktorum az kilo aldığımda daha çok alman lazım diye diye homini gırtlak yemeye başladım ama hayatımda hiç bu kadar bedenim ağırlaşmamıştı. Topuk dikenim var azmaya başladı, karnımın altı ağırlaşmaya başladı ara ara ağrı giriyor. Ve daha 3 ay var. Nasıl geçecek gerçekten düşündürüyor artık.

Sen yine iyi 50 ile hamile kalsam daha ne isterdim 60la başladım ben boyum da kısa ve artık ayaklarım bacaklarım belim beni tasiyamiyor.. en ağır zamanlarımız da en sıcak günlere denk gelicek Allah yardımcımız olsun

Kızlar ya dün bir canlı yayına denk geldim hamilelikle ilgili herkes altina çiğ köfte yemek zararlı mı diye soruyordu. Ben etsiz olandan yiyorum hata mı yapıyorum artık yemesem mi. Internette çok bilgi kirliliği var gelişim geriliği düşük vs her şey yazıyor doktoruma da hiç sormamıştım. Yediğimiz her şeyde bir şey var zaten ne sağlıklı ki elimizden geldiğince dikkat ediyoruz tabi

Hiç korkma çiğ köfteyi kastederken onlar etliden bahşediyor. Normal köfteyi eti bile iyi pişmiş yememiz lazım ya çiğ kıymayı hiç yemememiz lazım. Doktor bana senin yediğin kısır onu da yasaklamak lazım ozaman dedi. Ama dışarıdan aldığınıda temizlik açısından yemesen daha iyi dedi

Çok teşekkür ederim bende etli olandan bahsediyorlar diye düşündüm ama etsiz olan içinde iyi şeyler yazmamışlar. Biraz daha dikkat edeyim dedim yine de

Çok teşekkür ederim bende etli olandan bahsediyorlar diye düşündüm ama etsiz olan içinde iyi şeyler yazmamışlar. Biraz daha dikkat edeyim dedim yine de
İlk kızımda alerji olduğu için o dönem dışarıda yiyebilecegim şeyleri araştırmıştım. Bir çok çiğ koftede bulyon kullanılıyor. Sadece Tatlıses çiğköfte de yoktu. Sağlık açısından bulyon tercih etmediğim için ben de mümkün olduğunca Tatlıses bulursam alıyorum. Çok canım çekince diğerinden de yiyorum ama

Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz daha bende artık yememeye çalışacağım yine de

Ben evimizin dibindeki parkta yürüyorum eşimle pek kimse olmuyor ve açık hava nasılsa diye takmıyorum maskeyi maskede kendi karbondioksitimizi soluyoruz bu da çok sağlıksız evet kapalı alanda kalabalıkta kesinlikle maske takmalıyız ama açık havada tenhada gerek yok bence kendi nefesimizi solumaya

Hazırlıksız mı hamile kaldın genelde kilo verip sağlıklı beslenip kalıyorlar herşey rahat oluyor bende yoruluyorum ama yemek çamaşır evin bir kısmını silip supurdukten sonra geçenki gebeliğimde doguma ongun vardı ben yerleri siliyordum eşim fotolamış neler yapıyor beni dinlemiyor diye(tabi kendi alıp yapmaz kadın tut desem par vermez onun politikası pislik götursun) aileme birde doktora dert yanıyordu doktorda bişey olmaz dogurur işte demişti son haftalardı doğum bekliyorduk az az da olsa yapmak lazım yapaçaksan artıra artıra yapıp vucudu alıştırmak lazım iki gun annemi kaplıcaya göturduk oralarda gezip yuruduk bugun iş yaparken hiç yorulma hissetmedim mesala kayınvalidesi yardım edenler çok şanslı bırakın yapsınlar bende o da yok anneme de kendim hizmet ediyom yanıma geldi yani yardımcı yok açıkcası sağlığım yerinde olsun birşey istemem ama ayaklarda ödem var mı çok dikkat ediyorum o bile etkiliyor birde şişkinlk nefes darlığı yaptığı için meyve az yiyincede hareket rahat oluyor

Canım o kadar bir korku pazarı yaptılar ki kendimizi takmaya mecbur hissediyoruz. Bir an önce kalkar inşallah.

Bence bir şey olmaz daha akşam yedim her hafta yiyorum ben çok seviyorum napim Temiz yerden oldukça sorun yok bnce.. hiç sormadım da doktora ben

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama o kaçınılmaz son beni de buldu ve 40 dk sonra kustum. Şimdi tekrar hastaneye geldim bakalım kan alacaklar mı eğer alırlarsa sizce doğru sonuç verir mi ya ben bir daha yaptırmam çünkü.

Sevgili annnrler ilk kızımda 37+4 de suyum geldi hiç sancı falan çekmeden sezeryanla Doğum yaptım.doğum sancısı nedir bilmiyorum.2 gündür sağ tarafımdan belimde sancı hissediyorum ve korktum 28 haftalığız.yatıp dinlenince geçti ama korkuyorum doktoru aradım 5 gün önce gitmiştim bir sorun yoktu ama gel dedi.yalancı kasılmamı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…