2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
BEnimde 2 gün akşam bel ağrım oldu acaba böbrek mi dedim tek taraflıydı.sancı yanma gibi yaptı gibi dinlenince geçti 5 gün önce gittiğimde kontrole herşey normaldi ama içime sinmedi az önce doktoru aradım hemşiremiz bugün gel dedi korkuyorum 28 haftalığız

Dinlenince geçen ağrıdan bence korkmayın inşallah doktorunuzda öyle diyecektir. Bende aşırı sırt ağrısı çektim dinlensemde asla geçmiyor hala da cekiyorum ama gebelikten değil.

Gebelik şekeri olmasın diye mi yasakladı?
Evet, karpuz, kavun ve üzümdeki şeker kana en çabuk karışan şekerlerden. "Glisemik indeksi en yüksek meyve"ler yani. Doktorum da tatlı, şekerli zaafımı bildiği için daha şeker yüklemesinden bile önce tembihlemişti.
Benim şeker yüklemem yarın yapılacak ama ben çok fazla karpuz yiyorum neden yasakladı acaba gözüm korktu suan
Kana karışıp şekeri en çok yükselten meyvelerden olduğu için :/ İnşallah sizde çıkmaz.
çok canım çekerse bir minik üçgen parçasıyla idare ediyorum ben de. Erik ve kayısı hariç eve almıyorum meyve, gözümün önünde olmazsa sorun olmuyor

kızlar pişik kremi aldınız mı . aldıysanız hangi marka.
Ben nemlendirici ve popoya sürmek için zeytin sütü alacağım.. aynı zamanda dışarı da filan çantada taşımak için yeşil marka isimli pişik kremini alıcam çok çok olağanüstü bir şey değil ama günlük bir yere giderken filan annelerde kalındığında kullanmak amaçlı..
Birde sudocrem evde bulunsun diye küçük boy alıcam o çok etkiliymiş pişikte ama onu aşırı derece pişikte kullanmak için alıyorum içerik pek temiz değil

Hametan kullanmayı düşünüyorum yanık ve pişiklere çok iyi geldiğini duydum. Yanık için birebir denedim çok başarılı pişik için deneyip göreceğim.

mustela alayım dedim bende ama etkisi nasıl bilmiyorum

Login • Instagram acilacak mi link bilmiyorum ama mühendisinoglu sayfasından bakıyorum ben de temiz içeriklere. Her çocuk pişik olmuyor. En temiz içerikten bir-iki tüp alıp kenarda dursa yeter. Çok pişik olan bir bebek olursa da daha etkili tedavi edici kremlere geçersiniz. İlk çocuğumda sudokrem almıştım hiç kullanmadan ziyan oldu. Sonra da günlük kullanıma uygun olmadığını okudum. Mustelaya niyetlenmissiniz temiz içerik görünüyor

Dinlenince geçen ağrıdan bence korkmayın inşallah doktorunuzda öyle diyecektir. Bende aşırı sırt ağrısı çektim dinlensemde asla geçmiyor hala da cekiyorum ama gebelikten değil.
Benim doktorum da aynısını dedi. Dinlenince geçiyorsa endişe etme, dinlendigin halde devam ediyorsa o zaman haber ver, dedi. Ayırt etmek zor oluyor tabi, sancı mı, ağrı mı

ya cok teşekkürler bilgi için . aynen bende hani gram olarak az olsun dursun yinede diyorum sıcakta oluyor mersin bu mevsimlerde tedbir amaçlı dedim

Sudocrem aldım ben. Yoğun bakım hemşiresi bir arkadaşım hem bebeğine, hem de hastanede hastalara çok iyi geldiğini söyledi,onu önerdi. Dün bir ebenin hikayesinde dinledim. Hastane çantalarına bakıyorum hemen pişik kremi koyuyorlar, pişik idrardaki asitten olur, bez değiştirirken bebeğin poposunu yıkayıp kurularsanız pişik de olmaz dedi. Eve geldiğimizde inşallah bu popo yıkama olayına ağırlık vermeyi düşünüyorum. Yine de evde bulunması açısından sudocrem ve hametan olabilir diye düşünüyorum.

Mustelanın pişik kreminden memnun olmayan oldukça büyük bir kesim var.. zaten pişik önleyici bir krem pişik sonrası tedavi edici bir görevi yok anladığım kadarıyla.. okuduklarım böyle..
Garantiye almak amaçlı birde tedavi için elinizin altında olsun diye sudocrem, hametan gibi kremlerden de alabilirsiniz diye düşünüyorum bu yüzden

Merhaba arkadaşlar genelgede hamileler ile ilgili bir durum yazmıyor. İdari izinlerimiz devam ediyor mu sizce
İçişleri Bakanlığının genelgesinde, kamu kurum ve kuruluşları için "Temel usul ve esasları Cumhurbaşkanlığı Genelgesinde yayınlanacak" diye başlıyor. Saatler haricinde olacak tüm kararlar için Cumhurbaşkanlığından açıklama gelecektir. Devam eder umarım

Iyi bir marka icerigi temiz ama her ürün her bebege yarar mı bilemiyorum. Bu iş biraz kullandığımız kişisel bakım ürünleri gibi geliyor bana herkesin teni farklı vereceği tepki farklı.

Yoo fazlasıyla planli bi gebelikti ama ben hayatım boyunca hep ideal kilomdan 7-8 kilo fazlaydim, boyum da kısa olduğu için cok dert eder hep diyet modunda olurdum cok da başarılı olamazdim, iyice bikmistim, hep dedim ki amaan nasi olsa hamile kalınca alicam ha 2 kg eksik ha 2 kg fazla dedim, hamile kalmam da 6 ay sürdü, o saldıgım evrede biraz daha fazla kilo aldim gercekten insan bıkıyo sürekli dikkat etme modunda bide esim cok zayif, tatliya vs çok düşkün ben de yapip yapip yemeden duramadim.
Benim kendi ailem yardım eder doğum öncesi temizlige doğumdan sonra da gelir kalır annem ablam ama yapacak bisey yok erken agırlastim neyse ki geçici bi dönem. Bi tek kilodan da değil ben eskiden de cabuk yorulan kendini pek incitmeyen biriydim malesef

Korkma ya birkac video dinledim tecrübeli doktorlar bel ağrısını kaçınılmaz görüyor hamilelikte. Bebek agirlastikca bel agriyacak illaki. Daha çok aniden giren ve dayanılmaz olan, giderek sıklığı siddeti artan ağrılar korkutucuymus

Kızlar biz adanada yaşıyoruz malum Doğum zamanıda çok sıcak oluyor ayak kısmı patikli takımlar almak istemiyorum ama annem ısrarla bebek üşür diyor sizler nasıl takımlar aldınız? Bir de hastane çantalarınızın içine neler koydunuz ayy lütfen yazın

Bide yatıp dinlenince gecmeyen ağrılar icin doğum sancısı şüphesi oluyomus daha cok..

Sanki kendi mesajımı okuyor gibi hissettim.
Eşim zayıf, ne yese kilo almaz
Boyum uzun değil ve hep vermem gereken birkaç kilo olmuştur.
Çabuk yorulurum kendimi bildim bileli
Doğumdan sonra inşallah rahat kilo veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…