2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim çok çok yemem ama mevsimiyken kiraz da yiyim. İçinde kurt var mı diye bakmaktan ağız tadıyla kiraz yiyemiyorum da
Ah kurt olayi ben de yiyemiyorum ya. Eşim bir poset dolusu kiraz almis kac kilo bilmem, içine bakmaktan yiyemiyorum. Esim bir sey yok diyor ben de görmedim ama yine de huzursuzlaniyorum reçel yap yiyemiyorsan diyor güldüm

Mide ekşimesi yanması yaşayan varmı neler yapıyorsunuz azaltmak için
Ben soda içiyorum hemen hemen her gün. Bendede gaz problemi var. Mide yanmasına ve ekşimesine de iyi geleceğini düşünüyorum. Çünkü hamile değilken midem kötüyken hep sade soda içerdim. Ebe de soda önerdi mesela bu tarz şikayetler için

Ah kurt olayi ben de yiyemiyorum ya. Eşim bir poset dolusu kiraz almis kac kilo bilmem, içine bakmaktan yiyemiyorum. Esim bir sey yok diyor ben de görmedim ama yine de huzursuzlaniyorum reçel yap yiyemiyorsan diyor güldüm
mümkün değil içim rahat etmez valla bakmadan

Kızlar özel sektör de 32. Haftadan önce doktor rapora çıkarabiliyor mu? Doktora da soracağım ona göre. Internette olabilir yazıyor

Valla Reflü var ve en ufak psikolojik yada fiziki streste coşuyor. Leblebi ve ekmek yemek biraz hafifletiyor ama en iyi şey yine gaviscon. Doktorun yeşil olanını tamamen zararsız istediğin sıklıkla içebilirsin demişti

Arkadaslar merhaba, catlaklar icin sari kantaron yagi kullanan var mi? Arastirdigim kadariyla hamilelikte kullanimiyla ilgili pek birsey goremedim, kullanan var mi diye merak ettim

Arkadaslar merhaba, catlaklar icin sari kantaron yagi kullanan var mi? Arastirdigim kadariyla hamilelikte kullanimiyla ilgili pek birsey goremedim, kullanan var mi diye merak ettim
Ben kullaniyorum ilk gebeligimden az da olsa var bunda cogalmasin diye kullaniyorum bu happymomda sormustum bi zarari yok denilmisti baya bi kullanan da var tabi siz bilirsiniz yinede

Ben de arada sürüyorum çatlak kremime ek olarak. Doğal bir ürün sakıncası olmaz diye düşünüyorum, tabi siz de araştırın.

Merhaba ne yaptiniz acaba...benim de suyu ve kilosu fazla dedi doktor ve asiri panik haldeyim...sizin sirf suyu fazla diye mi rahme dikis atilacak?

Dr bana da suyun fazla dedi sekerim yuksek benim malesef erken olabilir normal dogum da olamayabilir dedi
Merhaba ,aramizda 1hafta var...benim de hem bebek kilosu hem de suyu fazla dedi ve bende de diyabet var...insulin vermedi maa 2 aydir diyetteyimona ragmen asiri korkuyorum..saglikla gelse bu bebisler

Kızlar yarın 28.haftaya giriyorum. okuduğum kadarıyla bebeğin hareketleri bu hafta sonunda azalırmış yeri daraldığı için ama benim 3 gündür hareketleri azaldı sanki ya. Yatınca daha çok hissediyorum. Uyuyana kadar en az 10 kere hissederim ama gün içinde oturunca vs eskiye göre daha az. Sizce korkmalı mıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…