2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Dinlenince geçen ağrıdan bence korkmayın inşallah doktorunuzda öyle diyecektir. Bende aşırı sırt ağrısı çektim dinlensemde asla geçmiyor hala da cekiyorum ama gebelikten değil.
Bende sırt ağrısı yaşıyorum çalışıyorum bilgisayar başında daha da çoğaldı eskiden beri vardı hamilelikte aşırı çoğaldı

Kızlar özel sektör de 32. Haftadan önce doktor rapora çıkarabiliyor mu? Doktora da soracağım ona göre. Internette olabilir yazıyor
Evet 32. Haftandan önce doktor rapor verebiliyor ancak 32. Hafta itibarı ile raporlu her durum Doğum iznine tabi olduğundan rapor veremiyorlar

benim de hep akşam uzanınca falan hareketleri daha çok hissediliyor. masa başında bile yorulsam daha az hissediyorum. bir de 28. haftada birden azalıyor diyemem, günü gününe uymuyor dün kıpır kıpırdı gün boyu, bugün masa başında iş yaptım sesi soluğu çıkmıyordu. yeni yeni hareketleniyor bebişim. takibini yapıp, duruma göre doktora danışabilirsin belki ama, hemen panik yapma derim.

Dr kağan kocatepenin videosunu izlesene bebek hareketleri yazıp bikac videosu var

kızlar güç bela araya bir tatil sıkıştıracak gibiyiz bayram öncesinde. doktorum aslında git 1 ay gelme, gittiğin yerde kontrol olursun gerekirse, tatil fotoğrafı bekliyorum demişti eşimin işleri yüzünden gidemedik.
sizce istanbul'da birisi hamileyken nereye tatile gitse en rahat eder? çeşme diyordum, bu sene çok kalabalıkmış. öneriniz olur mu hiç? aslında ailemin yanına yazlığa gitmemiz en iyisi (mersin) sağlık açısından ama onu yapmayacak gibiyiz.

Bende sırt ağrısı yaşıyorum çalışıyorum bilgisayar başında daha da çoğaldı eskiden beri vardı hamilelikte aşırı çoğaldı
Kulunç olabilir diyorlar. Sadece sıcak su torbasını o noktaya koyunca geçiyordu ama sonrada korkttum iyi gelmezse diye yapmadım. Bende çalıştığım için belli saatten sonra başlıyor sabah ağrımıyor ilerleyen saatlerde

Çok teşekkür ederim sürekli takip ediyorum ama tedirgin oluyorum. Son zamanlarda biraz fazla yoruldum misafir hastane alışveriş derken o yüzden diye düşünüyorum ama yine de rahat edemiyorum. 2 gün falan daha da dikkatli takip edeceğim baktım olmuyor doktor yolu göründü demektir

Dün akşam izledim haftasına göre olan videoları ama ilk gebelik olunca çok kafama takıyorum ya
Haftalık videosu değil özellikle 27-28. Haftalara gelince hareket düzeni değişebilir, kendine özgü düzeni olusur, beyin gelişimi çok ilerlediği icin falan diyodu. Bide bebegin pozisyonundan dolayi da daha az hissediyo olabilirsin. Dr bana bebeğin ayaklari havada kalmış o yüzden az hissetmissin demişti, ayaklar asagidaydi, şimdi ne durumda bilmiyorum. burda bildiklerimi yazıyorum ama 2 gün az hareket hissetsem ben de telaş yapıyorum

Yarın ilk isim tek tek video bakmak olacak ay evet aslında normal diyoruz kendi kendimize ama yine de bazen inanmak istemiyoruz heralde hep bir kuşku oluyor farklı hareketler hissediyorum zaten artık değişmeye başladı kendine has bir hal alıyor gerçekten.

yorgunluk gerçekten çok etkiliyor. biraz hareket halindeyken kıpırtıları da duyamıyoruz. merak etme annesi inşallah her şey yolundadır.

yorgunluk gerçekten çok etkiliyor. biraz hareket halindeyken kıpırtıları da duyamıyoruz. merak etme annesi inşallah her şey yolundadır.
Evet gerçekten etkiliyor ya. Teşekkür ederim inşallah her şey yolundadır

Ben ayaksız aldım çoğunu. Ben de mersindeyim. Eylülde yanacağımızı düşünüyorum. Hm 10 lu taytlar falan var ben onlardan aldım

Muhtemelen son zamanlarda fazla yorulduğun içindir. Ben de hareketini hissetmezsem tedirgin oluyorum ama hareket edince gidiyor tedirginliğim. Bugün garip bir şekilde en hareketli günüydü mesela ama haftasonu çok az hareket etti. Sen dinlenince başlar yine hareketleri

Bu haftalarda sanırım hepimiz farklı durumlar yaşıyoruz. Bugün biraz fazla hareketli benim kız Ayağa kalkarken kasığıma bıçak saplanmış gibi bir acı hissettim. Karnım, göbek deliğimden aşağı kısmı kaskatı kesildi akşama doğru. Hareketlerini de genelde epey aşağıda hissetmeye başladım. Mesaneme baskısı da iyice arttı, 1 bardak su içsem hemen wc ye gidiyorum.

Aynen öyle bide yorulmussun o cok net etkiliyor bizzat yaşadım. Ben de bu ara en ufak bi ağrıyı erken doğum ağrısı sanıyorum pimpirik resmen bircok videoda veya haftalık gelişim yazılarında bel ve pelvik ağrıları normal diye görsem de biraz uzun sürünce endişe ediyorum. Dediğin gibi ilk gebelik olmasının da etkisi var biraz da yapisal bı telaşlı olma durumu

Aynen benim de sürekli tuvaletteyim, sıkışınca baskı cok hissediyorum, bebegin pozisyonundan galiba biraz da büyümesinden..

Yaklaşık 3 haftadir bende de sırt ağrısı var göğüsler ve göbek büyüdü vucudun denge merkezi değişti. Daha cok yatarken oluyor
Sırt ağrısı hamilelikte yaşanan bence En çok görülen ağrılardan dediğin gibi denge merkezi değişiyor ve ağrı çok oluyor hele masa başı iş yapıyorsan o ağrı sabahtan başlıyor bide bende skolyoz var artık kopucak diyorum ağrıdan hamilelik geçince İlk yapicaginiz şey ne diyorlar ya doya doya gerinmek kütletmek olucak

kızlar pişik kremi aldınız mı . aldıysanız hangi marka.
Penaten teneke kutusu var mavi ital bir krem ama tek sürmede etkili benim bebeğim ilaç verdiğimizde pişik oldu onun harici bebeyken pişik olmadı ben her açmada siliyordum suluca biraz kaka yapmasada o pamuklu mendille siliyordum taki hasta oldu silmeme ragmen pişik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…