2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Eğer eşin yapıyorsa çöm şanslısın. Eşim dünyanın en beceriksiz insanı esnaf olunca geceye kadar dışarıda galiba ondan mecburum ben

Benim kayınpeder sizlere ömür yıllar önce hiç görmedim eşim bile hatırlamaz kv yi bağlayan birşey olmadığı için mutlaka gelir kalır yani ama fazla kalmasına gerek yok annem de var sonuçta gelsinler 20 şer gün durup gitsinler o vakitte de artık cinnet mi geçirirm lohusalık buhranı mı yaşarım kim bilir
Bekler canım gelmeni maalesef ama sana meraklı oldupundan veya sevdiğinden değil millete gelin bende kalıyor gelin geldi desin diye

Eğer eşin yapıyorsa çöm şanslısın. Eşim dünyanın en beceriksiz insanı esnaf olunca geceye kadar dışarıda galiba ondan mecburum ben
Yok kız yapar o tabi ben gibi olmasa da yapar daha doğru düzgün ev süpürtmedi Allah razı olsun tabi bunda bebeği zor buldupumuzun etkisi de var. Çalışma şartları öyle olunca ne yapsın tabi yanında biri durur. Kayınvaliden gelecek mi

Eltim daha 16 yaşında ve eşimle benden çok etkilendi belki iyiliğinde onun da etkisi vardır yoksa eşimin tarafından böyle biri çıkması zor biraz farklı çalışıyor kafa yapıları
Ay 16 yaşında mı daha çocuk denir valla
Zaten o yaşta aklı daha farklı çalışır kötü olsa da sana dokunmaz. Sen eşinle mutlu ol da gerisi fasa fiso ya hiç umursamıcan ben artık öyleyim kapımı kapatıp içeri bakıyorum gerisi dışarıda kalıyor yapacak birşey yok

Baglayan olmayinca sıkıntı işte bak o zaman gelir kalmak ister bence de cok durmasinlar ya bana her sey batar valla normalde bile bazı şeylere çok sinir oluyorum bir de o haldeyken aman yarabbi zaten bana merakından değil oğlu hep yanında olsun istediği için eşim 18 yaşında polis okuluna gitmişti 2 sene ayrı e mezun oldu çalışıyor 5 senedir yine ayrı öyle olunca daha değerli oluyor biliyorsun e üstüne bir de evlendik uzaktayız ayda bir kez görüyor ondan bu halleri ama iyiki uzaktayız ya valla 4 sene sonra falan aynı şehirde olursak kaçmak için yer arayacağım onlarin tarafı gelip gitmeyi çok sever bir de kalabalıklar hele kv her gün gelmemek için zor durur

Canım, ablam bazen sehir dışında misafirlikte vs istediği bezi bulamayınca molfix kullanıyor hiç sorun yaşamadı genelde de baby me kullanıyor değiştirince hiç sıkıntı yaşamadı ama bebekten bebeğe değişebilir bu durum.

Kayınvalidem zaten üç dört apartman ileridenormalde öyle gidip gelmez ama doğumdan sonra gelir en fazla iki saat durur o

Çok teşekkür ederim canım

Kayınvalidem zaten üç dört apartman ileridenormalde öyle gidip gelmez ama doğumdan sonra gelir en fazla iki saat durur o
Ayyyy ne güzelllll benim öyle olsa her öğün çağırır yanına gel çay içelim gel kahve içelim akşam yemeğini burda yiyelim vs hayatta bitmez bu konular

Ayyyy ne güzelllll benim öyle olsa her öğün çağırır yanına gel çay içelim gel kahve içelim akşam yemeğini burda yiyelim vs hayatta bitmez bu konular
Yok yaaa çağırdığı zaman da müsaitsen istersen diye çağırır çok şükür bende öyle çok gitmeleri galan sevmem. Evim dısında olmayı pek sevmem yani

Bi de çok iyi geçiyormuş. Seni mutlu etmek için yarışıyorlarmış falan Olumlu düşün olumlu olsun

Ödemi oluşan var mı? yaaa sanki bugün bende var gibi geldi çok uyuz oldum erken değil mi
Benim bazen çok yorulunca yürüyünce ayağım şişiyor ama şuan yok anladığım kadarıyla, ki tuza falan da pek dikkat ettiğim söylenemez.

Kremleri kullanmadım ama kuyruk yağının kokusunu çok iyi biliyorum. Ondan daha kotu kokuda olamazlar sanırım
Eskiler surermış aslında duşununce koca karı ilaçlarının bazılarıda gununuz tedavilerine uyuyor kuyruk yağı bayağı faydalı eldeki kuruluğa soguktan oluşan çatlaklıklara valla ben neler surdum kuyruk yağı devedd kulak gibi çok çrkmiştimçok umursamıyor insan koku felan inş gerek kalmaz o anki emzirme isteği annelik içgudusu ile kanata kanata emzirtiyorlar çok kötu tecrubeler kimse yaşasın istrmem

Arada bir olsun yaa bugün sabah 9 fan beri yeni oturdum inşallah ondandır. Ben de tuzu tüketmem hatta doktpr bana iyot eksikliğin ve tüket demişti alıyordum.

Oglum atopik dermatitti nerdeyse her seye allerjisi vardi primaya da allerjisi oldu molfix kullandim o hicbir sey yapmadi insallah bunda da molfix kullanicam

Merhaba hanimlar... Bir soru sormak istiyorum... Konuda actim ama dogru yere acmadim heralde... Yorum yazilmadi...

17+4 haftalik hamileyim.... Bu sabaha kadar sirt ustu yatinca karnimda hafif agrili aertlik hissediyordum.... Bu sabah karnim yumusamis ve rahatti... Halada bu sekilde

Sertlik için erken zaten bizim için bile erken sonra zamanlarda sertlik oluyor canım. Ama dediğini bende hep yaşadım beybinin hareketi etkileyebiliyor. Birde önemlisi gazmış yani bağırsak hareketleri sertleştiriyormuş.

Muhtemelen gaz sertligidir yani aklıma ilk o geldi. Ben neredeyse hala sırt üstü yatıyorum tabi istemsizce oluyor ne kadar dikkat etsemde. Korkulacak bir şey değildir ama siz yine de kendinizi takip edin. Benim karnım bazen patlayacak gibi olurdu siskinlikten ama zamanla azaldı sizinde anlık olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…