- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #20.741
Benim kayınvalidem de insanlık olarak çok iyidir ama her şeye karışması her şeyi çok bilmesi onun iyiliğini bir kenara biraktırıyorKızlar o kaynanadan bende de var neyseki cok uzak oturuyoaslında hic etliye sütlüye karışmaz kaynana gibi değildir anlayışlıdir olgundur ama tıbba doktorlara karşı biri, görümcem de öyle. Amaan sürekli usg girme zararlı, o vitaminleri kullanma pekmez ceviz yesen yeter, ben kullanmadim bişey olmadı ben gitmedim bisey olmadi vs modundalar hep. He deyip geçiyorum neyseki yakın degiliz
Valla ben suan kendime tahammül edemiyorum ne misafir ağırlama ne biyere gitme modum hic yok, virüs zaten baş ucumuzda Allah korusun.. bizimkiler de bayramda gelicek bu tarafa ama insallah halime acirlar da şöyle bir uğrayıp giderlerBenim kayınvalidem de insanlık olarak çok iyidir ama her şeye karışması her şeyi çok bilmesi onun iyiliğini bir kenara biraktırıyorbende yakın sehir dışındayım aramız 2 buçuk saat iyiki aynı yerde değilim çok yapış yapış bir durum var onların tarafında çünkü, 2 gün de bir gelir yada bizi çağırırdı eminim
Ayneeenn benimde öyle hatta biz bayramda da gitmicez ben istemiyorum çünkü eşim de kabul ediyor. Ama biliyorum onlar doğuma kadar illaki gelicek ve benim için daha yorucu olucak. Belki vazgeçer 2 gün gider gelirimValla ben suan kendime tahammül edemiyorum ne misafir ağırlama ne biyere gitme modum hic yok, virüs zaten baş ucumuzda Allah korusun.. bizimkiler de bayramda gelicek bu tarafa ama insallah halime acirlar da şöyle bir uğrayıp giderler
Benim annem de babam da çalışıyor kim bilir ne zaman görecek torununu yüz yüzeValla herkesin inancı yaşam biçimi kendine ne sen onu kendi tarzına uydurabilirsin ne de o seni susmamakta iyi yapmışsın . Eşyalar tabi işine gelir para çıkmasın yeterki. İşte onlarda sonraları görüyor ailelerinin durumunu ne diyim ki bazen insan eşi üzülmesin onun hatrı vardır diye bazı şeyleri görmezden geliyor ama bir yere kadar. Valla iyi demişsin gelme etme diye ben diyemem. İki tarafında bizde ilk torunu olacak ama ben annemi 1 hafta önceden getirtmek istiyorum bana yardımcı olur diye o da erken gelmek istiyor hayır yani doğumdan 1-2 gün önce gel sen de yani gelip bana ne yapabilirsinki
Evet ya sıcaklar da cok bunaltiyo artık Allah yardımcımız olsunAyneeenn benimde öyle hatta biz bayramda da gitmicez ben istemiyorum çünkü eşim de kabul ediyor. Ama biliyorum onlar doğuma kadar illaki gelicek ve benim için daha yorucu olucak. Belki vazgeçer 2 gün gider geliriminşallah sende çok yorulmazsın canım ya iyice zorlanacagiz zaten son zamanlar.
Sordum canm carpntın devam ederse bi kardiyolojiye gösterelim seni dedi, etmedigi icin gitmedim.aslında devam ediyor ama geceki gibi yogun değil.aynen ben8mde tansiyonm öyle ya 9-5 yada 8-5
Aynen canım sıcaktan bunlar hep. Yine çok yoğunlaşirsa da hiç ihmal etme. Inşallah yoğunlaşmaz ama. Bol su iç canım. Su vücudun dengesini sağlıyor her anlamda. Çok sıcakladığında ufak bi duş al ılık bir suyla. Böyle böyle geçireceğiz canım mecbur.Sordum canm carpntın devam ederse bi kardiyolojiye gösterelim seni dedi, etmedigi icin gitmedim.aslında devam ediyor ama geceki gibi yogun değil.aynen ben8mde tansiyonm öyle ya 9-5 yada 8-5
İnşallah yabebeler doğunca inşallah hepimizin daha farklı, güzel ve benim de yeni tecrübelerim olacak
Ben sezeryan düşünüyorum ve kv gelmese bile annemi 20 gün önceden gönderemem göndermekte istemem açıkcası20 gün çok iyimis eşim iki tarafı da 1 hafta sonra göndermeyi düşünüyordu başından berişimdilerde biraz daha mantıklı düşünüyor özellikle sezaryen olursam annem biraz daha fazla kalır diyorum kalsın canım diyor seneye eger şarka gidersek bizim de öyle olacak senede bir artık valla benim için daha iyi ayyy amin valla Allah yardımcımız olsun ve bir an önce gelin gelsin
Ay sorma ya herşey bitkiyle çözülse zaten tıp ilerlemezdi neyse ben de artık He yapıyom onlarda anladı bana söz geçmeyeceğini ikna olmayacağımı napam yaaTöbe yaaabizimkiler de öyle her sorunu bitkilerle ve yiyeceklerle çözebilecegine inaniyolar Allah'tan çok ısrarcı değiller söyleyip geçiyorlar, ilk zamanlar cok sinir oluyodum ama he diyip gecmeyi öğrendim cok şükür
Kıyamam yaa annende babanda en kısa zamanda görürler inşallahBenim annem de babam da çalışıyor kim bilir ne zaman görecek torununu yüz yüzekayınvalidemse hasta yatan bir kadın tutturdu ben doğuma da gelecem size de gelecem diye. Diyorum hastane almıyor ve ben refakatçi olarak eşimi istiyorum gene ağlar gibi yapıyor bakamaz o ediyor yahu neden bakamasın babası olmayacak mı çocuğunun elbet bakacak açıkçası annemin gelmesini özellikle istemiyorum ilk aylarda çünkü çok insanın olduğu sürekli covidli çıkan bir işyerinde çalışıyor ve yeni covid geçirdiler aşı olmadılar hala. Büyük erkek kardeşim evde durmaz girdiği çıktığı delik belli değil... Çok riskli gibi hissediyorum eltim 2.aydan beri bizimle kalıyor bana yardımcı olmak için çünkü en başlardan beri ağrısı sancısı dinmeyen bir hamileliğim oldu bacaklarım baya kötü oldu kasık sancımda vardı derken saolsun çok yardımcı oldu bana
20 gün nedir yaBen sezeryan düşünüyorum ve kv gelmese bile annemi 20 gün önceden gönderemem göndermekte istemem açıkcasıbelki kv daha erken gider dicem ama gitmez o uzaklık hem iyi hem kötü ben kendi aileme biraz yakın olmak isterdim kısmetse seneye tayinciyiZ istanbul yazıcaz sanırım kv de orada ama yapacak bişey yok sene de 1 defa gidince de niye orda kaldın burda kalmadın davaları oluyo uyuz oluyodum ben annemde eşimde kendi annesinde kalıyodu öyle anlaşıyoduk ama yinele kv sorun çıkarıyordu of aklıma geldikçe uyuz oldum yine
Benim annem de 40 ını çıkarır ama babam var onu yalnız bırakamaz uzun süre mecbur döner. Keşke ailelerimize daha yakın olabilsek20 gün nedir yaannem heralde 6 7 ay kalır diye düşünüyorum düşük tehlikem vardı 4 ay kaldı eşim hayatta bırakmaz annem gitsin.
Bende eğer sezaryen olursam kendimi toplayana kadar annem kalsin istiyorum tabiki. Kv de biraksan kalir ama benim evim 3 odalı yani hem onlar hem annemler sığmazlar onlar zaten 4 kişi e annem ablam eniştem derken doğumun ilk günü vs sıkıntı olur. Babane var burda onlar ordakalır heralde. Bir de benim kayınpeder burda rahat edemiyor hem yol sesi hem rahat yatamıyor hem sıkılıyor o yüzden çok kalmazlar diye düşünüyorum inşallah öyle olur. Zaten her iki taraf aynı anda gelirse ki doğum haberini alınca öyle olur işte o zaman kv kendi k.validesinde kalır mecburen. Seni çok iyi anlıyorum kimde ne kadar kalacağın hep sıkıntı olur. Benimde öyle oluyordu anneme gittiğimizde dört gözle geri gelmemizi bekliyor. Insanın aklıma geldikce sinir oluyor gerçektenBen sezeryan düşünüyorum ve kv gelmese bile annemi 20 gün önceden gönderemem göndermekte istemem açıkcasıbelki kv daha erken gider dicem ama gitmez o uzaklık hem iyi hem kötü ben kendi aileme biraz yakın olmak isterdim kısmetse seneye tayinciyiZ istanbul yazıcaz sanırım kv de orada ama yapacak bişey yok sene de 1 defa gidince de niye orda kaldın burda kalmadın davaları oluyo uyuz oluyodum ben annemde eşimde kendi annesinde kalıyodu öyle anlaşıyoduk ama yinele kv sorun çıkarıyordu of aklıma geldikçe uyuz oldum yine
Eltim daha 16 yaşında ve eşimle benden çok etkilendi belki iyiliğinde onun da etkisi vardırKıyamam yaa annende babanda en kısa zamanda görürler inşallahnapalım ortamın hali belli şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıcaz . Ne güzel ektin yardımcıymış sana şanslısın ama bu aralar herkeste duyuyorum artık eltiler iyi ya önceden kötü olarak hep sinyal yakıyordu aklımda elti. Benim eltim yok o yüzden pek bilemiyorum ama umarım birgün benim de eltim olur o da ne ağlamaklı yapıyo çocuk yapmayı bile bakmayı da bilir yöne yarabbim
Merak ettim ya eltimi görümcemiEltim daha 16 yaşında ve eşimle benden çok etkilendi belki iyiliğinde onun da etkisi vardıryoksa eşimin tarafından böyle biri çıkması zor biraz farklı çalışıyor kafa yapıları
GörümceymişMerak ettim ya eltimi görümcemi
Ben de eşini aylarca nasıl yalnız bırakmış elti diye düşünüyordumGörümceymişhiç anlamıyorum hala hiç kafam basmıyor elti gelinmiş bizde akrabalar hiç içe değildir o yüzden halen daha basmıyor kafam
Kardeşlerim de olduğu için annem çok fazla kalamaz en fazla 1 ay kalabilir20 gün nedir yaannem heralde 6 7 ay kalır diye düşünüyorum düşük tehlikem vardı 4 ay kaldı eşim hayatta bırakmaz annem gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?