2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Oyy hem ilk hem uzak haklısın kuzum her söz yanlışa çekilmeye çok müsait oluyor böyle bir durumda ..

Aman Allahım ya o ne demek öyle ilk defa duydum anne sütü kadar güzeli var mı valla kim bilir ben neler duyucam bakalım hayırlısı

Ya kızlar eşinize diyebiliyor musunuz doğumda annen gelmesin diye şahsen bende sadece annemi isterim ama bunu söyleyemem ayrıca iki tarafında ilk torunu olunca sanırım hiç diyemem
Esine deki annem doğum öncesi ve sonrası yanımda olsun hertürlü halde olabilirim annenler beni öyle görüp üzülmesin, kadıncagızda rahat etsin hem dersin. Doğum olunca annenler gelir torununu görürler de. Benim annem yoruluncada annen gelir ikisi birden yorulmasın basımızda olsunlar diye politika yapabilirsiniz. Anneniz gidince ihtiyac olmazsa zaten kv cokta zorlamaz sanırım. Kv de anne kanama olur bezıydı vs deken senı seviyorum ama utanırım sana yük olmak istemem dersin gönlünü alırsın. Kimsenin kalbi kırılmaz

Yok artık hiç duymadım öyle bir şey iki çocuk emzirdim ilki cok zor tuttu oda yavrum ucunu kavramak ta zorluk cektı dıye. Rabbim doğumla beraber rızkını yolluyor acı bile olsa onun faydasına seyler içinde oluyor. Göreceksiniz bebıs grıp bile olsa sütün rengi değişiyor onun şifasıda beraberinde geliyo.
Kv derse tadına bakmak istermisin de yada oğlun baktı çok beyendi dersin şaka bir yana demek isterdim böyle diyene yani....

Canım bunu dediğinde Allah kul gibi vicdansız mı ki küçücük bebeğin rızkını acılaştırsın. Kul olsa inanırım ama Allah'a iftira etmeyin de.

Canım bunu dediğinde Allah kul gibi vicdansız mı ki küçücük bebeğin rızkını acılaştırsın. Kul olsa inanırım ama Allah'a iftira etmeyin de.
Daha iyi bir cevap olamaz ağzına sağlık yazdım bunu bir kenara kendi 2 yaşına kadar emzirmişya hava tavan yapmış devamlı bunları öne sürüyor

Aman Allahım ya o ne demek öyle ilk defa duydum anne sütü kadar güzeli var mı valla kim bilir ben neler duyucam bakalım hayırlısı
Dengesizce bir laf işte gidip tadına baktı sanki bu yaşta bakalım artık eylül anneleri lohusalık diye grup açıp oraya duyduklarımızı yazarız

Kız yok eşim beni biliyo hayatta inanmaz bana doğum tarihi ne zaman önceden bilet alacam dedi kv geçenlerde ben daha 26 haftalığım nasıl gün versin bana töbee ya artık gelecek yapacak bişey yok hem anne hem kv aynı çatı altında neyseki babamda 3 günlüğüne falan gelecek babam varken kimse fazla konuşamaz

Ay iyiki varsınız kızlar ne güzel cevaplar çıkıyor ortaya oğlun baktı beğendi dicem ben
Sür uzmanı olmuş sanki bana ha bire kendi sütünü övüyo neymiş çok besleyiciymiş 2 yaşına kadar emzirmiş doktor bile ona o zaman demiş senin sütün çok iyi falan gibisinden bişeyler diyodu ay yüreğim şişti yeminle

Herkes pamuk gibi olsa keşke ama hayal bu kesin ben bişeyler duyarım sinir küpü olurum topiği zaten ya sen açarsın ya da ben bak görürsün
Ayyy kesin ilk ben olurum ya fırsat bulduğum ilk an başlarım anlatmaya pamuk değil pamuk ipliği haline gelirim nerde kopacağım belli olmaz valla

1.doz. Ay o kadar sinir oluyorum ki ben haber vermesem ona da çağırmayacak
Niye bu kadar gecikti? Aile hekimligi ilgisizse benim gibi sağlık bakanlığına şikayet et benimkinde de ben aradim aşıya geliyim mi diye, ikinci dozdan sonra dedi ki bi daha buraya gelmene gerek yok zaten özelde takibin yapılıyormuş. Zaten aşı dışında hic gitmemistim. Burdak arkadaslardan ve yakınlarımdan biliyorum ki özelde takibin yapılsa da aile hekimliginde 4-5 izlem yapiliyor, rutin kan idrar tahlilleri yapılıyor iletisim halinde olunuyor hamsireyle ebeyle. Ben de çok kızdım şikayet ettim dün de hemsire hem sözde bilgi almaya hem gönül almaya aradı epey dil döktü. Ben o süreçte idrar yolu enfeksiyonu geçirdim siddetli ağrıyla hastaneye gittim falan önceden tahlil yapılsa orda belki çıkardı düşük de olsa tedbir alırdık cok sinir oldum ama olan oldu işte simdi yola geldiler

Arkadaşlar merhaba bugün kontrole gittim çok şükür bi sıkıntı yok ama eve geldikten sonra farkettim normalde gebeliğin başından beri hep çok miktarda akıntım oluyordu ama bugünki akıntı resmen macun gibiydi gün içinde de devam etti. Kokusuz bi akıntı kaşıntım ağrım falan da yok biraz yoruldum bugün ondandır diye düşündüm ama sizin son trimestıra girince bi değişiklik oldu mu?

Benim de akıntım arttı önceki aylarda hiç yoktu. Çoğu kişide oluyormus normaldir bence ağrı sızı yoksa

Benimde artış oldu bazen kıvam olarak da değişebiliyor. Daha yeni tahlil verdim herhangi bir sorun yoktu enfeksiyon vs. Doktorum daha en başında hamilelikte akıntı miktarı artabilir şekli değişebilir koku renk değişimi kaşıntı vs yoksa her şey normal dedi. Son zamanlarda artması da normal bence vücut kendini doğuma hazırladığı için her şey değişiyor. Su içmeye dikkat etmek lazım ben bir iki gündür biraz savsakladım havalarsa sıcak hemen etkisi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…