2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O gerginlik patlama hissi zaten bambaşka en ufak birşeyde şişen balon olan karnım var ama engel olamıyorum meyveye
Evet benim de en hassas noktam salatadir böyle marullu rokalı salatayi leğenle yerim. Amma ve lakin şişkinlik sağolsun hepsi yalan oldu. Neyse biraz daha diş sıkcaz miniğim için

Kizlar bugun bebek alisverisine ciktim haftaya dugunumuz var sonraki hafta bayram dedim ne olur ne olmaz alayim artik
Bebek cikolata hediyelik islerini falan da hallettim sukur
Kızımızın ismi Ayliz oldu
Maşallah iyi yapmışsın bundan sonra biz her an her şey olabilir diye düşünmemiz lazım.

Ben de nerdeyse sifir tuz tuketiyorum zaten 3 kilo falan aldim toplamda gobegim de cikmadi hic
Ama 3 4 gundur benim de ödemlerim basladi neden anlamadim bugun 41 numara terlik aldim kendime
Ama benim genelde uyaninca oluyor evde biraz dolasinca kayboluyor sabaha kadar hareketsiz yatiyoruz ya muhtemelen o yuzden

Akintim çok değildi başlarda, ama son günlerde arttı benim de.

Benim ablama da görümcesi böyle anlatmıştı. Ablamın sütü gelmiyordu, kızın karşısına geçip fışkıran sütünden bahsetmişlerdi. Mama ve biberonu saklardı ablam, gizlice verirdi odasında, emzirecek gibi yanlarından ayrılırdı. Yazık neler çekti... Şimdi ki aklı olsa tabi cevabını verir ama, geçti işte. Üzdükleri kaldı yanına...

Ben sıcaklardan diye düşünüyorum. Aç oluyorum ama yiyemiyorum bu birkaç gündür. Iki lokma yesem hemen tıkanıyorum. Istah var ama yerim yok gibi.

Büyüme olayına kesinlikle katılıyorum ya bir farklılık olduğunu bende fark ettim sanki kas yapımız değişmiş vücut kendini hazırlıyor gibi geldi bana ınsalalh sonradan hemen toparlarız

Hamilelikte bacak bacak üstüne atmayın diye okumuştum bir yerde belki ondan olmuştur kan dolaşımını engelliyor sanırım
Sandalyede oturuyordum, yere basıyordum yani, geriye yaslanıp eski alışkanlıkla bacak bacak üstüne atınca ayağın durumunu gördüm. Yoksa şu anki karnımla bacak bacak üstüne atıp oturmak hiç mümkün değil
Ben sadece uzun süre ayakta kalınca olur sanıyordum ama annem dün telefonda 30. haftadan sonra mümkün olduğunca ayakların hep uzatılması veya havaya dikilmesi gerektiğini söyledi. Ütüyü oturarak yapıyorum ama ayak aşağıda kaldığı sürece şişlik yapacakmış :/ :/ Allah'tan dinlenince geçiyor.

Amin inşallah, su an beslenmelerinde bir sorun yok, aman olmasın inşallah, ilaç düzenliyormuş, bir de uyku yapıyor bol bol, sakinleştirici etkisi varmış, ilaç ictigimden beri iki gündür kesintisiz uyuyorum

Selam kızlar, Corona düşüşe geçince işler açıldı. Çalışıyorum. En son şeker yüklemesi yapmadılar kustum ama kandan takip ediyolar. Yüksek değil ama sınıra yakın çıktı. Dua edin lütfen diyabetle falan uğraşamam şimdi.

Üç aylık şekerine baksalar en iyi sonucu o verir zaten. Kadın doğum doktoruna değilde ben endokrine gidiyorum her ay. Benimde sınırın altında çıkıyor onada endişelendim. Ama yüksekliği istemeyiz dedi. Sınıra yakınsada korkma yenilenlerlede alakalıdır

Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın

1.doz. Ay o kadar sinir oluyorum ki ben haber vermesem ona da çağırmayacak
Ben tek doz oldum. 2.doz istersen yapalım dedi gecen aile hekimi hemşiresi doktor gerek yok dedi 2. Doza. Geçen bur daha gittim aile hekimliğine bu defa hemşire yine değişmiş sürekli değişiyor. Istersen yapalım dedi 2 doz asi kalsın dedi. 31 den sonra falan düşüğe sebep oluyor zaten bir daha yaptıramazsın dedi

Tatlıyı kestim artık. Korktum beyaz ekmeği zaten kesmiştim hamilelik başlangıcında bakayım. Kansızlıkta sınıra yakın şekerde

Bir kaç gündür benim akıntımda çok arttı hatta hemen gidip tuvalete kontrol etme ihtiyacı hissediyorum bir şey mi oldu diye..
geçen gün yürüyüşte çok hissettim içimi korku kapladı resmen çok geçmeden eve döndüm .. ama sonra düşündüm de normal artık vücut artık kendini doğuma hazırladığı döneme geçiyor

Benim akıntım fazlalaştı ama son aylarda notmal dşye düşünüyorum. Günde 2 kezden fazla iç çamaşırı değiştirdiğim oluyor. Günlük ped falanda kullanmak istemiyorum, kaşıntı yapar diye korkuyorum. Sanki güzel tarafıda var gibi artık benimki yanıma yaklaşmıyor pek korkuyor

Tetanozdan bahsediyorsanız ben ilkini 20.hafta ikincisini 24.hafta. Eğer istersen bir de doğumdan 6 ay sonra yapıyormuşsun seni beş yıl koruyormuş. 3. Doz sana bırakılmış. 30lu haftalarda vurulmuyor bence ebe öyşe söylemişti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…