2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hamilelikte bacak bacak üstüne atmayın diye okumuştum bir yerde belki ondan olmuştur kan dolaşımını engelliyor sanırım

Öyle bir şey yok uydurmuşlar kimden duyduysa

Benim de akıntım arttı önceki aylarda hiç yoktu. Çoğu kişide oluyormus normaldir bence ağrı sızı yoksa

Yorumlarınız için çok teşekkürler biraz dinlenip bol su içmeye devam edeyim o zaman

Kesinlikle çok haklısın. Ben de şikayet edeceğim zaten, bir kere bile aranmadım. Tetanoz için de ben gitmiştim öyle geri gönderdi beni ben arayacağım diye. Çok sinirleniyorum böyle şeylere. Bir de biliyor musunuz doğumdan sonra gebe izlem ücreti alıyorlarmış. Şikayet edeceğim ben de

Süt konusu hiç bitmez, ben emzirdigim halde bana da bir tanıdığımız ben meme ucumu bir sikiyordum boooyyylleeee duvara fışkırıyordu diye anlatıyordu yani 2 yaşına kadar emzirsen de ben 3 yaşına kadar emzirdim diyerek anlatan biri hep olur

Ya kızlar eşinize diyebiliyor musunuz doğumda annen gelmesin diye şahsen bende sadece annemi isterim ama bunu söyleyemem ayrıca iki tarafında ilk torunu olunca sanırım hiç diyemem
Konu açılmadan önce söylemedim ama eşim kendisi gelsin mi sana yardıma diyince açık açık söyledim, gerek yok gelirse beni daha çok yorarlar dedim. Ses çıkarmadı, çünkü haklı olduğumu biliyor, annesi evlerine gittiğimizde bıraksan gece ikilere kadar konuşan bir kadın, huyunu bildiği için benimle iddialaşmıyor. Doğum zamanı görmeye, sevmeye gelir tabi ama yanımızda kalmak yooo

Benimki doktorun ona ikinci doğumunda çok güzel vücudun var, sakın bozma bunu koru dediğini söyledi acaba bize söyledikleri şeylere kendileri inanıyor mu basen merak etmiyor değilim hani

Ben özellikle sordum esneme hareketleri yapayım mı diye yok daha değil ben haber vereceğim dedi ama normal pilates için yapabilirimomu demişti

Kızlar bugün rapor almak icin gittim.kontrolde oldum. Bebişin kafası iyice aşağı dönmuş durumda erken doğum riski icin progestan günde 1 içiyordum, 2 iç dedi doktor. Ama vajinal fitil olarak kullan dedi. Yan etkileri cok diye. Bugün denedim vajinal kullanamadım valla hem karnından hemde korktum aylar öncesine gore çok değişik geldi özel bölgem rahim vs. Büyümüş bir tuhaf renk menk değişmiş sanki. Korktum kendi kendimden geçen gün ağda yaptırdım belki de ondan kararmış gibi de olmuş değişik.

Hamilelikte tansiyon yüksekliği bebeğin beslenmesini etkileyebiliyor dedi doktorum. Sana da öyle bir şey söyledi mi? 13 -8 aslında çok yüksek değil gibi ama demek ki hamilelikte önemli. Ben normalde düşük tansiyonluyum. Doktorum bebeği iyi ama beni iyi görmediğini söyleyerek bir hafta sonra tekrar görmek istediğini belirtti. Tatile gidicek 1 hafta yok, döndüğünde gideceğim hemen. Ilaç baslanabilecegini hiç düşünmemiştim. Şifa olsun sana

Daha iyi bir cevap olamaz ağzına sağlık yazdım bunu bir kenara kendi 2 yaşına kadar emzirmişya hava tavan yapmış devamlı bunları öne sürüyor
Ayrıca o durum anne sütü acı oluyorda bebiş emmiyor değil. Maalesef bizim eskilerimiz boyle hurafeler uydurabiliyor. Allah kimsenin bebeğine vermesin yaşatmasın tabi ama laktoz intoleransı diye bi hastalık var. Eğer bebek bu rahatsızlıkla doğarsa hayvansal sütler de dahil anne sütüne de alerjisi oluyor Allah korusun. Ama suç yine toplumumuzdaa yine anneye atılıyor ne yazıkki. Hepsine kulaklarımızı tikayacagiz

Ben özellikle sordum esneme hareketleri yapayım mı diye yok daha değil ben haber vereceğim dedi ama normal pilates için yapabilirimomu demişti
Pazartesi yine kontrolüm var daha detaylı sorayım ama normal pilates için demiştir benimde amacım kasları güçlendirmek için şuanlık bildiğim kadarıyla kanala rahat girmesi için hareketler 36. Haftada başlıyor

İlçe sağlık bana dönüş yapti iste size izlem yapmazlarsa pirimlerinden düşüyor falan dedi, e nabiza baktim tetenoz için gittiğimde hep 2ser 3er kere giriş yapmış. Herkes isini hakkıyla yapacak arkadas, pandemide çalışan saglik çalışanlarından da mi utanmıyosunuz hic, onlar da sağlıkçı siz de sağlıkcisiniz yapacaginiz bi kan bi idrar baktirip tansiyon seker kilo ölçümü yapıp yollamak. Hic gelemem böyle şeylere, SABİM i ara cok iyi ilgileniyolar, birkac hafta sonra dönüş yapıldı bana uyardik diye, gerçekten de uyarmislar dün bir saat telefonda konustu benimle hemsire.

Arkadaşlar ben bu son bir haftadır bir şey yiyemez oldum sizde durumlar nasıl? Gebelik boyunca bulantı vs hicbise yoktu şimdi de yok ama karnım iyice şişti az bir şey yesem tıkanıp nefessiz kalıyorum. Bende erken mi başladı bu iş anlamadım iştah var ama hacmim sıfır sanki.

Valla benim son 2 haftada açıldı. Yani aşerme yemek için yok önümde olanı rahat yiyorum da öff meyve süper gidiyor hele karpuz ve erik serin serin

Valla benim son 2 haftada açıldı. Yani aşerme yemek için yok önümde olanı rahat yiyorum da öff meyve süper gidiyor hele karpuz ve erik serin serin
Valla keşke yiyebiliyorken daha çok yeseydim diyorum su an. Karnim da sanki fazla büyük ya bebekle yemek sığmıyor birlikte

Valla keşke yiyebiliyorken daha çok yeseydim diyorum su an. Karnim da sanki fazla büyük ya bebekle yemek sığmıyor birlikte
O gerginlik patlama hissi zaten bambaşka en ufak birşeyde şişen balon olan karnım var ama engel olamıyorum meyveye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…