2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
benimde cumartesi kontrolum var aşırı merak ediyorum. oglumdaki notlara göre bende bu haftalarda 1300-1500 arası olur diye hesaplamıştım.bakalım nolcak:)

Evet ya ben de son bir iki haftadır öyleyim. Aslında iştahım var ama hemen doyma ve şişkinlik hissi gelince artık iştah da pek kalmadı. Ben de bir aydır kilo almadım bakalım umarım bebiş alıyordur.
3 kilo vermisim bebegimin kilosu iyiymis ama o da diger haftalara gore az almis. Bir dahaki kontrolde bebegin kilosuna göre degerlendirelim simdiki kilosu iyi dedi doktor.

Zor işler kendini soyutlaman iyi olmuş psikoloji herşeyi etkiliyor

Diğer arkadaşada söyledim göbek deliğini oturunca görüyor musun

Merhaba canım, ben 1 aydır takip ölçüm yapıyorum, bende diyabet çıktı.
Tokluk şekerinin 120-140 arası olması lazım. Açlık şekerinin de 80 in altında olmasını bekliyorlar. Eğer tokluk sekerim devamlı 140 in üzerinde çıkarsa amniotik sıvıda artış oluyor. Dikkat edilmezse erken doğum riski oluyor. Sen 1 hafta günde 3 kere açlık ve tokluk ölçüp notunu al! Doktorun bir plan çizer sana

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız çok geçmiş olsun sizede inşallah sağlıkla tamamlarsınız bu süreci

Nosking arkadaşım benim onun ikizdi dün taburcu olmuşlar şükür 3 ü de iyiler Sen korkma ama dikkat etmeye çalış yorma kendini

Maşallah bebişlere sağlıkla büyüsünler Benim bugün göbek deliğimin etrafı bir kaşındı bir kaşındı anlatamam öyle böyle değil yağ sürüyorum sürerken de kaşınıyor dayanamadım kaşıdım sonra kızarınca kolonya döktüm geçti şimdi bir kaç gündür kaşınıyor genişliyor da ondan diye düşünüyorum henüz göbekte çatlağım yok olmaz inşallah belimin sol tarafında oldu minik kırmızı çatlaklar genelde sola yatıyorum ondan mı acaba sağ tarafta yok

Benim de ayni belimin iki yanında ama kızarıklıklar var hafif mora yakın çatlak olcak belli. Göbek deliğim de hassas bikac gündür acıyo hatta nedense

Kızlar bugün kontrolümüz vardı 28+6 bebiş 1300 gr 38 cm dedi doktor bende şeker var insülin vuruyorum suyu kilosu gayet iyi ne yapıyorsan aynen yapmaya devam et dedi ağlamak üzerryim şuan
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende insülin kullanıyorum her gün ölçüm yapıyorum aç ve tok. Doktorun odasına her girdiğimde heyecan basıyor herşey olması gerektiği gibidir diye hep dua ediyorum geçecek bugünler sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…