2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bende bugün kontrole gittim her şey normaldi. Ama doktor bir ayağına bakıp belki duruş pozisyonundandır bilemem şimdi içe dönük olabilir dedi. Ona canım çok sıkkın takacam şimdi kafaya
Onlar her ihtimali söylüyorlar şimdiden takma kafaya canım Cinsiyeti bile son ayda değişen var biliyorsun, ultrason dediğin gölge yorumu. Detaylı ultrasona girmiş miydin?

Merhaba ben de coraspin kullanıyorum ama gittiğim tüm doktorlar en geç 32de bırak demişlerdi, siz hala kullanıyor musunuz?

Merhaba kızlar, özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak (biraz da işin eğlencesi ) bebekler sizce renkli ultrasonda görünen hallerine gerçekte ne kadar benziyor? Benim çevremdekiler genelde yanıltıcı oluyor diyor da, mesela kuzenimin bebeği yassı ve geniş burunlu görünüyormuş ama minik burunlu oldu. Her şeyden önce sağlık elbette ama konusu geçince sizlere de bir sorayım dedim. Bana sanki gerçeğe yakın gibi geliyor da.

Ahahah yorumunu görünce yazmak istedim benim oğluşumunda burnu büyük duruyor detaylıda ya hep bunun esprisi geçerdi aramızda babasının büyük benim küçüktür baya kafama takmıştım o hafta ama suyun içinde şişiyor diyorlar bir umut bakalım ahahha sağlıklı olsunlar tabii ama bunlarda işin eğlenceli yanları

Bizde de babasının büyük benim baya küçük, ultrasonda yandan küçük önden büyük duruyor bir şey anlamadık vallahi ne kadar gerçekçi bu fotolar hiç bilmiyorum.

Ultrasonda bizimkinin burnu da büyük duruyo, babasinin da benimki de kemikli pek kaçışı yok ama en azından ergenlige kadar küçük olsaydi diye düşündüm görünce ama dogumdan sonra bile ilk şişlikleri inince burnu küçülüyor, icerdeyken suyun içinde heralde daha büyük görünüyordur yani öyle umut ediyorum ben de

Duruşundandır o daracık alanda iki büklüm duruyolar, hem bı aksilik olsa ayrıntılı ultrason yaptirdiysan orda belli olurdu diye düşünüyorum ama illaki kafana takarsın sonraki kontrolde normalmis diyene kadar
Ayrıntılıda bir şey demedi yaaa korktum baya her şeyde burada şükür diyeceğiz ama ne bileyim bir den öyle diyince

Karakteristiği en çok yansıtan burun oluyormuş Bizim doktor biz genelde kime benzediğini burundan çıkarıyoruz dedi ama bence de bu fotolardakinin tıpkısı olmak zorunda değil, şişlik vs oluyodur illa ki. eşim sabahtan beri babasının kızı demeye başladı da biraz sinirim bozulduyoksa sağlıklı bir çocuk olsun da artık gerisi önemli değil. Bu arada ablamın küçük oğlu da ultrason görüntülerinden bir tık farklı doğdu yanıltıcı olabiliyor yani

Ayrıntılıda bir şey demedi yaaa korktum baya her şeyde burada şükür diyeceğiz ama ne bileyim bir den öyle diyince
Yok canım kim olsa korkar normaldir yani Allah caresiz dert vermesin, öyle olsa ayrıntılıda görünürdü diye düşünüyorum. Varsa bile doğumdan sonra kısa süreli bi alçıyla çok cabuk düzeliyor bebeklerin kemikleri büyükler gibi olmadığı icin zahmetsiz bir şekilde halloluyo ama dediğim gibi ayrıntılıda görünürdü bence

Ay insallah yanıltıcıdır yaa tabi sağlık olsun dediğin gibi illaki bize benzicek bunlar işin şakası

Doğu diyorsun sağol canım Allah beybilerimizi korusun

Merhaba ben de coraspin kullanıyorum ama gittiğim tüm doktorlar en geç 32de bırak demişlerdi, siz hala kullanıyor musunuz?
Doktorum bana da ney tarih verdi . Coraspin o gün son kez alacaksın diye üstüne basa basa söyledi. 32. Hafta dolduğunda .

Bizim bebişin de bir görüntüsü var, herkes bana benzetiyor. Çene, yanak aynı ben Doğunca da benzeyecek mi çok merak ediyorum

Bugün hiç kaşınmadı büyüme ataklarında mı oluyor acaba anlamadım teşekkür ederim canım cevap için

Kızlar gecenlerde göbek deligi hassasiyetini konuşmuştuk dr banu ciftcinin kitabında 30. Hafta notlarinda karşıma çıktı inanılır gibi degil kadın resmen nokta atışı yapiyor, hangi hafta ne sorun yaşıyorsam 1-2 hafta önce veya sonrasında mutlaka ondan bahsetmis oluyor

Yerleri epey daraldı bebislerin. Ben en son geçen cuma kontrole gittim, çocuğun yüzünü bile göremiyoruz ki. Kafa, karın, bacak ölçümlerini yapıyor dr, bekliyoruz bi görüntü verir mi diye ama zor. 2 dir doğru düzgün yüzünü bile göremiyoruz yeri daraldığı için. Ayrıntılı usg de bir sorun olsaydı söylenirdi diye düşünüyorum ben de. Başka bir doktora mı gitsen bir seferlik? Bebegin durus şekli değişeceği için farklı bir görüntü alabilirsiniz ve bir sonraki kontrole kadar da için rahatlar belki. Inşallah bütün bebislerin sağlıkları yerinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…