2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çatlaklar benim iç bacakta oluşuyor zaten çoktu eksik kalmayalım devam edelim dediler. İnşallah göbekte çıkmaz ya korkuyorum oradan. Benimde yarın kontrolüm bugün bacağını bir yerini çıkardı çıkaracak sandım neden olıyor aşağıda hissetmek anlamadım.

Aynen hem kaşınıyor hem de hafif açıyor
Benim kız kardeşim ebe . Karnını kaşıma kaşıdıkça çatlarsın, Sadece nemlendir, çok kaşıntıdan duramıyorsan soğuk veya ılık duş Dedi. Duyduğuma şaşırdım açıkçası ama kışın ellerimiz soğuktan kuruyor kaşındıkça çatlıyor ama kremlersen sıkıntı olmuyor dedi Mantıklı geldi söyledikleri

Bana da oluyorduo his doktoruma söyledim çok normal şuan ayakları asahi doğru o yüzden oluyor dedi. Arada bir hala oluyor o pozisyondan kaynaklı olarak.

Benim de ayni belimin iki yanında ama kızarıklıklar var hafif mora yakın çatlak olcak belli. Göbek deliğim de hassas bikac gündür acıyo hatta nedense
Aynen hem kaşınıyor hem de hafif açıyor
Kızlar göbek deliğinde acı sızlama vs bebek içerden baskı uyguladığı için oluyormuş doktorum öyle söyledi. Son gidişimde sormuştum bende ama normalmiş.

Kızlar göbek deliğinde acı sızlama vs bebek içerden baskı uyguladığı için oluyormuş doktorum öyle söyledi. Son gidişimde sormuştum bende ama normalmiş.
Doğrudur benim de aklıma geldi normal diye düşündüm ama ablamda olmamış hic. Ben de sormayı düşünüyodum doktora gittigimde

Doğrudur benim de aklıma geldi normal diye düşündüm ama ablamda olmamış hic. Ben de sormayı düşünüyodum doktora gittigimde
Aa belkide kişiden kişiye göre degisiyordur bilemedim. Sende sorarsın canım bakalım belki başka bir şey söyler bizde bilgilenmiş oluruz

Aminn inşallah renkli fotoda aldık bugün yaşadığım en duygusal andı resmen tüm ağrılarım bir anda geçti gitti sorucağım herşeyi unuttum üstelik okadarda prova yaptım bunu sorucam şunu sorucam die

Ben hâlâ soracağım bir şey olduğunda kağıda yazıyorum Çünkü bebeği ultrasonda görünce her şey uçuyor aklımdan.

Kızlar bende bugün kontrole gittim her şey normaldi. Ama doktor bir ayağına bakıp belki duruş pozisyonundandır bilemem şimdi içe dönük olabilir dedi. Ona canım çok sıkkın takacam şimdi kafaya

Selam kizlar eylül annelerinin topik sahibi olarak agustosun 2. Haftasi muhtemel dogum tarihim ikiz olmasndan kaynakli burada fazla aktif olamadim hepinize hayirli saglikli güzel dogumlar diliyorum herşey çok güzel olsun bizler için. Annelik hasreti çeken bu yolda mücadele veren ve göz yaşı döken kim varsa rabbim en kısa zamanda sağlikli hayirli evlatlar nasip eylesin Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin her birimize kizlar...

Kızlar bende bugün kontrole gittim her şey normaldi. Ama doktor bir ayağına bakıp belki duruş pozisyonundandır bilemem şimdi içe dönük olabilir dedi. Ona canım çok sıkkın takacam şimdi kafaya
bnm eşimin arkadaşının kızınada eli için öyle soylediler ama şükürler olsun bi sıkıntı olmadı. yani duruşdan dolayı olma ihtimali yüksek

Duruşundandır o daracık alanda iki büklüm duruyolar, hem bı aksilik olsa ayrıntılı ultrason yaptirdiysan orda belli olurdu diye düşünüyorum ama illaki kafana takarsın sonraki kontrolde normalmis diyene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…