2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Annem kucağına aldığın an doğal olarak herşeyi yapıyorsun hiç merak etme diyor. Elbette acemilikler var ama bir çocuğu annesinden çok kimse düşünemez kimse bakamaz bnce ama bende çok düşünüyorum ister istemez.. diğer mesajında okudum “salonda otururken koltuğun diğer ucunda o da olacak” demişsin ahahhaha aynısını bende hep diyorum gerçekten hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ama bence çokk daha güzel olucak Allahın izniyle Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin yeter ki hepimize
İnşallah benim de erkek ama daha ismi yok teyzesi
isim çok zor gerçekten bende bu kadar düşüneceğimi sanmazdım.. hele birde babayla anne farklı istiyorsa

ben de konuşmaktan yanayım. Ancak şunu farkettim ben eşimin tarafından büyüklerle konuşurken dinlemiyorlar sadece benim susup sıranın onlara geçmesini bekliyorlar ki konuşabilsinler. Kavga, kıyamet, tartışma olmasına gerek yok. konuşmakla anlaşamıyoruz. ben de çareyi susmakta buldum. Onlar konuşuyor haklısınız diyorum. sonra kalp kırmadan saygısızlık yapmadan kendi kafama göre takılıyorum.
Kv bebek doğunca sen odanda dinlen ben bebekle uyurum dedi alışkınım ben dedi. Cevap dahi vermedim eminim kendi çapında iyi birşeyler yapmaya çalışıyordur diyip çıkarıyorum aklımdan. onun tartışmasını yapmaya kalksam sonsuz bir döngüye gireceğim çünkü.
ilk kızımı doğurduğumda da bebek hep senin kucağında duruyor demişti. annesiyim ondan olmasın demiştim
vel hasıl Allah herkese akıl fikir versin. anneler doğuruyor ancak onlar hariç herkes bi bunalımda bi lohusalıklarda...

Açlık şekerim 74, 1 saatlik tokluk sekerim ise 119 çıktı. 28.haftadayim ve 10 kilo aldım doktorum şeker yüklemesi yapmamız lazım diyor ancak ben çok tarafta değilim. Siz ne düşünüyorsunuz
Açlık 73, 50 gr şeker sonrası 104 çıktı. Doktorum istediği için şeker tahlili yaptırdım. 12 kilo almışım hala da almaya devam ediyorum. doktordan yediğim fırçayı anlatsam inanmazsın. Dr bey sizce kötü besleniyor olsam Hba1c 4,6 çıktı ayrıca açlık tokluk bu kadar iyi çıkar mı dedim. karpuz bile yemiyorum dedim ama inandıramadım. onlar gizli şeker olup da sonradan bir sorun çıkmasından endişe ediyorlar. sağlama almak istiyorlar. doktorun diyorsa vardır bir bildiği ama yine de karar senin....

hepsi her şey çok güzel olacak ve en güzeli olacak. kendine hep olumlama yap. güzel düşün, dua et, ama en önemlisi duygularını kontrol et. kendini koy verme. güçlüsün yaparsın diye kendine telkinde bulun. sonrası çok kolay olacak Allahın izniyle... :)

Anneler doğuruyor ama onlar hariç herkes lohusalıklarda.. öyle güzel söyledin ki
Hatta daha biz doğurmadan giriyor onlar lohusalığa

Kızlar karnınız aşağı inmiş gibi hissediyor musunuz? Cuma günkü kontrolde doktor kızımın baş geliş şeklinde olduğunu ama sıkıntı olmadığını söyledi. Duruş şekliyle mi ilgili acaba bilmiyorum ama aşağı inmiş gibi hissediyorum.

Ben olabilirim en önce doğuracak, ikiz bekliyorum, ve doktor en geç 10-15 ağustos dedi inşallah sağlıkla dünyaya gelirler

Kızlar yaşadığınız yerde şehir hastanesi var ise orada gebe okulları oluyormus ben burda başvurucam üç hafta eğitim veriyormuş ebeler hemde normal doğuma hazırlıyorlarmış nefes koçu olarak

Benimki de dönmüş baş aşağı duruyor ama görüntü sabah inmiş gibi akşama kadar ağzımdan çıkacak gibi oluyor.

Yaa bunu hisseden tek benim sanıyordum. Ben bir iki haftadır bakıyorum sanki eğik benim göbeğim diyorum kendi kendime. Kimseye de sormadım. Hani daha yukarıda olmalıymış gibi geliyor bana.. benim randevum iki haftadır gecikti gidemedim doktora bu haftasonu gidicem inşallah sorucam duruşunuda karnımın şeklinide ..
ama bence duruştan dolayı öyle duruyordur canım başka bir açıklama mantıklı gelmiyor bana..

Benimki de dönmüş baş aşağı duruyor ama görüntü sabah inmiş gibi akşama kadar ağzımdan çıkacak gibi oluyor.
Normalde de sabah daha küçük, akşam çok şişmiş oluyor ama şimdi daha aşağıda duruyor, üst boş gibi.

Bana da duruş şeklinden öyledir gibi geliyor. Zaten dr da sorun görmedi geçen hafta ama bi değişik geliyor yine de. Benim karnımda sağa doğru eğik şu sıra. Artık sığmak için nasıl şekil aldıysa

Ahaha benimde karnım sık sık yamuluyor artık yerleri daralıyor annesi
Rahim ağzı uzunluğumuz filan iyise bi sancı yoksa duruşun baş aşağı olması sorun değilmiş bende öyle okudum dinledim hep.. inşallah sağlıkla kucaklarız

Inşallah her şey çok güzel olucak benimki biraz ilk çocuğum heyecanı ve tedirginliği yoksa bir an önce doğsun diye bekliyorum

Canım çok takma kafanı bunları. Aslında nosking'in ki normaldi o ikiz bebek bekliyordu. Ben de oğlumu ekim doğuracakken ağustos doğurdum. Urfa'da ki doktorum yine erken gelme ihtimali yüksek diyor. Ama inan artık bu durumu kafaya takmıyorum. Yeter ki sağlıklı olsun diyorum.

Haklısın canım önemli olan sağlıklı olmamız. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Kızlar parmaktan şeker takibi yapan var mı aramızda? Benim şeker yüklemem kusmayla sonlanınca parmaktan takip yapmamı istedi doktorum. Bugün ilk kez yaptım ama değerler nasıl olmalı hicbir fikrim yok. Açlık 67 tokluk 149 cıktı bilen varsa yazabilir mi yüksek mi değerlerim?

Bana böyle bir çizelge verip takip yapmamı istemişti canım. Oranların hakkında bilgim yok ama benim de açlık şekerim genelde bu değerlerin biraz altında çıktı ama birşey demedi.

Eklentiler

• IMG_20210708_141901.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 61
Bana böyle bir çizelge verip takip yapmamı istemişti canım. Oranların hakkında bilgim yok ama benim de açlık şekerim genelde bu değerlerin biraz altında çıktı ama birşey demedi.
Çok teşekkür ederim bende takip yapıp doktora gidince vereceğim umarım yüksek çıkmaz sonuçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…