2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun canım. Kum dökme sancısı çok fena. Ben de her sene yaşarım. Allah yardımcın olsun
Allah düşmanımın başına vermesin
Hiç geçmiyordu dinlenmek uyumak mümkün değil tuvalete çıkmam sıkıntı olunca anlamaya başladım.
Çok geçmiş olsun, Allah sifa versin. Bu süreçte en ufak bir ağrıyı bile dikkate almak lazım demek ki.
Amin çok sağolun kesinlikle ne olursa olsun gitmek lazım hiç olmadı içimiz rahat etsin

Kızlar ya ben bugün kuaföre gittim bacağıma lazer yapamadığım için ağda vurdurdum ağda sonrasında bacağım morardı beyaz beyaz benekler oluştu sonra geçti. Varis çorabımı pedikür yapacağım diye giymedim balon gibi olmuştu. Üüüüffff nedir bunun çaresi ya erken değil mi ne yapsak ödem olmaz

Canım dikkat et ,bizim haftalara göre yine fazla o sancı. Rabbim vakitlice gelmelerini nasib etsin
Evet dr da bu haftaya göre fazla dedi dinlen yorma kendini dedi. Bir de benim nst esnasında sancım yoktu evde daha çok tutuyor. Evdeki sancım daha fena. Evde yakılsa daha fazla çıkar sanırım

28. hafta bitip 29 a girdiğim gün gitmiştim ben de kontrole 1218 Gr 36 cm di doktor bana normal dedi gelişimi neden az dediki sana ye iç dinlen canım inşallah vaktini doldurup zamanında gelir kuzucuklar sancın olduğunu nasıl anladın benim de kasılmalarım çok ağrım sancım yok

Ben gaz sancısı olduğunu düşünüyordum aslında ama emin olamadım öyle olunca nstye bağladı dr. O an iyiydim 50lere çıktı eve geldim daha çok sancılandım ama uzanınca geçti. Dr adet sancısı gibi kasıkların ağırırsa hiç durma gel dedi ama karın içinde bütüne yayılan bir ağrı varsa gaz sancısıymış aklında bulunsun canım benim ikisi de oluyor

Sancı derken hani kasılma gibi mi? Benim de çok oluyor da anlamak için soruyorum. Bu ara ben de dinlenmemiz şart kafasına girdim yormayalım kendimizi

Açlık şekerim 74, 1 saatlik tokluk sekerim ise 119 çıktı. 28.haftadayim ve 10 kilo aldım doktorum şeker yüklemesi yapmamız lazım diyor ancak ben çok tarafta değilim. Siz ne düşünüyorsunuz
Bence faydası daha çok, bilmek lazım diye düşünüyorum. Doktorunuz da önermişse özellikle. Siz neyden çekiniyorsunuz?

Sancı derken hani kasılma gibi mi? Benim de çok oluyor da anlamak için soruyorum. Bu ara ben de dinlenmemiz şart kafasına girdim yormayalım kendimizi
Yok canım ya ayağa kalkamıyorum yürüyemiyorum sancıdan böyle yoğun adet sancısı gibi oldu bu bir kaç kez.

Eşimle bebek arabasını salona getirip katlamayı, açmayı, puseti takıp çıkartmayı, emniyet kemerlerini takıp açmayı, oturuş yatış pozisyonunu ayarlamayı falan denedik mağazada göstermişlerdi ama unutmuştuk kullanma klavuzundan baka baka deneye deneye öğrendik iyice pratik yaptık epey yorulduk sonra YouTube da izlediğim doğum hikâyelerinde hastaneye kontrole gidip de doğum için yatış yapanları dinledim eşime öyle bir şey olursa sen eve gerekenleri almaya gelirsen pusetin içine emzirme yastığını da koydum ikisini al, hastane valizleri hazır onları al, şarj aleti al, bir de tripotu al fotoğraf çekeriz dedim ne olur ne olmaz bu akşam da bununla uğraştık

Kan sulandırıcı yiyecskler çok su yuruyuş dinlenirken bile ayaklarını uzatmak oturur vaziyette durmamsk az şeker az tuz

Süpersiniz umarım su gibi geçer doğum süreciniz telaşsız paniksiz :)

Bugün dr a erken olacak diye çok korkuyorum dedim ben de. Hele geçen Ağustos annelerinde noskingi okudum doğurmuş ondan beri paniğim. Sancıda olunca acaba demedim değil. Benim ilk kızım Ocakta doğacakken kasımda geldi. Dr düşünme bunları Eylül bebeği olacak korkma dedi inşallah hepimiz zamanında doğururuz

Doktor bile demiş bak içini ferah tut annesi korku sitres de tetikler onlardan etkilendiğin için oldu bence bebişinle konuş anneciğim iyice büyü keyfine bak daha vaktimiz var falan de benim kardeşim bebeğine hadi gel oğlum seni bekliyoruz demiş annesinin karnındayken bebiş de onu dinleyip erken geldi tesadüf belki ama ben yine de kızımla sürekli konuşuyorum sohbet ediyorum bebekle birbirinizi motive edin sancım grip doğuma gidersem ya da sezeryana girme durumum olursa bebeğimle konuşup kavuşuyoruz anneciğim ne güzel bir birbirimize yardımcı olup bu işi başaralım anneciğim gibi motive edici konuşacağım bebeğimle kavuşmak düşüncesi benim en büyük motivasyonum olacak inşallah herşeye hazırlıklı ol ama daha vakti var diyerek de psikolojini o şekilde rahatlat bol bol dinlen ye iç canım Allah yardımcımız olsun inşallah vaktini doldurup sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Ben de öyle düşünmek istiyorum aslında hatta bugün kızımla eşim Adel pabucu yarım çık dışarı oynayalım diye şarkı söylüyordu. Ay susun zamanında gelsin şimdi ciddiye alıp gelmesin diye kızdım Ben de zamanında gelsin diye konuşuyorum her gün. Umarım hepsi zamanında sağlıkla gelirler

Adıyla yaşasın ne güzel bir isim Adel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…