2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
32 de rapor almayı unutma canım çalışabilir ya da çalışamaz diye
Öğretmenler şuan tatilde olduğu için rapor benim işime yaramıyor malesef doğum öncesi iznim hep tatile denk geliyor doğum sonrasına da atamıyormuşum tatile denk geldiği için okul idaresi ile konuştum bu şekilde söylediler doğum sonrası da çok az izin veriyorlar 8 hafta nedir ki 2 aylık bebek bırakılıp işe mi gidilir minnacık hiç vicdan yok bu başımızdakilerde ücretsiz izine zorluyorlar resmen çocuğun hiç masrafı olmayacakmış gibi hayat çok pahalı değilmiş gibi

Evet ben de en son gittiğimde fotoğraf vermedi her gittiğimde verirdi bebek büyüyor ondan herhalde dedim ben de kendi kendime

Sağol canım rahatlıyorum böyleEvet gideceğim iyi bir doktor var önceden gittiğim bir de ondan fikir alacağım ozaman inş düzgün bir pozisyon olur

Tabi tam bilmiyorum ama ben bir sene ara verdiğimi demiştim. Tatildede olsa çalışsanda çalışmasanda bu raporu sgkya götüreceksin dedi. Yanlış yönlendirmeyeyim ama

Evet ben de en son gittiğimde fotoğraf vermedi her gittiğimde verirdi bebek büyüyor ondan herhalde dedim ben de kendi kendime
Benim de öyle, son gidişimde vermedi, önceki gidişimde de verdiği fotoğrafta hiçbir şey belli değil. Yüzünü görelim diye çok zorluyor ama görünmüyor artık.

Bizimki tipkisinin aynısı çıktı, hatta doğunca biz bunu tanıyoruz dedik sadece saçlarını çok gür bekliyorduk çünkü baya uzun uzun saci var gibi gölgeliydi. Saçı geçtim kaşı kirpiği bile olmadan doğdu

Tabi tam bilmiyorum ama ben bir sene ara verdiğimi demiştim. Tatildede olsa çalışsanda çalışmasanda bu raporu sgkya götüreceksin dedi. Yanlış yönlendirmeyeyim ama

Öğretmen değilim ama kamudayım. 32+0 da devlet hastanesi veya sgk anlaşmalı özel hastaneden çalışır veya çalışamaz raporu alınması gerekiyor. Doğum sonrasına ekletmeyi düşünmeseniz bile alınması gerekiyor. 32 ye az kalmışken söylemek istedim

Aynen öyle malesef. Ama 32 de bildirim yapılması zorunluymuş öyle dedi doktorum.

Bende öğretmenim aynı şeyi söyledim ama yine de zorunlu olduğunu söylediler. Sizde almayı ihmal etmeyin 32. Hafta da raporu.

ben görmüyorum noluyorki bu durumda.
göbel deliğimin alt kısmı sanki asagı çekmiş gibi bn
Son aylarda rahim iniyor idrara sıkışıklık artıyor bakınca göbek deliği altta kalıyor görğnmuyor arkadaşa erkenden karında inme var mı diye bende de bir ksç gundur dört beş milim inme var gibi 31. Haftaya yaklaştım normsl mi erken mi birde bebekte aşağı çektiriyor bazen ondanda olabilir geçicide ama son ay artık bariz inmiş oluyır bende karnımın önunu göremiyor durumu oluyor birde delik iniyor

Bende öğretmenim aynı şeyi söyledim ama yine de zorunlu olduğunu söylediler. Sizde almayı ihmal etmeyin 32. Hafta da raporu.
Neticede işe dönüş tarıhini adamlar ya da kadınlar kafalarına göre hesaplamayacaklar sekiz önde sekiz hafta sonra olmak uzere hangi gun işe dönmeniz gerektiğini hesaplamaları gerekiyor yanlışlık olmaması lazım

Merhaba ben de coraspin kullanıyorum ama gittiğim tüm doktorlar en geç 32de bırak demişlerdi, siz hala kullanıyor musunuz?
32 den sonra sıkıntılar yuklar artıyor niye bıraktırıyorlarsa baştan boşuna içiriyorlar insnlara hhstalık ve genetik yatkınlık olmayanlar boşuna içiyor bir iki ay içende var ben dogumdan sonra bile ignemi kullanırım amaliyatlardan sonra veriyorlar nırmalde

göbek deliği anlattığın kadar aşağı iner mi ya çok şaşırdım

Kemik yapısından anlıyor benim doktorum eşimin burnunun aynısıydı aynı ama sadece et kısmı buyuk gözukuyorsa kuçuk durabilir sadece buyutulmuş hali gibi sen onu yaşlanmış hali gibi duşun benim kızum aynısı çıktı benimmburnum şle yakından yzaktan alakası yok bu kızımda eşme benzemeye başlamış en son eşime benzetiyordu yine

göbek deliği anlattığın kadar aşağı iner mi ya çok şaşırdım
İniyor bende öyle deforme oluyor içe gömuluyor dogumdan sonra hep göbek cevresi estetiği yapıyorlar ya esnemeden dolayı bende az bir çökukluk var ama anlaşılır değil ama kiminde çökuk oluyor orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…