2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İniyor bende öyle deforme oluyor içe gömuluyor dogumdan sonra hep göbek cevresi estetiği yapıyorlar ya esnemeden dolayı bende az bir çökukluk var ama anlaşılır değil ama kiminde çökuk oluyor orası
Ozaman normal bir şey herkeste farklı durumlar olabiliyor. Doktorun normal dese hiç takma

Yinede belli olmaz bir hafta eklersin belki eylulun kaçıncı haftasında doğacak ama sgk sistemine giriliyor bu raporlar şuan idari izindeyiz 32. Hafta rapırunu göturunce dogum öncesi izinde oluyoruz ve erken dogumda aktarılması için rapor şart tarihlerine bakıyorlar tatilde olduğun için aktarılmasada birde doğum sonrası aile bildirimini hemen verinki çocuk yardımı maaşa eklensşn yeni zam ile 89 lira olmuş birde doğum raporunu aile plolitikalara veriyon dogum ödemesi yatırıyorlar 300 liragibi bir rakam ilk çocuk için sgklı çalışanlar daha çok alıyor bizim gibi değil

Tamam canım teşekkür ederim bilgim yoktu

Doğum parasını daha çok ihtiyacı olanlara veriyorlar herhalde bize vermezler diye düşündüm doğru mu düşündüm 89 lira da ne çok muş

Doğum parasını daha çok ihtiyacı olanlara veriyorlar herhalde bize vermezler diye düşündüm doğru mu düşündüm 89 lira da ne çok muş
Biz ssklıyız ıkı cocuk için tek seferlik 300 tl vermıslerdı iki yıl önce. İlk cocukta almamıstık ıkı tane sı için okadar ıkı paket bez aldın bıttııı

Arkadaşlar bi
benimde dönmüş doktora sordum dönmesi korkulacak bir şey değil dimi diye erken değil mi ya

Arkadaşlar bi

benimde dönmüş doktora sordum dönmesi korkulacak bir şey değil dimi diye erken değil mi ya
Benimki de baş aşağı duruyormuş, tekrar makat geliş olursa diye tedirginim. Nasipse daha 9-10 hafta var. Canı sıkıldıkça dönerse geri

Maaşallah kilosu da güzelmiş. Magnezyumu birkaç gündür unutuyorum ben de. Aynı şekilde maden suyu tüketmeyi de. Küçük abiler, ablaların durumu beni çok heyecanlandiriyor. Onlar için de farklı bir duygu.

ya değilmi :) cıktıktan sonra hemen karnımı elledi:) o dokununca aşırı mutlu oluyorum. bnm oglum yapısal olarak pek teması sevmeyen bi cocuk çünkü:) tam bi agır abi modunda doğdugundan beri

ya değilmi :) cıktıktan sonra hemen karnımı elledi:) o dokununca aşırı mutlu oluyorum. bnm oglum yapısal olarak pek teması sevmeyen bi cocuk çünkü:) tam bi agır abi modunda doğdugundan beri
Kardeşlik çok başka işte O ağır abilik, minik kardeşini görene kadar olacak sanırım Bir yerde denk gelmiştim, hayatımızda en uzun yer alan kişi kardeşimiz, diye. Bütün kardeşler çok iyi anlaşsınlar inşallah
Benim 4 yaşında yeğenim var. Zayıf bir çocuk ama göbekli biraz. Ben de İnci doğuracam diye karnını şişiriyor, bebek varmış karnında meğer benim doktoruma gidecekmiş. Onun bir büyüğü 6 yaşındaki yeğenim de karnımı gıdıklıyor, Inciyi gıdıklıyormuş Kızıma bir şey söyleyeceği zaman elini karnıma koyup konusuyor, aynı şekilde cevap da alıyor tabi. O kadar mutlu oluyorum ki

Bugün kont gittim yine şu fazla dedi 2200 gr 42 cm olmuş ama su fazlalığı mercek görevide görür birazcıkta ondan iri çıkabilir dedi 34.haftadan su oranına bi daha bakalım dedi kısmet herşey

Ahh o ağrılar bana 1 haftadır adım bile attırmıyor topallatıyor özellikle sol tarafta tam vajina ile bacağımın birleştiği yerde. Korktum başta hemen doktora gittim çatı genişliyor ve bebek ağırlığını sola veriyor bu ağrılar olacak dedi. Biraz erken başladı sanırım ama napalm iyi olsunlar da kalan sürede bu ağrıları biz çekeriz

Kızlar aramız da karnı yumuşayan var mı? Benim mideme kadar çok sertti şişti resmen ama bugün fark ettim mide kısmım boş ve karnımın yarısına kadar yumuşak. Bu durum beni biraz korkuttu, acaba bebek döndüğü için mi böyle oldu duruşundan falan mı kaynaklı. 1 hafta sonra kontrolüm var ama tedirgin oldum.

Bebek döndüğü için diye düşünüyorum. Sanki karnım küçüldü gibi hissettim ben de. Üst kısım boş geliyor gözüme. Başı daha büyük ve aşağıda sonuçta. Hareketleri nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…