2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen yaa. Adım artırmıyor resmen. Benim doktorum da aynısını dedi çok normal dedi. Bi tek kum döküyorum yine onun ağrısıyla birleşince biraz fena oluyor. Ama maşallah geldik bu günlere vallaha Sağsalim kucağımıza da alsak inşallah

Merhabalar ben 28. Haftafayım. Geçen hafta sağ kalçamdan bacağıma çeken bir ağrı yaşadım ama hareket edince oluyordu. Yürütmedi resmen beni. Birkaç gün sonra geçti. Bu sabah uyandım alt karnım kasıklarım ağrıyor aşırı bir ağrı değil ama rahatsız ediyor. Bu durumu yaşayanlar oldu mu acaba ?

Kalçadan geleni ben çok yaşadım siyatik ağrısı o

Benim gün içinde bazen sert basen yumuşak oluyor, normal sanırım

Hareketleri gayet iyi hicbir farkı yok önceki günlerden. Bende öyle düşündüm şimdi biraz daha cıktı yukarı doğru ama genel olarak aşağıda. Döndü heralde ya inşallah erken doğurmam

Hareketleri gayet iyi hicbir farkı yok önceki günlerden. Bende öyle düşündüm şimdi biraz daha cıktı yukarı doğru ama genel olarak aşağıda. Döndü heralde ya inşallah erken doğurmam
Yok canım bebeğin dönmesi ile erken doğmasının alakası yok. Doğum başlangıcı kanala yerleşmeyle oluyor.

Yok yok onu kast etmedim genel olarak inşallah kanala inmez erkenden diye
Yok inşallah inmez canım Erken doğum aslında çok az rastlanan bir durum. Stress,korku ya da fizyolojik bir sorundan kaynaklanıyor. 2016 ekim annelerindeydim orda da, genelde doğum tipiklerinde de sezeryan dışında millet hep 40 ı doldurdu .Tek tük oluyor 34. 35. Hafta falan.

Benimde aşağıda kafası .dondu 27.haftalarda aşağıya. Plasenta previa vardi tam olarak oyle de olmayabilir dönmüş asagiya dedi doktor erken gelmesin diye progestan dozunu artırdı. Çok ağrı yapıyordu aşağı kafası dönünce. Şu ara iyi gibiyim. Ama ağustos zor geçicek belli ki

Benim daha önceki hamileliğimde aynı dönemdi ama sanırım onda ilk bebek heyecanı ile bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum ya da unuttum. Sıcaklardan resmen eriyorum, bebek yukarıda olduğu için nefes alamıyorum, gece sağ sol hiç bı şekilde rahat yatamıyorum. Allah sağlık versin buna da şükür

Evet ya bu havalarda mahvediyor insani kış havasi olsa belki bu kadar zorlamicakta. Bir de ilk bebiş oluşu heyecanlandırıyor belki de beni. Umarım sağ salim gelirler ya. Sağlıkları iyi olsunda merak ediyorum kime benziycek falan. Korkuyorum bazen ama rahatsızlığı olmasın doğduğunda falan diye. Karmaşık duygular basiyor git gide

32 giricem pazartesi insallah agirlastim baya ya enerjiktim hep yuruyordum temzligimi yemegimi herseyimi yapiyordum ama bu hafta gtti enerjim sicaklar cok zorluyor bazen fenalik basiyor bide bu aksam ayaklarim sisti biraz korktum cok ayakta da kalmadim ama yarin iner belki bu ay oyle boyle cikcak da agustos zorlayacak gibi duruyor Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Amin inşallah ağustos zorlu geçicek bekle bizi ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…