2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gece 12yi geçince oh bugün de geçti diyorum. İlkiyle hiç alakası yok bu hamileliğimin, o kış mevsimiydi karnım küçüktü ve çok güzel geçmişti. Şimdi karnım çok büyük uyuyamıyorum geceleri sürekli uyanıyorum sıkıntı basıyor. Aşı olma ve virüs meselesine de kafayı takıyorum. Bugün kontrolüm vardı çok şükür olumsuz bir durum yok ama ben çok olumsuzum. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Saatleri sayıyorum nerdeyse. Ne dolmuşum. :)

Bunalıyor insan canim Ya. En azından tecrübeliymisssintez zamanda sağ salim kavuşalım inşallah bebislerimize

Bir haftada resmen tüm enerjim gitti, normal tabi bunlar ağırlaşiyoruz artık. Benim ikinci olduğu halde kime benzeyecek nasıl olacak heyecanım var ilk bebek heyecanı daha da başka tabi sağlıkla zamanında gelsin inşallah kuzular Allah korusun neden rahatsızlığı olsun annesi, tek rahatsızlığı gazı olacak bir süre aklıma geldi o minik popolardan o sesler nasıl çıkıyor inanamıyor insan

Bizi bu havalar mahvetti

Sıcaklar mahvediyor ben çıldırmış gibi bir de Antalya’ya geldim cehennem burası klima önünden Kalkamıyorum. Ayrıca bir şey soracağım karınlarınızın büyüklüğünü göremeyeceğim tabide çok büyük diyenler oluyor benim öyle çok büyük değil. İki ayda da nekadar büyüyebilir artık diyorum

Ağustos annelerinden sezeryanla doğum yapan bir arkadaştan tavsiyeler:) 2 gece 3 gün kalmış hastanede.

Su ısıtıcısı önermiş. Sıcak çay canı çok istemiş, kaynatıp soguttugu su ile goguslerini silmiş ve bebeğin altını değiştirirken de kullanmış. Her zaman hemsireden istenilmiyi demiş.

Ameliyat sonrası gecelik ile çok rahat etmiş, mümkünse 2-3 tane alın diyor. Çok terledigi için de çok thsirt değiştirmiş.

Cengelsiz, yapışkanlı korse aldırmış hastane, onunla çok rahat etmiş.

Bebek için 4 takım yetmemiş hastanede, daha fazla alın demiş.

Geçen hafta ben de ordaydım 40 derece falan gördük sürekli bi suya girme durumu olduğundan pek sorun olmuyor gerçi.
Karnım büyük diyen benim ama bana göre büyük, küçücüktü ilkinde ve yayvandı ona kıyasla bana bu hali büyük geliyor, belki de normaldir.

Canım sıcaklar çok zorluyor beni. Çok fena. Sürekli duşun altında duriyim istiyorum. Karnımız da artık baskı yapıyor tabi. Allah yardımcımız olsun cidden

Su ısıtıcısı hastaneye göre değişir, eğer su sebili varsa sıcak soğuk su her zaman olur boşuna taşımayın terleme olayı kesinlikle oluyor ben de sabahlık öneriyorum çünkü terli kalkınca üşüme oluyor.
Benim merak ettiğim yapışkanlı korse, doğum sonrası hastanede mi takmış acaba? Marka model neymiş? Kesinlikle bu doğumdan sonra karnımı saracak birşey alacağım, boşluk hissi beni çok rahatsız etmişti eğer arkadaşınizsa sorabilir misiniz?

Canim arkadaşım değil ama mesajlarına tekrar baktım " çengelsiz normal yapistirma korse aldirdilar. ama çok rahat ettim" demiş. Umutumut82 rumuzlu arkadaş, mesajlarına bakabilirsiniz, çok güzel tavsiyeler vermiş.

Sanırsam medikal korse dediklerinden. Şu bel fıtığı için kullanılanlardan. Evde var olmadı yanıma alıyım. Ben de yeni okudum mesajlarını su ısıtıcısı da koyun demiş.

Ilk olunca acemilik vs tedirgin oluyorum acaba bu niye oldu başka bir şey mi var bir sorun mu var derken bir bakmışım korku sarmış insallah bizde 40ı falan görürüz o zaman

Ay birimde öyle ufak bi burnumuz yok kemerli biraz tabi niyetim ve önemlisi hep sağlıklı olması ama gelde buruna takmışımdır inşallh küçük olur diye usg de bizimse büyük görünüyor burun doğunca hergün masaj yapalım kız burunlarına elimizle toplayıp şekillendiriyorsun etkisi oluyo annemler hep yaparmış ama bana pek yapmadılar sanırım kardeşleriminki çok güzel küçücük

Ayyy insallah vaktini doldurur öyle gelir bebiş. Bende tekmelerinden yönünü anlamaya çalışıyorum kendimce yorumluyorum ama 2 gündür neredeyse göbek deliğime kadar karnım boş bastırınca içine doğru iniyor yumuşak. Su gibi geçsin inşallah ağustos ayı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…