- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #21.541
Sorarım canım ben de verir mi diye tereddütteyim ama 32. hafta bayrama denk geliyor sonraki randevum 34. haftada inşallah verirBende 21 felan almam gerekiyor ama özele bayramdan önce gitsem 31 oluyorum acaba 31 de veriyorlar mı perdonele sordum doktora sor dedi onlardanda cevap gelmedi 32+6 alacağım bu gidişle birşey olmaz dediler ama yinede personelle sıkıntı olmasın istiyorum bayram gunu rapor alamam 31 de alsam bebek erken dogarsa aslında çok kaybım olmaz bebekler kırk haftayı tamamlamıyor ama tamamlarsa da sıkıntı olur gibi sen gidersen sorablir misin benim doktorun sekreterinden cevap gelmedi
Aynı ben hem kimseyle görüşmek istemiyorum pandemi korkusundan hem de artık sıkılmaya başladım yalnızlıktan evde iş çıkarıyorum kendime bu sefer de yoruluyorum dışarı çıkınca da su içme yeme düzenim bozuluyor evde bir rutinim var ne yapacağımı şaşırdım valla az daha sabır az kaldıSıcaklar bir yandan, kilo, ağırlaşma diğer yandan zorlanmaya başladım ben. Yemek yaparken bile oturarak doğruyorum malzemeleri. Yememe içmeme dikkat ediyorum ama yine de halsizlik var. 3 gündür de soğuk algınlığı, bu havada nasıl becerdim bilmiyorum. Eşim biraz rahatsızdı o iyileşti, bende başladı. Ilacsiz, bitkisel karışımlarla iyileşmeye çalışıyorum. Pandemiden de bunaldım artık. Hem kimseyle görüşmek istemiyorum, hem kendimi yalnız hissediyorum. Eşimin benim kadar hassas davranmamasına da ayrıca gıcık olmaya başladım. Normalde sakin mizacliyim ama her an elimde kalacak gibi hissediyorum.Yani sebep hamilelik mi, pandemi mi bilmiyorum ama psikolojik olarak zorlanmaya başladım artık.
Ben de okul idaresine sordum işine yaramaz ama sen yine de al dedi müdürBugün ben de denize girdim sıcaklardan bunalmaya çok iyi geldi içerde hopladım zıpladım bebek naptı bilmem40 beden normal bir mayoyla girdim. Hamile mayosu değil. Bu arada ben okul idaresine sordum 32 raporuna gerek yok çünkü tatile gelen haklarınız sonrasına eklenmeyecek dedi. Doğum belgesi sonrası başlayacak dedi
Inşallah canım. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da yavrularımızıErkekler bizler kadar ince dusunemiyor canimaz kaldı hasta olmadan geçirsek bari diyorum bende sağ salim elimize alalım da bebişlerimizi
Şu pandemiden bi kurtulsak hayırlısıyla. Hamileliğin tadını çıkaramadık, bebislerle rahat rahat gezdiğimiz bir ortama ihtiyacımız var bence. Iyi ki az kaldı, yoksa huniyi takmama az kaldıAynı ben hem kimseyle görüşmek istemiyorum pandemi korkusundan hem de artık sıkılmaya başladım yalnızlıktan evde iş çıkarıyorum kendime bu sefer de yoruluyorum dışarı çıkınca da su içme yeme düzenim bozuluyor evde bir rutinim var ne yapacağımı şaşırdım valla az daha sabır az kaldı
Kusura bakmayın ama yorumunuz çok yanlış.. Coraspin kanın pıhtılaşmasını önlüyor.. 32. haftadan sonra erken doğum ya da acil müdahale gerekirse sezeryan vb gibi .. kan kaybından ölmeyin diye bıraktırılıyor. çünkü 32. haftadan sonra erken doğum vb ihtimali herzaman var.32 den sonra sıkıntılar yuklar artıyor niye bıraktırıyorlarsa baştan boşuna içiriyorlar insnlara hhstalık ve genetik yatkınlık olmayanlar boşuna içiyor bir iki ay içende var ben dogumdan sonra bile ignemi kullanırım amaliyatlardan sonra veriyorlar nırmalde
Ben daline karar verdim alıp bir deneyeceğim beğenmezsem duru ya da dalan kullanmayı düşünüyorum. Içeriği temiz ürünler listesi var elimde, görsel bırakayım belki farklı markalar denemek istersinizMerhaba Anneler forumu çok sıkı takip edemiyorum belki öncesinde sorulmuştur ama bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edesiniz
Çok teşekkür ederimCanim arkadaşım değil ama mesajlarına tekrar baktım " çengelsiz normal yapistirma korse aldirdilar. ama çok rahat ettim" demiş. Umutumut82 rumuzlu arkadaş, mesajlarına bakabilirsiniz, çok güzel tavsiyeler vermiş.
Ben baby’s green aldım. Kokusuz olduğu için. Granüller bana çok kokulu geldi. Bazı bebeklerin koku hassasiyeti oluyor.Merhaba Anneler forumu çok sıkı takip edemiyorum belki öncesinde sorulmuştur ama bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edesiniz
Dalin granullu olanini aldim yikadim memnun kaldimMerhaba Anneler forumu çok sıkı takip edemiyorum belki öncesinde sorulmuştur ama bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edesiniz
Benim kızkardeşim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi faydası oluyormuş öyle diyorYaa valla bu masaj benim de aklıma geldi cidden faydasi olur mu?
Duru granül matik kullandım. Çok memnun kaldım. Kokusu çok parfümlü değil. Çok güzel temizliyor. Abimizden kalan hastahane çıkışları vardı beyaz. Kimi yerler sararmıştı. Kaldırmaktan kaynaklı.40 derecede tüm lekeleri çıkardı.Merhaba Anneler forumu çok sıkı takip edemiyorum belki öncesinde sorulmuştur ama bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edesiniz
Çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Gıcık olmak evetSıcaklar bir yandan, kilo, ağırlaşma diğer yandan zorlanmaya başladım ben. Yemek yaparken bile oturarak doğruyorum malzemeleri. Yememe içmeme dikkat ediyorum ama yine de halsizlik var. 3 gündür de soğuk algınlığı, bu havada nasıl becerdim bilmiyorum. Eşim biraz rahatsızdı o iyileşti, bende başladı. Ilacsiz, bitkisel karışımlarla iyileşmeye çalışıyorum. Pandemiden de bunaldım artık. Hem kimseyle görüşmek istemiyorum, hem kendimi yalnız hissediyorum. Eşimin benim kadar hassas davranmamasına da ayrıca gıcık olmaya başladım. Normalde sakin mizacliyim ama her an elimde kalacak gibi hissediyorum.Yani sebep hamilelik mi, pandemi mi bilmiyorum ama psikolojik olarak zorlanmaya başladım artık.
Allah yardımcın olsun geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Canım çok gecmıs olsun Rabbim sıfalar versin inşallahMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.Merhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Bana gebelik şekeri teşhisi konduğu için açlık <105, 1.saat tokluk <140, 2.saat tokluk<120 olması lazım. Ama normal açlık <95 diye biliyorum. Ben bir haftadır ölçüyorum diyete yeni gittim hem ölçüme hem diyete başladım gerçi doğru yapıyormuşum birşey değişmedi ama 2,5 kilo verdim ödemler falan geçti hep total 4,8 kilo almış oldum bana hala garip geliyorKızlar parmaktan şeker takibi yapan var mı aramızda? Benim şeker yüklemem kusmayla sonlanınca parmaktan takip yapmamı istedi doktorum. Bugün ilk kez yaptım ama değerler nasıl olmalı hicbir fikrim yok. Açlık 67 tokluk 149 cıktı bilen varsa yazabilir mi yüksek mi değerlerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?