2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sorarım canım ben de verir mi diye tereddütteyim ama 32. hafta bayrama denk geliyor sonraki randevum 34. haftada inşallah verir

Aynı ben hem kimseyle görüşmek istemiyorum pandemi korkusundan hem de artık sıkılmaya başladım yalnızlıktan evde iş çıkarıyorum kendime bu sefer de yoruluyorum dışarı çıkınca da su içme yeme düzenim bozuluyor evde bir rutinim var ne yapacağımı şaşırdım valla az daha sabır az kaldı

Ben de okul idaresine sordum işine yaramaz ama sen yine de al dedi müdür

Şu pandemiden bi kurtulsak hayırlısıyla. Hamileliğin tadını çıkaramadık, bebislerle rahat rahat gezdiğimiz bir ortama ihtiyacımız var bence. Iyi ki az kaldı, yoksa huniyi takmama az kaldı

Kusura bakmayın ama yorumunuz çok yanlış.. Coraspin kanın pıhtılaşmasını önlüyor.. 32. haftadan sonra erken doğum ya da acil müdahale gerekirse sezeryan vb gibi .. kan kaybından ölmeyin diye bıraktırılıyor. çünkü 32. haftadan sonra erken doğum vb ihtimali herzaman var.

Merhaba Anneler forumu çok sıkı takip edemiyorum belki öncesinde sorulmuştur ama bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edesiniz

Merhaba Anneler forumu çok sıkı takip edemiyorum belki öncesinde sorulmuştur ama bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edesiniz
Ben daline karar verdim alıp bir deneyeceğim beğenmezsem duru ya da dalan kullanmayı düşünüyorum. Içeriği temiz ürünler listesi var elimde, görsel bırakayım belki farklı markalar denemek istersiniz

Eklentiler

• 20210515_180945.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 52
Ben baby’s green aldım. Kokusuz olduğu için. Granüller bana çok kokulu geldi. Bazı bebeklerin koku hassasiyeti oluyor.

Duru granül matik kullandım. Çok memnun kaldım. Kokusu çok parfümlü değil. Çok güzel temizliyor. Abimizden kalan hastahane çıkışları vardı beyaz. Kimi yerler sararmıştı. Kaldırmaktan kaynaklı.40 derecede tüm lekeleri çıkardı.

Merhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.

Çok geçmiş olsun canım

Gıcık olmak evet
Elimde kalma ihtimali evet
Adama Bi haller oldu susuyorum susuyorum çatlamazsam iyidir
Bi Naz Bi niyaz sanırsın o hamile
Anneni özlemişsindir git orda kal 15 gün diyorum ama nafile

Allah yardımcın olsun geçmiş olsun

Canım çok gecmıs olsun Rabbim sıfalar versin inşallah

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

Bana gebelik şekeri teşhisi konduğu için açlık <105, 1.saat tokluk <140, 2.saat tokluk<120 olması lazım. Ama normal açlık <95 diye biliyorum. Ben bir haftadır ölçüyorum diyete yeni gittim hem ölçüme hem diyete başladım gerçi doğru yapıyormuşum birşey değişmedi ama 2,5 kilo verdim ödemler falan geçti hep total 4,8 kilo almış oldum bana hala garip geliyor açlığın baya iyi ama tokluk 1. Saate göre de 2.saate göre de üstünde çıkmış sanırım 1.saatte ölçtün. Ben şüphelenince bir daha yapıyorum daha emin olmak için ve genelde sabah kahvaltı sonrası ölçüyorum. Gerçi bunu doktoruna yada bir diyetisyene danışman daha doğru bir bilgilendirme olur herkesin durumu farklı sonuçta inşallah birşeyin olmaz ben doğumdan sonra yiyeceklerimin hayalini kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…