2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim mesajın için tokluk şekerini 2. Saat ölçtüm ilk gün yüksekti yediklerine dikkat etmiyordum baya abartarak patates kizsrtmais falan yiyordum onu kestim bugün ikinci kez ölçüm yaptım sabah açlık 70 tokluk 100 cıktı. Akşam ölçümü yaptım az önce ve şoka girdim açlık 85 cıktı yani tokluk düşerken açlık yükseliyor anlamadım neden böyle oldu.

Merhaba Anneler forumu çok sıkı takip edemiyorum belki öncesinde sorulmuştur ama bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edesiniz
Green clean baby aldım canım. İçeriği temiz ürünler listesinde. Ben sevdim kokusu hafif ferah.. aynı markanın leke çıkarıcısı yumuşatıcısı ve biberon emzik temizleyicisini de aldım. Biberon emzik temizleyicisini de kullandım portakal kokulu ve detarjana göre daha fazla geliyor gibi koku ama asla rahatsız etmiyor.. sonrasında kuruyunca kalmadı kokusu

Çok gecmis olsun sagsaglim bu dinemide atlatirsin insallah

Çok geçmiş olsun inşallah en acısız şekilde atlatırsın süreci Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Gıcık olmak evet
Elimde kalma ihtimali evet
Adama Bi haller oldu susuyorum susuyorum çatlamazsam iyidir
Bi Naz Bi niyaz sanırsın o hamile
Anneni özlemişsindir git orda kal 15 gün diyorum ama nafile
Ben sustum sustum dün artık dayanamadım patladım. Ilk defa sesimi yükselttim. Bugün gelmiş taklidimi yapıyor bir de

Çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifa versin. Tüm sıkıntıların geçsin inşallah

Uzun açlık etkiliyor olabilir şekerde aç kalmak da zararlı 2-2.5 saat arayla birşeyler yemem lazım mesela. Benim de sabah geç ölçtüklerim daha yüksek oluyor. Biraz bile patates hemen çıkartabiliyor bana direkt yasak açlık değerleri bana iyi göründü benim 84 den düşük hiç çıkmadı ama bende şeker var sana teşhisi konmamış sadece gözlem amaçlı senin iyi ama değerlerin kendime göre kıyaslarsam keyfi bir şey yemezsem diyetle 103-107 arası oluyor benim 2.saat ölçümlerim şekere rağmen. Birşeyin yok gibi görünüyor ama yine de dikkatli olmakta yarar var

Ay cok teşekkür ederim ya inşallah bir şey çıkmaz dikkat etmeye çalışıyorum ekstra olarak. Belkide çok acıktım diye oldu en son 3 gibi yemiştim sonra 8 de yedim düzensiz oldu biraz bugün. Inşallah seninde sorunsuz geçer sağlıkla gelir bebiş

Ya sebebinin bulunmuş olmasi tedaviye baslayabilmen çok iyi olmuş pıhtı atma çok ciddi bi problem malesef. Çok çok geçmiş olsun Rabbim iz bırakmayan acil sifalar versin

Akşam açlığını hamilelere yaptirmiyorlar diye biliyorum açlık şekerini doğru sağlayacak süre kadar aç kalmamak lazım hamilelikte. Yine teşhis konup daha kuralına uygun takip yapan arkadaşlar yorum yapacaktır canım ama benden doktor sadece sabah açlık tokluk ve akşam tokluk istemişti

Teşekkür ederim bana da haftanın 2 günü açlık ve tokluk yazmış kağıda ama akşamları da yap dedi diye hatırlıyorum. Sonuçlarım çok dengesiz çıkıyor zaten anlayamadım. Sabah iyi mesela akşam yüksek. Sanırım biraz abartarak yiyorum o etkiliyor. Yarın daha düzenli beslenip ölçüm yapıcam.

Çok geçmiş olsun, umarım bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz

Bugün kont gittim yine şu fazla dedi 2200 gr 42 cm olmuş ama su fazlalığı mercek görevide görür birazcıkta ondan iri çıkabilir dedi 34.haftadan su oranına bi daha bakalım dedi kısmet herşey
Canım bana da su fazlalığı var diyorlar bütün ihtimalleri söylüyorlar benim kafamda da deli sorular var

Bayram ya öncesinde 31 de yazılması gerekir perdonel dedi doktor şu tarihten geçerli yazabiliyor mu onunsordum cevap gelmedi ama 32+ 6 sorun olmaz dedi şimdi 31 yazarlar mı o da sıkıntı doktordan cevap yok en son cuma gunu sabah giderim öğleden sonra tatilmiş sorarım yazarsa yazar şimdi baktım Salı 20 sinde 32.0 oluyorum

Onun için zaten kanı pıhtılalanlara yazılması lazım kanı pıhtılaşanlarda bırakma olmuyor diye biliyorum öncesinde bırakılıyorsa niye kullandırıyorlar onu diyorum coraspin kullansada öyle kan kaybı olur mu sanmıyorum ki iğne kullanıyorum onun bile dozu en yğksek olanın damardan vurulması lazım 32 den sonraki haftalar önemli özellikle pıhtılaşma sırunlarına karşı bebeğin daha önunde iki ay var çunku hiç öyle bir tehlike yoksa zaten niye yazıyor doktorlar anlamıyorum benim istanbuldaki doktorum karşı ve gereksiz buluyor

Peki hastanede damardan yaptılar mı iğne kalp sorunlarında yapıyorlar iğneyi ihmal etme duzelirsin inş sakın hareketsiz kalma derim iki satte bir gezmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…