- 12 Mayıs 2021
- 915
- 1.725
- 63
- 25
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #21.561
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Çok teşekkür ederim mesajın içinBana gebelik şekeri teşhisi konduğu için açlık <105, 1.saat tokluk <140, 2.saat tokluk<120 olması lazım. Ama normal açlık <95 diye biliyorum. Ben bir haftadır ölçüyorum diyete yeni gittim hem ölçüme hem diyete başladım gerçi doğru yapıyormuşum birşey değişmedi ama 2,5 kilo verdim ödemler falan geçti hep total 4,8 kilo almış oldum bana hala garip geliyoraçlığın baya iyi ama tokluk 1. Saate göre de 2.saate göre de üstünde çıkmış sanırım 1.saatte ölçtün. Ben şüphelenince bir daha yapıyorum daha emin olmak için ve genelde sabah kahvaltı sonrası ölçüyorum. Gerçi bunu doktoruna yada bir diyetisyene danışman daha doğru bir bilgilendirme olur herkesin durumu farklı sonuçta inşallah birşeyin olmaz ben doğumdan sonra yiyeceklerimin hayalini kuruyorum
Green clean baby aldım canım. İçeriği temiz ürünler listesinde. Ben sevdim kokusu hafif ferah.. aynı markanın leke çıkarıcısı yumuşatıcısı ve biberon emzik temizleyicisini de aldım. Biberon emzik temizleyicisini de kullandım portakal kokulu ve detarjana göre daha fazla geliyor gibi koku ama asla rahatsız etmiyor.. sonrasında kuruyunca kalmadı kokusuMerhaba Anneler forumu çok sıkı takip edemiyorum belki öncesinde sorulmuştur ama bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edesiniz
Çok gecmis olsun sagsaglim bu dinemide atlatirsin insallahMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Çok geçmiş olsun inşallah en acısız şekilde atlatırsın süreci Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Ben sustum sustum dün artık dayanamadım patladım. Ilk defa sesimi yükselttim. Bugün gelmiş taklidimi yapıyor bir deGıcık olmak evet
Elimde kalma ihtimali evet
Adama Bi haller oldu susuyorum susuyorum çatlamazsam iyidir
Bi Naz Bi niyaz sanırsın o hamile
Anneni özlemişsindir git orda kal 15 gün diyorum ama nafile
Uni baby nin sıvı deterjanını aldım ben. Bebek kokusunu icat etmişler resmen. Çok beğendim, tavsiye ederim.Merhaba Anneler forumu çok sıkı takip edemiyorum belki öncesinde sorulmuştur ama bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edesiniz
Çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifa versin. Tüm sıkıntıların geçsin inşallahMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Uzun açlık etkiliyor olabilir şekerde aç kalmak da zararlı 2-2.5 saat arayla birşeyler yemem lazım mesela. Benim de sabah geç ölçtüklerim daha yüksek oluyor. Biraz bile patates hemen çıkartabiliyor bana direkt yasakÇok teşekkür ederim mesajın içintokluk şekerini 2. Saat ölçtüm ilk gün yüksekti yediklerine dikkat etmiyordum baya abartarak patates kizsrtmais falan yiyordum onu kestim bugün ikinci kez ölçüm yaptım sabah açlık 70 tokluk 100 cıktı. Akşam ölçümü yaptım az önce ve şoka girdim açlık 85 cıktı yani tokluk düşerken açlık yükseliyor anlamadım neden böyle oldu.
Ay cok teşekkür ederim ya inşallah bir şey çıkmaz dikkat etmeye çalışıyorum ekstra olarak. Belkide çok acıktım diye oldu en son 3 gibi yemiştim sonra 8 de yedim düzensiz oldu biraz bugün. Inşallah seninde sorunsuz geçer sağlıkla gelir bebişUzun açlık etkiliyor olabilir şekerde aç kalmak da zararlı 2-2.5 saat arayla birşeyler yemem lazım mesela. Benim de sabah geç ölçtüklerim daha yüksek oluyor. Biraz bile patates hemen çıkartabiliyor bana direkt yasakaçlık değerleri bana iyi göründü benim 84 den düşük hiç çıkmadı ama bende şeker var sana teşhisi konmamış sadece gözlem amaçlı senin iyi ama değerlerin kendime göre kıyaslarsam keyfi bir şey yemezsem diyetle 103-107 arası oluyor benim 2.saat ölçümlerim şekere rağmen. Birşeyin yok gibi görünüyor ama yine de dikkatli olmakta yarar var
Ya sebebinin bulunmuş olmasi tedaviye baslayabilmen çok iyi olmuş pıhtı atma çok ciddi bi problem malesef. Çok çok geçmiş olsun Rabbim iz bırakmayan acil sifalar versinMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Akşam açlığını hamilelere yaptirmiyorlar diye biliyorumÇok teşekkür ederim mesajın içintokluk şekerini 2. Saat ölçtüm ilk gün yüksekti yediklerine dikkat etmiyordum baya abartarak patates kizsrtmais falan yiyordum onu kestim bugün ikinci kez ölçüm yaptım sabah açlık 70 tokluk 100 cıktı. Akşam ölçümü yaptım az önce ve şoka girdim açlık 85 cıktı yani tokluk düşerken açlık yükseliyor anlamadım neden böyle oldu.
Teşekkür ederim bana da haftanın 2 günü açlık ve tokluk yazmış kağıda ama akşamları da yap dedi diye hatırlıyorum. Sonuçlarım çok dengesiz çıkıyor zaten anlayamadım. Sabah iyi mesela akşam yüksek. Sanırım biraz abartarak yiyorum o etkiliyor. Yarın daha düzenli beslenip ölçüm yapıcam.Akşam açlığını hamilelere yaptirmiyorlar diye biliyorumaçlık şekerini doğru sağlayacak süre kadar aç kalmamak lazım hamilelikte. Yine teşhis konup daha kuralına uygun takip yapan arkadaşlar yorum yapacaktır canım ama benden doktor sadece sabah açlık tokluk ve akşam tokluk istemişti
Ben sustum sustum dün artık dayanamadım patladım. Ilk defa sesimi yükselttim. Bugün gelmiş taklidimi yapıyor bir de
Çok geçmiş olsun, umarım bebişlerimize sağlıkla kavuşuruzMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Canım bana da su fazlalığı var diyorlar bütün ihtimalleri söylüyorlar benim kafamda da deli sorular varBugün kont gittim yine şu fazla dedi2200 gr 42 cm olmuş ama su fazlalığı mercek görevide görür birazcıkta ondan iri çıkabilir dedi 34.haftadan su oranına bi daha bakalım dedi kısmet herşey
Bayram ya öncesinde 31 de yazılması gerekir perdonel dedi doktor şu tarihten geçerli yazabiliyor mu onunsordum cevap gelmedi ama 32+ 6 sorun olmaz dedi şimdi 31 yazarlar mı o da sıkıntı doktordan cevap yok en son cuma gunu sabah giderim öğleden sonra tatilmiş sorarım yazarsa yazar şimdi baktım Salı 20 sinde 32.0 oluyorumBenim tahmini doğum tarihim 15 Eylül, sen benden 5 gün önce gözüküyorsun. 20 Temmuzda ben 32+0 oluyorum. Senin nasıl 21 i oluyor? Benden 5 gün önce alman gerekir. Benim doktorum kendisi veremeyeceği için özellikle yönlendirdi hastaneye. 32+6 çok geç. Raporun 32+0 olarak yazılması gerekiyor. Problem yasamanı istemem.
Bebeğin kg su da fazla mı takmamakta çalışıyorum bende ama aklımda hepCanım bana da su fazlalığı var diyorlar bütün ihtimalleri söylüyorlar benim kafamda da deli sorular var
Onun için zaten kanı pıhtılalanlara yazılması lazım kanı pıhtılaşanlarda bırakma olmuyor diye biliyorum öncesinde bırakılıyorsa niye kullandırıyorlar onu diyorum coraspin kullansada öyle kan kaybı olur mu sanmıyorum ki iğne kullanıyorum onun bile dozu en yğksek olanın damardan vurulması lazım 32 den sonraki haftalar önemli özellikle pıhtılaşma sırunlarına karşı bebeğin daha önunde iki ay var çunku hiç öyle bir tehlike yoksa zaten niye yazıyor doktorlar anlamıyorum benim istanbuldaki doktorum karşı ve gereksiz buluyorKusura bakmayın ama yorumunuz çok yanlış.. Coraspin kanın pıhtılaşmasını önlüyor.. 32. haftadan sonra erken doğum ya da acil müdahale gerekirse sezeryan vb gibi .. kan kaybından ölmeyin diye bıraktırılıyor. çünkü 32. haftadan sonra erken doğum vb ihtimali herzaman var.
Peki hastanede damardan yaptılar mı iğne kalp sorunlarında yapıyorlar iğneyi ihmal etme duzelirsin inş sakın hareketsiz kalma derim iki satte bir gezmeye çalışMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?