2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bazen benim de fazlalaşıyor da erken doğum riskim olduğu için biraz korkuyorum. Böyle böyle 10 haftadır doğurmadım gerçi
Aman aman bir 10 hafta daha dayansın hatta 8 de anlaşın valla dün bende aşırı korktum karnım sürekli kasıldı taş gibi oldu ay dedim kesin doğurcam ama bugün şükür bir şey yok

Kızlar selam,
2 gün önce ben 3 basamak merdivenden düştüm dengemi sağlayamayadim. Bebiş kıpırdıyor. Ayak bileklerim ve dizim cok ağrıyordu topallamaya başlayınca doktora bir gösterdim oda merhem verdi. Röntgen vs. Çekemem hamilesin ama rontgenlikte bir durumun yok dedi. Düşünce bir kaç dakika gözlerim karardı görüntü geldi gitti falan şok etkisi oldu heralde korktum. Cocuk ta bir etki bırakmaz umarım bu durum içine kurt düştü düşünmekten. Haftasonu da doktora gidicez zaten de. Yinede korkuyor insan

Çok geçmiş olsun. Inşallah bir problem olmaz, içini ferah tut bebiş zaten kıpırdıyormuş. Doktora gitmene de az kalmış, için rahat etmezse daha erken gidersin bir bakarlar. Bu haftalarda denge kaybı olabilirmiş, çok dikkat etmemiz gerek.

Hiç korkma içini ferah tut bebişin hareketi yeter

Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Hamileliğin başında ki gibi basım fır fır iki gündür. Tansiyonum da normal
Benim baş dönmesinden ziyade tansiyonum çok düşüyor bu aralar. Normalde de hep 10-6 ama bir anda elim ayağım kesiliyor. Ben ne en başında ne sonlarda hiç baş dönmesi yaşamadım

Ay geçmiş olsun canım. Bebek kıpırdıyorsa ,ultrasonla da bakıldıysa iyidir korkma. Ben de oğlumda hamileyken düşmüştüm. Üstelik bacaklarım iki yöne ayrılmıştı. İslak zeminde düşmüştüm . Şükür hiç etkilenmedi bebek. Ayağında ya da dizinde kas zedelenmesi olabilir. Kas gevşetici merhem sür istersen.

Biz Kağan isminde karar kıldık benim aklımda Aybars ya da Baybars vardı ama babamız Kağanı daha çok sevdi
Bana da ilk erkek dediklerinde dedesinin adına ek olarak Kağan ismini eklemiştim. Özellikle ğ ile olacak demiştim. Tabi sonra ayrıntılı da kız dediler ve Ķağan, İnci oldu

Merhem verdi gece dinlenince hem merhem hem dinlenme iyi geldi biraz

Aman aman bir 10 hafta daha dayansın hatta 8 de anlaşın valla dün bende aşırı korktum karnım sürekli kasıldı taş gibi oldu ay dedim kesin doğurcam ama bugün şükür bir şey yok
Ooo benim hep oluyor merak etme bişey olmadı bugüne kadar diyorum böyle böyle 40 olucam galiba

Inşallah canim ya. Evet kilonda yok fazla diğer hamilelere gore yinede denge kaybı yaşadım

Kızlar erkek bebeği olanlar ne isim düşündünüz ve fikir olun diye başka isimlerde yazar mısınız?
Kızım olacak inşallah ama erkek olsaydı Alikemal ,toprak ,cesur , bunlardan birini düşünüyordum
Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Hamileliğin başında ki gibi basım fır fır iki gündür. Tansiyonum da normal
ben Bu aralar sıklıkla başım dönüyor
Çok geçmiş olsun Bi şey yoktur inşallah içini ferah tut

Bana da ilk erkek dediklerinde dedesinin adına ek olarak Kağan ismini eklemiştim. Özellikle ğ ile olacak demiştim. Tabi sonra ayrıntılı da kız dediler ve Ķağan, İnci oldu
Ayy bende özellikle ğ ile olacak diyorum adı gibi tertemiz pırıl pırıl bir ömrü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…