2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayy çok geçmiş olsun canım dikkat et

Kızlar erkek bebeği olanlar ne isim düşündünüz ve fikir olun diye başka isimlerde yazar mısınız?
Biz doruk bilge olarak karar verdik genelde doruğu kullanıyoruz konuşurken de ama ileride onun için ikinci bir isim seçeneği olsun ve unisex olsun diye düşündük. Atlas, ulaş, cemal de diğer seçeneklerimizdi

Kızlar erkek bebeği olanlar ne isim düşündünüz ve fikir olun diye başka isimlerde yazar mısınız?
Ömer Ekin ismine karar verdik bizde Ömer dedemin adı bende yeri önemi çok başkadır ve Ömer ismi anlam olarakta bana huzur verir. Ekin ismini de eşim çok istedi kız olsaydı da Ekin olacaktı unisex olduğu için erkek olduğunu duyunca da Ekin demekten vazgeçmedik

Zeynep ismini çok çok seviyorum, ilk kızımda da çok istemiştim babayi ikna edemedik
Yaa öyle mi bende severim zeynep adını çok kibar hem de her yaş kaldırıyor. Aslında benim aklımda yoktu ben tek isim daha çok seviyorum sadece Umay koyacaktık eşimde umay istedi ancak ben 2 yıl önce bi rüya gördüm ve çok etkilendim peygamberimizin annesini gördüm bana iki kızın olacak zeynep ve meryem koy dedi ve üstüne kızım oldu ben tedaviyle gebe kaldım zor bulanlardanım o yüzden koymasam içime dert olurdu Şayet bir kızım daha olursa meryem koyarım yanına babası belki başka isimde koyar . Benim eşimde zeynep meryem koymazdı ama benim rüyam olduğu için emir büyük yerden dedi karışamadı

Ben bi iki piştliyorum kiz diyorum dogru dur duzelt kendini die

Çok geçmiş olsun

Maşallah ne kadar güzel bir rüya görmüşsünuz, ben de yerinizde olsam koyardım kesinlikle. Zaten Zeynep de Meryem de bence çok güzel isimler :)

Maşallah ne kadar güzel bir rüya görmüşsünuz, ben de yerinizde olsam koyardım kesinlikle. Zaten Zeynep de Meryem de bence çok güzel isimler :)
Sağolasın canım aynen bende ilk kızım için Umay Zeynep i seçtim rabbim bir tane daha verirse meryemi de koyarım inşallah belki rüyada söylenen ismi koyma zorunluluğu yoktur ama psikolojik olarak zorunlu hissettim

Allah kimseye vermesin,kimse bu durumu anlayacak duruma gelmesin, bana da o sabrı nasip etsin inşallah
Gebelikte pıhtılaşma sorunun olduğu ortaya çıkmış bebeği besleyen damarlarda sıkıntı olmasın inş gecer kalp hastalarında hata kaynaklı çok oluyır ayak damarında pıhtı bir yakınım olmuştu çok acılı bir sureç Allah korumuş ama daha önce yazmıştım yediklerine çok dikkat et oturur vaziyette iki saatten fazla durma iğne bende kullanıyorum aslında öncesinde kas ağrısına benzer ağrılar oluyor kan sulandırıcılar rahatlatıyor uyuşmada farkedememişsin amaAllah korusun kötü sonuçlar olmadan çözum bulunmuş ağrıların inş tez zamanda geçer

BEbeğin suyu ve karın zarı darbeye karşı bebeği koruyor öyle bir sıkıntı olsa suyu gelirdi bebek etkilenmemiştir merak etme geçmiş olsun soğuk yap ezilen yerlere

Yaptırdım test, inşallah negatif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…