2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canımm çok geçmiş olsun Allah korusun çok dikkat et. Bebislerimizin ayrı bir kesesi var onlar orda çok güvende, Allahın izniyle hicbir şey olmaz. Bu şekilde düşen çok var ben hep okuyorum. Korkman normal tabiki haklısın ama çok şiddetli bir düşme değilmiş anladığım kadarıyla. Doktora gidip bebişi görünce rahat edersin

Kızlar erkek bebeği olanlar ne isim düşündünüz ve fikir olun diye başka isimlerde yazar mısınız?
Ömer Aras olacak inşallahh
Onun dışında Arın ismini de çok seviyorum ben babamız istemedi
Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Hamileliğin başında ki gibi basım fır fır iki gündür. Tansiyonum da normal
Az önce oldu daha bugün çok yordum kendimi sanırım az önce dolabını siliyorsum ayakta sallanıyor gibi geldi Allah allah dedim sabit mi değil baktım sabit bi dolap gitti geldi gözümde sanki ara ara oluyor bende .. başlarda olmamıştı son dönemlerde başladı bende

Yaa 32 haftadayim benim kızçe aşagıya dogru ineceğine agzima dogru geliyor midemin altinda resmen karnim dik duruyor asagi yumusak sizde nasil durumlar
baş aşağıdaydı bi ara yana geldi başı , şimdi sanki pazar günüden beri başı aşağıda tekmeleri farklı yerde hissediyorum, hıçkırık sanki tam rahimden geliyor

baş aşağıdaydı bi ara yana geldi başı , şimdi sanki pazar günüden beri başı aşağıda tekmeleri farklı yerde hissediyorum, hıçkırık sanki tam rahimden geliyor
En son 28 haftada bas asagidaydi benimde ama suan nerde kestiremiyorum sag tarafimda kabariklik oluyor daha cok sanirim toto yada sirt orada asagida da bisiler hissediyorum ama cozemedim sanirim capraz duruyor hickirigi da hala anlayamadim ben anlasam cozecem nerede oldugunu

Çok geçmiş olsun canım. Bebeğin hareketleri aynı devam ediyorsa korkma zaten sıkıntılı bir durum olsa kanaman olurdu. Bebekte bu tarz şeyler kalıcı hasar yapmaz. Ama daha dikkatli ol bende de ara ara göz kararması oluyor tansiyon takibi yap istersen

Ay inşallah bakalım canım. cok şükür ucuz atlattıkbirde zayıfım cok kilolu olsam düşünemiyorum bu halde dengemi tutturamadım su 9 ayı bir tamamlasakta rahatlasak

sağ yandaydı başı cumartesi günü ultrasonda gösterdi doktor. genelde c şeklinde duruyorlar.. bak şuanda yine bi manevra yaptı:)) sağ göğsümün 5 parmak altında bi sertlik var başımı acaba:)) bende şaşırdım şuanda. kıyamıyorum fazla ellemeye

Arkadaşlar ben 4-5 gündür hastayım. Boğaz ağrısı, geniz akıntısı, soğuk algınlığı ile başladı şimdi gribe döndü gibi. Burun akıntısı yok ama hapşırdığım zaman afedersiniz çok fena akıyor. Hiç böyle olmamıştı. Şehir hastanesine gitsem tedbir amaçlı covid testi yaptırmak istesem yaparlar değil mi? Önceki testlerim genelde kuruma gelen ekiplerce rutin yapılıyordu, bir seferde temaslıyım diye yapılmıştı.

Benim de sanırım yorgunluk ve sıcaktan oluyor. Home Office çalışıyorum bir de çocuk var sıcaklar felan derken hayırlısı ile kalan süreyi tamamlayalım inşallah aman dikkat et iş yaparken Allah korusun

Ay inşallah bakalım canım. cok şükür ucuz atlattıkbirde zayıfım cok kilolu olsam düşünemiyorum bu halde dengemi tutturamadım su 9 ayı bir tamamlasakta rahatlasak
Çok çok geçmiş olsun inşallah kalan süreci en iyi şekilde tamamlarız hepimiz

Çok geçmiş olsun. Şehir hastanesini bilmiyorum ama yaparlar bence. Ben hayatımda ilk defa yaptırdım 2 ay kadar önce eğitim araştırma hastanesinin covid polikliniğinde direk yaptılar ve ne yazıkki pozitif çıkmıştım. Inşallah sadece grip falandır çok dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…