2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Güzel bilgi, çok teşekkür ederim. Dün gördüm ben pişiği, bugün geçmiş gibi. Ama takip edeyim, geçmezse gidelim doktora

Yazdığım gece hastaneye gittim sabah doğum yaptım ama normal doğum çok çok zorrrrr sen ne yaptın
Ayy gözün aydın ya sağlıkla büyüt inşallah. Bende normal dogum yaptım epidural aşamasını çoktan geçmiştim o yüzden biraz zor geçti. Son aşamada kesi attılar ama çok çabuk ayağı kalktım toparladım hemen.

Sabret geçicek gerçekten. Bak benim yanımda annem ablam kv kp var aynı evde kaç kafadan ses çıkıyor bir beni düşün. Geceleri 2 saat uyuyorum bütün gün ben bakıyorum annemde bakıyor tabi ama sonuçta emziriyorum illaki saat başı kalkicam. Kalabalığın stresi bebeğin yormasindan daha fazla inanki. Herkes gitsin kocamla kalayım istiyorum mesela. Hep iyi düşün pozitif olmaya çalış. Bak ben kendimden örnek vereyim. Dogumhanede ağlıyordum keşke sezaryen olsaydım çok pişmanım diye doğurduktan sonra iyiki normal doğum oldu diye hep şükrediyorum. Aynı seninkide öyle geçince anlayacaksın. Guzel düşün bebeğini düşün sağlıkla ve mutlulukla geçir günlerini ❤

Sen de haklısın canım kalabalık sinir bozucu oluyor ama bir destek şart uzun bir süre gerçekten..bide ben rahata cok alışmışım, uzun uzun uyumalara, istediğim saatte kalkıp yemelere.. tepe takla olunca insan bocaliyor. İnsallah toparlanicam bundan sonra daha iyi olucam cok teşekkür ederim

Evet normalmiş o kadar olması beslenmeyle iyice düzeldi bugün. Ben de arada sütü sağıp biberonla veriyorum

okidoki6666 ve K Kbo4 kızlar aynı gün mü doğurdunuz bende pzt günü doğurdum ama gerçekten aşırı zordu
Evet üçümüzde aynı gün doğurduk o zaman benimde zor oldu sancım açılmam yoktu sadece suni sancıyla oldu Ama olsun şuan dünyadaki en güzel hediyeye sahip olduk.Allahıma şükürler olsun.

Bu sarılık olayı ne arkadaş herkesin bebeğinde var. Sarılık hakkında ne doktor, ne ebe, nede evdeki doğum bakıcısı hiçbirşey söylemedi. Birtek burda okudum.

Bu sarılık olayı ne arkadaş herkesin bebeğinde var. Sarılık hakkında ne doktor, ne ebe, nede evdeki doğum bakıcısı hiçbirşey söylemedi. Birtek burda okudum.
Hadi ya burda hep söylüyorlar zaten anlaşılıyor renginden de. Bizim bebiş iyidi ama bugün ben aşı olmaya gittim o arada kıyamamışlar kaldırmamışlar sarılığı artmış yine. Eğer sarılık değeri yuklesilirse bebeğin beyninde hasar bırakabilir tehlikeli dedi bize sabah kontrole gelen çocuk doktoru.

Sen çok güçlüsün hiç merak etme kısacık süren bir değişim sadece hemen geçicek. Hayatımız değişti elbette duygularda etkileniyor

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini

Maşallah ne güzel inşallah daha da artar sütler Bugün daha az mama verdim şükür arttı biraz daha sütüm. günaha stil tek bende aldım tahin helvası yiyorum ama suyu mümkün değil o kadar içemiyorum .bestlak damlada alıyım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…