Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Canımmmm hiç bu kafaya sokma kendini.. inan bende ipin ucunda gibiyim ama olumlu olmaya çalışıyorum. Akşam bi anda eşime trip attım ne oldu dedi çok mutsuzum eskisi gibi değilsin diye ağlamaya başladım
aslında adam aynı bebek bakımında da elinden gelenin fazlasını yapıyor sağolsun ama bana yetmiyor sanki.. tamamen geçici bir süreç bu öyle düşün..
benim yanımda annem var ve benmle değil ama eşimle baya geriliyorlar bide aralarını yapmaya korumaya çalışıyorum bu halimle
Üstüne çocuğuma mama verdiğim için etrafımdakiler bana öcü gibi bakıyor onlarla uğraşıyorum.. herkes akıl veriyor..
bide bunu bildikleri için mi ne çocuk emziğini ne zaman emse ellerini emse aç aç aç aç yorumları beni sinir hastası edecek.. kayınvalidem görüntülü konuşuyor eşimle bebek memeyi hırslı emiyo diye aç bu mama verin diyor filan ay anlatırken bile afakanlar basıyor
Bunları asla yalnız olmadığını bil diye yazıyorum hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz kuzum sen sadece bebeğine odaklan onun tadını çıkar bu günler geri gelmeyecek..