2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok teşekkür ederim

demekki herkeste oluyor umarım en hafif hasarla atlatırız Benimde evde kv ve annem var hep zıtlaşıyorlar valla kafam şişti. Her kafadan bi ses tek kalıp rutin haytıma dönmek istiyorum artık . Eşimle annem de arada zıtlaşıyo gerçi annemi çok sever eşim ama yine de ufak pürüzler oluyo offf Allah yardımcımız olsun

Ayy canımsın sağol enerji aldım yazdıklarından kız benimde başımda kv var annemde evde neler neler yaşanıyor bende pek giremiyorum anlatacak çok şey var bir ara uzun uzun yaşadıklarımızı yazalım benim kv en son şey dedi bizlerde de süt olsa da sırayla emzirsek bende vermem kusura bakmayın dedim diyor sütüm olmasında gör dedi dedim mama verirm yinede vermem dedim hadi biraz Gül kahkaha at diye yazdım bunu daha devamları var

Öyle yapayım canım sağolasın Acaba laktozsuz süt içsem bebeğe gaz yapar mı

Kesinlikle, ben bol su içiyordum ama yetmemiş, zaten sürekli çölde susuz kalmış gibi hissediyordum. Hayatımda böyle kabızlık yaşamadım şimdi bile daha tam düzelmedi. Bu senepten kilo vermem de durdu diye düşünüyorum

Geçici çözüm için duphalac şurup öneririm
Sulandırmıyor ama güzelce temizliyor
Düzenli olarak da magnezyum slitat bende işe yaramıştı

Konuşacak çok şey var gerçekten bir kendimizi toparlayalım yeter ki bizim evde çok güzel cinnet anlarım oluyor mesela senin kv her seferinde bir level daha atlıyor gerçekten mutlu ol her şey daha güzel olucak sadece yorgunuz

Sanırsam gaz çünkü bağırsaklardan ses geliyor duyuyoruz sonra huysuzlaşıyor. Gaz yapınca rahatlıyor. Bağırsaklardaki sesten gaz olduğunu düşünüyorum.

Mommy’s Bilss gaz damlasını nasıl kullanıyorsunuz?
Günlük 1ml, 15 kez verilebilirmiş ama bana çok geldi. Ben 5 kez 5 ml veriyorum.

Bizim evde de güzel cinnet anları var hiç merak etme bende hala yorgunum bazen telefonu elime almak çı zor geliyor

Sizin bebekleriniz de memeyi tutarken nazlaniyo mu? Benimki acıkıyo memeye aliyorum, deli gibi aranıyo memeyi agzina verince hemen ucuna gelip bırakıyo, sinirlenip agliyo, hem istiyo hem tutmuyo, tutup geri birakiyo hemen.. en az 5-10 dk yapıyo, hoplatiyoruz zıplatıyoruz zar zor tutturuyoruz..

Arkadaşlar benim normal doğumdan sonra 5.gunum fakat dikişlerim çok acıyor hâlâ artık en sonunda dayanamadım kendim baktım bir şekilde orada bir delik gibi açık bir şey var doktora gittim normal dedi ama burası nasıl kapanacak ben anlamadım

Teşekkür ederim Emzirme döneminde de rahat içilebiliyor değil mi? Kesin düzene sokmam lazım
Evet şurubu ilk doğumumda kullandım
Magnezyumu da Bu seferki gebeliğimde kullandım Doğurana kadar.
Aşağıya ekledim birinin prospektüsü diğerinin adını
Alırken kullanırken yine sor istersen

Eklentiler

• 4E252219-2305-44A4-A7C2-E9BACA13C2E0.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 00E24D04-F7D7-43A6-94EC-D9B8AC9BB70E.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar maşallah hepiniz doğurdunuz herhalde, sağlıkla büyütün kuzuları, sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hem size hem vatana inşallahbenim yerime de koklayın kuzuları
Çok şükür cnm
Allahım senin de güzel kalbine göre hayırlısını versin inşallah tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…