2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen öyle ya aman alerji olmasında ne oluyorsa olsunmustelanın stelatopıa var nemlendirici kullan istersen iyi geliyor
Allah korusun. Şimdi söyledim eşime mustelayı çünkü bizde bazı bebek için yüz kremi almıştık. Gerek yok diyor. Bebeğin anne karnındaki hormonu gibi bişey dedi. Hani biz deriz ya bazen mikrobunu dışarı atıyor vucut diye. Onun gibi bişey açıkladı. Hiç birşey kullanmakan gerek yok diyor.

Sanırım biz de 2.atak dönemindeyiz. Bütün gün uyumuyor, kucakta dakikalarca uğraşıyorum, yerine yatırınca en fazla 5 dk sanki bir yerini incitmisim gibi bağırarak ağlıyor. Bittim resmen
Ikinci atak en erken 8. Haftada başlıyor canım. O da 40 haftalık doğum yaptıysan. Doğduğu her erken haftayı üstüne ekliyormuşsun. Mesela bizimki 37. Haftada doğdu. 12. Haftada atağı yaşayacakmış. Gaz sancısı olmasın canım. Karın masajı ,bisiklet hareketi ve ayak masajını bi dene istersen. Bizimkine çok iyi geliyor bunlar.

Cok gecmıs olsun Rabbim sıfalar versin inşallah.

Benim bebem kolik saatimiz bitince üstümden tir geçmişe dönüyorum çünkü ne yapsam kesiyorlarmis gibi ağlıyor komsular birgun ne yapıyorsunuz çocuğa diye gelecek kriz anı gelince ne meme ne beslenme hiçbirşey kabul etmiyor öyle ağlıyor durumu çabuk kabullendim ama 3 saat o da bende kan ter içinde kalıyoruz sonra ne oluyorsa susuyor devamlı bu şekilde olan bebelerin analarına sabırlar diliyorum

Sanırım biz de 2.atak dönemindeyiz. Bütün gün uyumuyor, kucakta dakikalarca uğraşıyorum, yerine yatırınca en fazla 5 dk sanki bir yerini incitmisim gibi bağırarak ağlıyor. Bittim resmen
Benimki de bugün öyleydi, emzirip Göğsümde uyuttum.Sırf uyanmasın diye aynı yerde oturdum 3 saat boyunca,popom acıdı. Şimdi kalkıp yerine yatırdım Allah kolaylık versin

Bide kızlar gece uykusuna geçince ortalama 4 saaten fazla uyuyor tabiki alsam emzirmeye çalışsaydı hayatta emmiyor. 4 saatin sonunda 2 saate bir ortlama kalkıyor. Böyle bi düzen oturttu suanda
Ayni benim kiz zorla uyandirip 10 dk zor emziriyorum ac kaliyo diye cok vicdan yapiyorum bu duruma

Serum fizyolojik ne kadar sıkıyosun tek delige? Enjektörle tazyikli mi sıkıyosun bide videolar görüyorum o sekilde ama hic cesaret edemiyorum ben
Hazır tüpte olanlar varya ondan kullanıyorum bir tüpte 5 ml var yarısını bir deliğe yarısını da diğer deliğe sıkıyorum tazikli sıkınca orta kulak iltihabı yapabiliyormuş yavaş sıkıyorum bu şekilde kolay oluyor şırınga ile yapamazdım herhalde

Yok canım ilk kullandığında önce boşluğa bir kez fıslat sonra her fısta aynı miktarda çıkıyor ağzının kenarından ucunu sokuyorum fıs yapıyorum çok kolay ama tadını sevmiyor sonuçta yağ diliyle çıkarmaya çalıştığı oluyor o da çok değil minicik siliyorum mendille
Hem fıs hem damlatma aparatı var ya oceanda ben fıs kullanmaktan korkttum bir anda gelir die. Öyle bir durum oluyor mu

Size geri dönüş mü yaptılar yoksa sağlık ocağını siz mi aradınız? Kusura bakmayın böyle soruyorum ben hipotiroid hastasıyımda kızımda baktırmadım acabalarda var aklımda ondan
Onlar aradı ilçe sağlık müdürlüğü aradı hemen eğitim araştırma hastanesine randevu verdiler. Kan sonuçlarına göre hemen ilaca başlandı. Sizde varsa bebekte olma olasılığı daha çok diyorlar. Ne anlamda acabalar var aklınızda

Bizimde öyle malesef düzleşmesin dedik bu sefer uzun oldu yumurta kafa diyoruz artık ona. Ben kafasını değilde beşiğin içinde onun yönünü değiştirip kendime baktırıyorum
Bende düz olmasın dedim bu sefer böyle olmaya başladı. Ama iki gündür sırt üstü sabitlemeye çalışıyoruz fark etmeye başladı biraz. Bende geceleri kendime doğru yan yatırıyorum bir sağa bir sola inşallah sorunsuz sıkıntısız düzgün bir şekilleri olur

Mahallenin En Mutlu Bebeği diye bir kitap var, bu kolik ağlamalarını durdurmanın yönteminden bahsediyor. Benim bebeğim kolik değil, o yüzden denedim diyemem ama belki işinize yarar. Çok zor o kadar zaman o ağlamaya dayanmak kıyamam

Bebisleri nasil uyutuyorsunuz ? Emerken uyuyor yataga koydugumda uyaniyor.
Son 3 gündür benimkide öyle bende kolumda yatırıyorum iyice uykuya dalana kadar bekliyorum yarim saatten fazla. Mesela şuan uyandı aldım yanıma 10 dk anca emdi bekliyorum öyle iyice uykuya dalsın yatırıcam yatağına. Ama her dakka başı kımış kımış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…