- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #38.421
Ahh ahh sabırlar diliyorum kabullendim ama çok ağlıyor beİnşallah uzun sürmez. Ben koltukta oturmayı unuttum artık. Hep top üzerindeyim saati gelince
Dil altına sıkabilirsin dedi bana doktorHem fıs hem damlatma aparatı var ya oceanda ben fıs kullanmaktan korkttum bir anda gelir die. Öyle bir durum oluyor mu
Aynısı bende de var canım bu 3. bebeğim aynı zamanda çocuk acilciyim isilik o geçer temiz tutmaya bak kaynamış su temizleme mendili ile günlük sil kimseye öptürme elletme deArkadaşlar kızımın yüzünde kırmızı kabarcıklar oldu bi de sert kabuk gibi acil doktoru isilik kendiliğinden geçer dedi ama 8 gündür geçmedi yaşayan var mı ne yapsam bi fikir verin
Biz bebek uyutucu diye bir program indirdik, fön makinasi sesi, süpürge sesi, pış pış sesi, kolik bebekler için ses falan var, gece uykusuna yatirinca süpürge sesi+pışpış seçeneğini açıyoruz, zamanlama da ayarlaniyorHanımlar YouTube daki fön sesini denediniz mi hiç kolik yada gazlı bebekler için kesintisiz 4 saat veriyor ben denedim tesadüf mü bilmem bayağı uyudu ama başımı da ağrıttı ses
Annem büyürken oluyor yağ doluyor kilo alıyor diyor, bazen çıkıyor bazen geçiyor cnm bizim de var.Arkadaşlar kızımın yüzünde kırmızı kabarcıklar oldu bi de sert kabuk gibi acil doktoru isilik kendiliğinden geçer dedi ama 8 gündür geçmedi yaşayan var mı ne yapsam bi fikir verin
Öpen varsa öptürme canımArkadaşlar kızımın yüzünde kırmızı kabarcıklar oldu bi de sert kabuk gibi acil doktoru isilik kendiliğinden geçer dedi ama 8 gündür geçmedi yaşayan var mı ne yapsam bi fikir verin
Her bebek bu haftalarda dönmez ama benimki de dönüyordu reflexleri ve duyuları çok iyi ilk haftan beri sesleri duyuyor göz teması kuruyor ve dönüyordu hatta hemşire o zaman maşallah soranlara 2 aylık deyin demişti dikkat et şimdiden düşmesin kendini incitmesiKızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı . Ben koltuğu açmıştım üzerine reflü yatağını koydum orada uyuyordu içerde işlerim vardı onu halledeyim dedim . Arada kontrol ediyordum tabi . İçerdeyken ağladı geldim baktımki reflü yatağından dönmüş koltuk minderinin üzerine yüzüstü yatıyor. Daha 26 günlük. Acaba gaz sıkıltırdı da mı yaptı. Yoksa kendi mi döndü daha erken değil mi
Canım ben gerçek dön Makinesi çalıştırmıyorum YouTube da var 4 saat kesintisiz fön sesi çıkarıyor iyi oluyorBiz bebek uyutucu diye bir program indirdik, fön makinasi sesi, süpürge sesi, pış pış sesi, kolik bebekler için ses falan var, gece uykusuna yatirinca süpürge sesi+pışpış seçeneğini açıyoruz, zamanlama da ayarlaniyorilk zamanlar fön makinasini çalıştırıyoduk sakinlesiyodu hemen ama dünya kadar fatura gelecek diye bide komşular rahatsız olursa diye bunu indirdik tavsiye ederim
Ay maşallah kırk bin kereHer bebek bu haftalarda dönmez ama benimki de dönüyordu reflexleri ve duyuları çok iyi ilk haftan beri sesleri duyuyor göz teması kuruyor ve dönüyordu hatta hemşire o zaman maşallah soranlara 2 aylık deyin demişti dikkat et şimdiden düşmesin kendini incitmesi
Ay bende telefondan indirdim açıyorum iyi geliyor . Ama telefonu yakın tutmak istemedim bir de telefonu zaptetmiş oluyo şarjda dayanmıyoBiz bebek uyutucu diye bir program indirdik, fön makinasi sesi, süpürge sesi, pış pış sesi, kolik bebekler için ses falan var, gece uykusuna yatirinca süpürge sesi+pışpış seçeneğini açıyoruz, zamanlama da ayarlaniyorilk zamanlar fön makinasini çalıştırıyoduk sakinlesiyodu hemen ama dünya kadar fatura gelecek diye bide komşular rahatsız olursa diye bunu indirdik tavsiye ederim
Ben dün arabada yalnızdım o da arkada kendi pusetindeydi baktım ses yok elimi attım puset boşAy maşallah kırk bin kerebizimkinde de var göz teması özellikle benle hatta bazen ağlıyor diye ben ona süpürge sesli oyuncak aldım
Kız çok üzüldüm koltuğun üzerinde yüzüstüydü . Tedbir almıştım zaten düşebileceği bi ter yok ama yinede reflü yatağından koltuğun üzerine dönünce üzüldüm öyle bi
Tarif nedir acabaYa banyo benim kurtarıcım oluyor resmen. Misafir mi gelicek. Hemen banyo yaptırıp emziriyorum direk bayılıyor. Hem misafirler rahat ediyor hem ben. Ama çok kısa tutuyorum banyoyu yani toplasan 3 yada 5 dakika. Belki üşütüyordur. Benimki ilk zamanlar üşütüyordu şimdi kaloriferin ısısını yükseltip öyle yaptırıyorum birde kıyafetlerini ısıtıyorum. Okuldayken banyo aç karnına yaptırılır diye öğrenmiştim. Uyandıktan hemen sonra banyo yaptırmicaksam çok az emziriyorum sonra emzik veriyorum biraz oyalıyorum yani. Birde böyle dene istersen…
Mayya diye bir tablet var tavsiye ederimNasıl.gidiyor kızlar. Epeydir ugrayamiyorum .bnm şansıma oğlumun ilk okul deneyimi kızımın doğduğu güne denk geldi okula alışamadı tepki oluştu ..bayagidir kafam çok dalgındi başka bir özel okula yazdırmak zorunda kaldım. Şimdi biraz daha iyi .. kızım 3050 doğmuştu yarın 45 günlük olacak sanırım evde tartıgima göre 4600 sanki bu ara kilo alımı yavaşladı. Stresten bende yemek yemiyorum fazla. Sütüm şunu yedikçe arttı diyen fikirlerinize ihtiyacım var.
Dr osman gönülal youtube kanalında açıklamalı anlatıyorBunu ilk defa duydum heryerde yan pozisyon güvenli diye geçer çünkü kustuğunu çıkarır sırt üstü pozisyonda kustuktan sonra nefes alma ihtiyacı olucak o zamanda kusmuk nefes borusuna gider. Okulda ilk yardımda heryerde bu böyle öğretildi bana.
Tarifi bilmiyorumTarif nedir acaba
Mayya diye bir tablet var tavsiye ederim
Dr osman gönülal youtube kanalında açıklamalı anlatıyor
Bu sefer böyle deneyecegim inşallah iyi gelir bu şekildeYa banyo benim kurtarıcım oluyor resmen. Misafir mi gelicek. Hemen banyo yaptırıp emziriyorum direk bayılıyor. Hem misafirler rahat ediyor hem ben. Ama çok kısa tutuyorum banyoyu yani toplasan 3 yada 5 dakika. Belki üşütüyordur. Benimki ilk zamanlar üşütüyordu şimdi kaloriferin ısısını yükseltip öyle yaptırıyorum birde kıyafetlerini ısıtıyorum. Okuldayken banyo aç karnına yaptırılır diye öğrenmiştim. Uyandıktan hemen sonra banyo yaptırmicaksam çok az emziriyorum sonra emzik veriyorum biraz oyalıyorum yani. Birde böyle dene istersen…
Benimkide yarım yamalak dönmeye çalışıyor korkuyorum bırakmaya valla.Kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı . Ben koltuğu açmıştım üzerine reflü yatağını koydum orada uyuyordu içerde işlerim vardı onu halledeyim dedim . Arada kontrol ediyordum tabi . İçerdeyken ağladı geldim baktımki reflü yatağından dönmüş koltuk minderinin üzerine yüzüstü yatıyor. Daha 26 günlük. Acaba gaz sıkıltırdı da mı yaptı. Yoksa kendi mi döndü daha erken değil mi
Benimki de yavaş yavaş dönmeye başladı. Koltuğa koyuyorum kımıldaya kımıldaya ucuna geliyor bir süre sonra. Genelde gaz sancısı ile hareket ediyor tabi. Çok dikkat etmek lazım. Seninki erken başlamış, MaasallahKızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı . Ben koltuğu açmıştım üzerine reflü yatağını koydum orada uyuyordu içerde işlerim vardı onu halledeyim dedim . Arada kontrol ediyordum tabi . İçerdeyken ağladı geldim baktımki reflü yatağından dönmüş koltuk minderinin üzerine yüzüstü yatıyor. Daha 26 günlük. Acaba gaz sıkıltırdı da mı yaptı. Yoksa kendi mi döndü daha erken değil mi
Çok geçmiş olsun. Düşünemiyorum o halde ne hissettiğini. Puseti ön koltuğa ters koymak daha mı az güvenli olur acaba? İlla ki sen de düşünmüşdündür tabi, bilmediğim için soruyorum. Arkada tek başına gitmesi çok riskli geldi gözüme. Allaha emanet olsun kuzularımızBen dün arabada yalnızdım o da arkada kendi pusetindeydi baktım ses yok elimi attım puset boş
Yuvarlanarak kendini koltuğa atmış ben de aynı anda frene falan basmış olmalıyım ki ayak kemerinden de kurtulmuş aklım çıktı nasıl dörtlüleri yakıp onu düzeltmeye indim titreye titreye
Amannn Allah’a emanetler
Ben de bilmiyorum ama Pusetin üstünde resim var sanki öne ters koyulmuş gibi ve üstünde çarpı var. Bunu araştırmak lazım aslında risksiz ise bile belki Türkiye’de yasaktırÇok geçmiş olsun. Düşünemiyorum o halde ne hissettiğini. Puseti ön koltuğa ters koymak daha mı az güvenli olur acaba? İlla ki sen de düşünmüşdündür tabi, bilmediğim için soruyorum. Arkada tek başına gitmesi çok riskli geldi gözüme. Allaha emanet olsun kuzularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?