2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar kızımın yüzünde kırmızı kabarcıklar oldu bi de sert kabuk gibi acil doktoru isilik kendiliğinden geçer dedi ama 8 gündür geçmedi yaşayan var mı ne yapsam bi fikir verin
Aynısı bende de var canım bu 3. bebeğim aynı zamanda çocuk acilciyim isilik o geçer temiz tutmaya bak kaynamış su temizleme mendili ile günlük sil kimseye öptürme elletme de

Hanımlar YouTube daki fön sesini denediniz mi hiç kolik yada gazlı bebekler için kesintisiz 4 saat veriyor ben denedim tesadüf mü bilmem bayağı uyudu ama başımı da ağrıttı ses

Kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı . Ben koltuğu açmıştım üzerine reflü yatağını koydum orada uyuyordu içerde işlerim vardı onu halledeyim dedim . Arada kontrol ediyordum tabi . İçerdeyken ağladı geldim baktımki reflü yatağından dönmüş koltuk minderinin üzerine yüzüstü yatıyor. Daha 26 günlük. Acaba gaz sıkıltırdı da mı yaptı. Yoksa kendi mi döndü daha erken değil mi

Hanımlar YouTube daki fön sesini denediniz mi hiç kolik yada gazlı bebekler için kesintisiz 4 saat veriyor ben denedim tesadüf mü bilmem bayağı uyudu ama başımı da ağrıttı ses
Biz bebek uyutucu diye bir program indirdik, fön makinasi sesi, süpürge sesi, pış pış sesi, kolik bebekler için ses falan var, gece uykusuna yatirinca süpürge sesi+pışpış seçeneğini açıyoruz, zamanlama da ayarlaniyor ilk zamanlar fön makinasini çalıştırıyoduk sakinlesiyodu hemen ama dünya kadar fatura gelecek diye bide komşular rahatsız olursa diye bunu indirdik tavsiye ederim

Arkadaşlar kızımın yüzünde kırmızı kabarcıklar oldu bi de sert kabuk gibi acil doktoru isilik kendiliğinden geçer dedi ama 8 gündür geçmedi yaşayan var mı ne yapsam bi fikir verin
Annem büyürken oluyor yağ doluyor kilo alıyor diyor, bazen çıkıyor bazen geçiyor cnm bizim de var.

Her bebek bu haftalarda dönmez ama benimki de dönüyordu reflexleri ve duyuları çok iyi ilk haftan beri sesleri duyuyor göz teması kuruyor ve dönüyordu hatta hemşire o zaman maşallah soranlara 2 aylık deyin demişti dikkat et şimdiden düşmesin kendini incitmesi

Canım ben gerçek dön Makinesi çalıştırmıyorum YouTube da var 4 saat kesintisiz fön sesi çıkarıyor iyi oluyor

Ay maşallah kırk bin kere bizimkinde de var göz teması özellikle benle hatta bazen ağlıyor diye ben ona süpürge sesli oyuncak aldım
Kız çok üzüldüm koltuğun üzerinde yüzüstüydü . Tedbir almıştım zaten düşebileceği bi ter yok ama yinede reflü yatağından koltuğun üzerine dönünce üzüldüm öyle bi

Ay bende telefondan indirdim açıyorum iyi geliyor . Ama telefonu yakın tutmak istemedim bir de telefonu zaptetmiş oluyo şarjda dayanmıyo bi tane oyuncak aldım fisher pricenin 60 tl ydi. onun içinde de hem süpürge sesi hem saç kurutma sesi hem de doğa sesleri melodi sesleri var tavsiye ederim. Oyuncağın sesi çok naif bebeğe açtığımda kimseyi rahatsız etmiyor

Eklentiler

• image.webp
    108,4 KB · Görüntüleme: 44
Ben dün arabada yalnızdım o da arkada kendi pusetindeydi baktım ses yok elimi attım puset boş
Yuvarlanarak kendini koltuğa atmış ben de aynı anda frene falan basmış olmalıyım ki ayak kemerinden de kurtulmuş aklım çıktı nasıl dörtlüleri yakıp onu düzeltmeye indim titreye titreye
Amannn Allah’a emanetler

Tarif nedir acaba
Mayya diye bir tablet var tavsiye ederim
Dr osman gönülal youtube kanalında açıklamalı anlatıyor

Bu sefer böyle deneyecegim inşallah iyi gelir bu şekilde

Benimkide yarım yamalak dönmeye çalışıyor korkuyorum bırakmaya valla.

Benimki de yavaş yavaş dönmeye başladı. Koltuğa koyuyorum kımıldaya kımıldaya ucuna geliyor bir süre sonra. Genelde gaz sancısı ile hareket ediyor tabi. Çok dikkat etmek lazım. Seninki erken başlamış, Maasallah

Çok geçmiş olsun. Düşünemiyorum o halde ne hissettiğini. Puseti ön koltuğa ters koymak daha mı az güvenli olur acaba? İlla ki sen de düşünmüşdündür tabi, bilmediğim için soruyorum. Arkada tek başına gitmesi çok riskli geldi gözüme. Allaha emanet olsun kuzularımız

Ben de bilmiyorum ama Pusetin üstünde resim var sanki öne ters koyulmuş gibi ve üstünde çarpı var. Bunu araştırmak lazım aslında risksiz ise bile belki Türkiye’de yasaktır Çocukların koltuksuz seyahat etmesi yasak çünkü ceza yazılıyordu eskiden şimdi nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…