2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende kullanıyorum esnek olandan wrap kanguru sling hediye geldi. Gerçekten çok işe yarıyor. Çok kolaylık bende tavsiye ederimm Bu arada biz büyüme atağını atlattık. Tam dolu dolu 3 gün sürdü ama şu anda nazar değmesin iyiyizz

Kızlar benim bazi gunler sütüm bol oluyor doluyor gogusler sertlesiyor bebegim de doyuyor ama bazi gunler hamur gibi doymadigini anliyorum cunku sinirlerniyor agliyor mama veriyorum zaten mama hergun 1 kere de olsa veriyordum da bazi gunler 3 4 verdigimde oluyor anlamadjm bu isten bisey

Hastanelerde de uygulanan yan yatırma ya da 30 derece bebeğin kafasını yukarıda tutma yöntemidir. Yan yatirdiginizda bebeğin kusmugu dışarı akar. Yetişkinlerde de ilk yardim yöntemi olarak bayildiysa ve kusma riski varsa yan yatırılır

2 konuda fikrinize ihtiyacım var sevgili anneler..bibs emzik kauçuk mu silikon mu alayım?şuan chicco silikon kullanıyoruz ama çok istekli değil?bibs in hangisini alayım?

Diğer konu hırıltılı nefes alan bebekler için aspiratör ben kullanıyorsunuz yada burnu nasıl boşaltıyorsunuz görünürde bişey yok ama dün gece kabus gibiydi

Doktor ocean vitamin D3 400 ıu kullan dedi günde bir fıs ağzından veriyorum

Memnun musunuz alinir mi? malum fiyati biraz pahali urun basit gorunuyor ama islevsel kararsiz kaldim.
Daha yeni yeni kullaniyoruz. Simdilik 20 dk falan oturup sikiliyor henuz onundeki oyuncaklari goremedi birinci pozisyonda yatar gibi kullaniyoruz. Bugun mutfaga getirdim beb biseyler yaparken oturdu mesela. Kendi gucuyle sallamasi arastirirken benim cok aklima yatmisri

Ben kauçuk olanı veriyorum memnunum canım burnunu da hırıltı olduğu zaman yan yatırıp serum fizyolojik sıkıyorum her iki burun deliğine de sonra ters çevirip yavaşça sırtına vuruyorum içindekiler çıksın diye sonra mendili ile siliyorum sonra da wee nin turuncu aspiratörü varya onunla bir iki kez çekiyorum içinde kalan varsa diye ucu yumuşak olduğu için acıtmıyor tabi bunları yaparken bebiş biraz ağlıyor ama sonrasında çok rahatlıyor hemen susuyor mesela bugün hırıltısından anladım geride olan sümük görünmez ve yanılmadım büyük bir sümük çıktı rahatladı yavrum

Iki ayri diktor da bana burnunu temizlemene gerek yok dedi o hirilti bir yasina kadar gecer dedi nazal kemikleri darmis

Ben bir doktor videosunda burun tıkanıklığının ani bebek ölümüne yol açtığını duydum tıkanınca bebek birden nefes almayı bırakıyormuş Allah korusun
Allah korusun valla iki doktor da bana oyle soyleyince ve herkesin de temizledigini duyunca bilemedim

Allah korusun valla iki doktor da bana oyle soyleyince ve herkesin de temizledigini duyunca bilemedim
Bende korkuyorum canım kullanmaktan basit birtane kullanıyorum ilk defa denedim mustelanın damlasından sonra bir defa şıktım kendiliğinden çıktı içindekiler

Serum fizyolojik ne kadar sıkıyosun tek delige? Enjektörle tazyikli mi sıkıyosun bide videolar görüyorum o sekilde ama hic cesaret edemiyorum ben

Aynen maalesef şımarıklık olarak görüyor mesela şuan benim eşim öyle görüyo ve kv de dopumda gıcık gıcık konuştu sinir olduğumu söyledim eşime ben kötü oldum annesi melek şuan onun gözünde iyice kahroluyorum. Cidden öyle sütten ten temasından herşeyden geçiyor ama anlayana işte

Evet benim de öyle çok emiyor maşallah kalmıyor hiç ama sonra da fazla geliyor diye kusuyor

Arkadaşlar ilk atak olan 5. Haftadan bildiriyorum
Tünelin ucu çok fena bir yere çıkıyor
Aman temkinli gelin ‍♀
Hunileri ihmal etmeyin sakın
Sanırım biz de 2.atak dönemindeyiz. Bütün gün uyumuyor, kucakta dakikalarca uğraşıyorum, yerine yatırınca en fazla 5 dk sanki bir yerini incitmisim gibi bağırarak ağlıyor. Bittim resmen

Ben banyo yaptığım gibi çok çabuk sancılaniyor uyumuyor banyodan sonra o gün hep uykusuz ve ayakta geçiriyoruz . Banyo yapmayı çok seviyor ama banyo bize hiç iyi gelmiyor ya
Ya banyo benim kurtarıcım oluyor resmen. Misafir mi gelicek. Hemen banyo yaptırıp emziriyorum direk bayılıyor. Hem misafirler rahat ediyor hem ben. Ama çok kısa tutuyorum banyoyu yani toplasan 3 yada 5 dakika. Belki üşütüyordur. Benimki ilk zamanlar üşütüyordu şimdi kaloriferin ısısını yükseltip öyle yaptırıyorum birde kıyafetlerini ısıtıyorum. Okuldayken banyo aç karnına yaptırılır diye öğrenmiştim. Uyandıktan hemen sonra banyo yaptırmicaksam çok az emziriyorum sonra emzik veriyorum biraz oyalıyorum yani. Birde böyle dene istersen…

Yaaaa bizde öyleyiz 1 saatte memelerim boşalıyor mama veriyorum ama yine emmek istiyor. Memeyi alıyor ağzına susuyor uyuyor. Emmiyorda meme ağzından çıksın istemiyor. Sabaha karşıda böyle yapıyor artık eşimle ortamızda koluma yatırıyorum yarı uyanık saatlerce uyuyor o zaman. Hiç uyanmak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…