2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aman dikkat et benimkinde öyleydi bugün dönmüş halde buldum Allahtan koltuğu açmıştım. Reflü yatağından döndü ama yerdeyken henüz dönemiyor. Ya bu arada benim bebek dün gece 1 defa kaka yaptı daha bı saat oldu hala yapmadı. Mamayı azalttım dünden beri ondan mı acaba mama olunca çok kaka yapıyordu. Kabız olsa ağlar diye düşünüyorum ağlamıyorda

Aman Allah korusun. Yazık kim bilir nasıl korktun çok dikkat etmek lazım Allah’a emanet

Puseti ters oturtman gerekiyor ilk 6 ay. Hani nasıl yaptın bilmiyorum ama. Birde ayna satılıyor arka koltuğa yerleştiriyorsun. Dikiz aynası gibi ön dikiz aynasından da bebeği izleyebiliyorsun. İstersen bi kaç foto atabilirim. Pusetin ön koltukta olmasıda yasak

Kızlar sizi bir konuda bilgilendirmek istiyorum. Annemin yer fıstığına alerjisi vardı.Hollanda’da çok fazla tüketiyorlar. Yerfıstığı sosu var ketçap gibi neyse. Eşimden öğrendiğim kadarıyla burda birçok insanın yerfıstığına alerjisi olabiliyormuş. Emzirme döneminde tüketmek gerekiyormuş ki daha sonra çocuğun yerfıstığına alerjisi olmasın diye. Ve eşimden sonra burda bebeği ziyareti gelen herkes bunu söyledi. Yer fıstığı yemen lazım dediler. Aslında sevmedemde arada sırada yemeye başladım. Sizinlede paylaşmak istedim.

Oyuncağın adı nedir canım

Evet cnm yasak ben de öyle biliyordum doğru anlamışım Resimlerden de
Puset tersti işte görmemişim yuvarlanmış
Ayna olayını Resim atarsan memnun olurum ben kemer yapmıştım ama kaydı yuvarlandı sanırım

Bi günden kabızlık olma diye biliyorum. bir gün öncesinden fazla yapmış da olabilir takip et bakalım

Bi günden kabızlık olma diye biliyorum. bir gün öncesinden fazla yapmış da olabilir takip et bakalım
Kabız olsa huzursuz olur diye düşünüyorum. Gayet huzurlu şuan acaba mamayı azalttım sadece meme veriyorum acaba anne üstünden dolayı mı yapmıyor diye düşünüyorum

İlk kontrolde biz de doktora söylemiştik, dönüyor diye, hatta kontrolde de döndü. Ama doktorumuz dedi ki, bebek dönmüyor, kendini atma refleksi bu. O refleks nedeniyle bir tarafa dönebiliyor ama ‘dönme’ hareketi 4 ay civarında başlıyorlar dedi. Bunu yaşıyor olabilirsiniz belki. Maşallah hepsine
Alt açma minderimiz masanın üzerinde bizim, düşemez herhalde şu anda ama ben en çok ondan korkuyorum
Geçmiş olsun çok korkutucu olmuş, düşünemedim bile neler hissettiğini umarım yaşamazsınız tekrar

Kabız olsa huzursuz olur diye düşünüyorum. Gayet huzurlu şuan acaba mamayı azalttım sadece meme veriyorum acaba anne üstünden dolayı mı yapmıyor diye düşünüyorum
İlk haftalarda 3 gün kaka yapmadığı olmuştu bebeğimin. Sorun olmuyor sadece anne sütü alan bebeklerde ama uzarsa bir doktora danışmakta fayda var.

Kızlar benim bebek sürekli uyurken hareket ediyor uyanacakmış gibi ama uyanmıyor bazen bunu gazı olduğunda yapıyor aynı anda gaz yapıyor tekrar uykuya daldı zannediyorum ama yine aynı durumu yaşıyorum gazıda yok. Bilemedim neden böyle son 3 gündür. Derin uykuyu ilk uykuya daldığında yaşıyor sadece. Slzdede benzer bir durum oluyormu ?

iç güdüsel veya rüya/ gürültü karşısında refleks gereği Hareket ediyorlar. benimki de öyle.
Bu durumlar için işte kundak çok iyi.eliyle koluyla kendini uyandırmaz hem daha kaliteli ve uzun uyur diyorlar. ben daha başlamadım kundak yapmaya ama denemekte fayda var

Ben ilk hafta kundak yapmıştım. Ama yine ellerini çıkartıyor ki. Ona dikkat ettim elleri uyurken içe koyuyorum ama o zamanda aynı elleri çıkartmaya çalışıyor. Hiç kaliteli uykusu yok kuzumun.

Maalesef hep kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…