2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Senindemi öyle uyurken kıpır kıpır ? Acaba bi yerimi ağrıyor diyorum ama o zaman da ağlar bu ağlamıyor sanki yerınde rahatsız gibi kıpır kıpr.
hemde nasıl gazdan öyle bir sağ bir sol ayaklar kollar durmaz. Arada sancı diniyor sakinleşiyor sonra yine aynı yaaa sabır onlara 3. 4.aya kadar

Bu gece 12ye dogru uyudu benimki, 4 de ben uyandirdim emzirmek icin ama ondan sonra asla uyumadi mahvetti bizi. Sürekli memede durmak istiyor ama ben kafamı tutamiyorum gözlerim kapaniyor artik saat 9 olmus hala uyanık. Şırıngayla süt veriyoruz karni tok ama uyumuyo bı türlü. berbat bi geceydi yaa

Omzunda poposundan pışpış sallayarak uyutsan belki yapıyrosundur da sevdikleri pozisyon ondan

İlk haftalarda 3 gün kaka yapmadığı olmuştu bebeğimin. Sorun olmuyor sadece anne sütü alan bebeklerde ama uzarsa bir doktora danışmakta fayda var.
Arada mama da verdim . Gece de yapmadı. Sabah hemşire kızkardeşimi aradım size de söyliyim bu sıkıntıyı yaşarsanız faydası olur belki. Popo kısmını ıslak mendille silerken uyar dedi hatta kulak çubukları varya ona ıslak mendili sar o kısma hafif basınç uygula. Bacaklarını karnına kadar Çek bırak ve karnını ovala dedi . Ben yaptım 10 dakka sonra kakasını yaptı ama baya bi yaptı yani çocukta rahatladı

Uykuya dalmadan önce bizimde öyle eli ayağı durmuyor. Ben ellerini hafif kundak gibi sarıyorum ancak öyle dalıyor. Uykuya dalmadan asla elini sardırmaz hiç sevmiyor sarmayınca da yerinde durmuyor bazen kısır döngüye giriyoruz valla.

Canım bana foto atarsan çok sevinirim

Kızlar bebeğim üşüttü ve ishal oldu. Sadece anne sütüyle besleniyor yinede su vermeli miyim ishal olduğu için. Vermeliysem ne kadar vereyim bilemedim

Canım bana foto atarsan çok sevinirim
Türkiye varmı bilmiyorum ama olması lazım. Varmış türkiyede bebek güvenlik aynası. Yada bebek araba aynası diye arat bazı sitelerde satılıyor.

Eklentiler

• B98D819B-EBC4-45D5-B589-22623B488302.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 3ECC71AC-7CDC-452E-AFD9-84EBF179301F.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 50
Bugüne kadar iyi idare ettim herşey yolunda diyordum kendime nazar değdirdim sanırım..lohusalık bitti sendrom yeni başladı..resmen bunaldım..Bebişim bugün hiç durmadı..altı temiz gazı çıktı karnı tok mama takviye bile ettim son çare ama uyumadı zorla yarim saat kuş uykusu..hemen uyandı..günlerdir Evden de çıkmıyorum..kızım 5 yaşında sil baştan herşeye yeniden başlamak bugün beni herşey yordu.. bol bol dua ettim rabbim kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…