2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim hala uyku düzeni yok ki zaten düzene girmesi de öyle hemen olmuyor. Bi gün çok güzel uyuyor üç gün hiç uyumuyor. Artık deneme yanılma her yolu deniyorum uyusun diye.
Bizimki gündüzleri hep iyiydi ama 3 gündür maalesef pek yok sanırım bi öyle bi böyle olup bi şekilde düzene girerler

Kıyamam ya, çok geçmiş olsun

Dert edilcek bi şey değil boş ver sağlıklı olsun da neyle doyarsa doysun. Ben artık evdeyiz ya hastanede değiliz diye şükrediyorum sürekli. Sağlık ocağında 46 günlükken 4,5 çıktı bizim de kıyafetleri düşüyoruz demişti. Bence de doğru ölçülmüyor orda. Boyu 53 cm tombalak diyorum hep.

Musteladan kepeklenme yüzünden sebamede geçen ve memnun olan çok kişi var. Sebamed alacağım yada weleda aslında en iyisi o ama gereksiz pahalı. Onu da denemek istiyorum

Bize daha bir haftalıkken gelmeye başladılar bir şey olmadı ama ben de çok tedirgin olmuştum. Bir de kucağına almak istiyor gelenler. Maskeyle, mesafeli alıyorlar genelde ama yine de bir risk Şu dönemde de etrafta hep covid-19 var umarım bir şey olmaz yavrucuklara

Kızlar benim kız gündüzleri doğru düzgün uyumamaya başladı ya derin uykusu bugün hiç olmadı resmen . Dünde aşırı gaz vardı akşam saatlerinde 6 dan gece 12 ye kadar cebelleştim resmen
Bugün biz de böyleydik. Dün gündüz 2’de bir uyudu, arada uyanıp, emip sabah 4’e kadar devam etti. Bugün toplasan 2 saat ancak uyudu, onlar da 15-20 dk kestirme şeklinde. Çok zor oluyor bir de uyumayınca. Böyle devam etmez umarım. Şimdi de 15-20 dk uyuyup uyanıyor, kucağımda tekrar uyuyor. Yarın da aşılarımız var, dinlenebilseydik keşke
Bu arada bugün ilk defa yan döndü (eskiden kendini atarak dönerdi ama bu bilinçli, elime bakarken ona yaklaşmak için) ve uzanıp parmaklarımı tuttu çoook tatlıydı. Muhtemelen atak dönemi

Evet popoda. Pişik sanmıştık biz. Burada konuşulmuştu mantar ama kimdi hatırlamıyorum. Umarım geçer.

Ya evet hastanede olmak kötü hiç bir yavru hastalanmasın inşallah Olsun kız çok kısa değilki tatlı tombalak ne tatlılar yaaa bazen çok öpüyorum diyorum yazık daha bebek bu kadsrda öpülmez ama engel olamıyorum kendime

Anladım ciğerlerle alakalı bir durum. Bununla geçmiş gitmiş olsun. Güvenilir bir doktor bulmanız çok büyük bir nimet resmen.

Havada kapıyor biberonu memeyi ne bulursa. İstiyor ki 24 saat bi şeyler içeyim, çok ilginç.
Obur desene maşallah bizimki de meme olunca hep öyleydi ama artık fazla meme tutmuyor o yüzden mamadan mamaya ama bşberona saldırınca ağzına sokamıyorjm kafayı gözü sallıyor çok tatlı olmuyorlar mı o halleri ben bayılıyorum

Musteladan kepeklenme yüzünden sebamede geçen ve memnun olan çok kişi var. Sebamed alacağım yada weleda aslında en iyisi o ama gereksiz pahalı. Onu da denemek istiyorum
Ben sebamedden mustelaya geçtim sanki sebamedle yıkayınca yüzünde döküntü çok oluyor gibi geldi şakak kısmında saç bitiminde kırmızı döküntü vardı mustelayla geçti. Birde yüzüne mustelanın losyonu kullanıyorum çok memnunum pırıl pırıl yapıyo döküntü varsa bile hepsi yumuşuyor

Ay aynen anlattığın gibi devamlı ayağıma falan alıyorum ya da kucağıma geri uyuyor ama sonra yine uyanıyo hep.
Maşallah ona ne tatlı olmuştur yaa. Bizimkide sosyal gülümseme yapıyo yeni başladı bunlar nasıl hoşuma gidiyo bi kahkaha atmadığı kalıyo. Daha bi bilinçli şeyler yaptıklarında kim bilir nasıl hissederiz

Bizde henuz iyilesemedik virüs içinbizden de sürüntü aldılar bronşit virüsü demişti dr bebek leri cok etkilerken buyuk cocuklar sıkıntısız atlatıyormus, negatif çıkmıştı. Pozitif olsaydı yatırmak gerek demişti

Tam 2 gün sürdü ben de canım. Çok üşüyordum, titriyordum, ateş vücut ağrısı vardı. Ben de emzirdim. Hem antikor geçer belki bebiş de korunur diyeAma demek ki antikor üretiyoruz o açıdan bakınca rahatlıyor insan.

Benim de gülesim geliyor sanki 3 gün aç bırakmışız annesinin şüşkosu. En sevdiğim hali elini yalayıp mırıldanması. Çok tatlılar ya her halleriyle maşallah hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…