2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İkiz anneleri 2yasindan sonra rahat ediyordur bence. O dönemde de oyun isteği hiç bitmeyen tek çocuk zorluğu var

Evet gerçekten zor hele aynı anda ağladılr mı çok üzülüyorsun ama mutluluğu da x2 hangisini seveceğini şaşırıyorsun

O gülüşler çok şirin ya. Bir de sesler ekleniyor onlara ama cazgır bağırmalar da geliyor beraberinde ayaklara bakmaya başladı, heyecanla bekliyorum onları ağzına sokmasını zaman geçtikçe tatlışlıkları da katlanarak artıyor

Arkadaşında ben gibiymiş. Benim bebeğim tüp bebekle oldu 2 embriyo transfer edilmişti eşimle ben istiyorduk ikisini de ikiz olsun diye teki tuttu. Şuan yani bişey demek istemiyorum ama 1 tane kafii geldi bana . Öyle koyunca da durmuyor arkadaş nerdeeee
Kargodan hal ürünü bekliyorum bugğn teslim edilecekmiş çok şükür gelsin deniyim yazıcam hemen umarım işe yarar
İnşallah yakındır bizim düzenli öğle uykularımız vardı ama kaç gündür yok maalesef

Ay hemde nasıl şirin yaaa sabahın 7.30 unda bana gülüyordu devamlı yedim resmen yanaklarını öpe öpe kızardı engel olamadım kendime alıp yıkıcam bugğn banyo yaptırıyım
Bende valla o zamanları heyecanla bekliyorum özellikle eşim. Diyorki bana hiç bişey anlamıyom ben böyle normal bebek olsana kızım diyo çocuğa

İlk başlarda denk gelirse emiyorlar ama yakındır bebişin yapması. Babam çok eğlendi miniğimle, elini sabit tutup, kafayı ele götürüyor emmek için
Yaa ne güzel bizimki az emiyo ama daha küçük. Annem şey der hep elini emen bebek akıllı olur uslu olur emzik aldım biraz oyalansın diye ama tutmuyor. Ailen sana yakın mı oturuyor. Biz çok uzağız onlar istanbulda biz urfada. Doğumda geldiler gördüler ama ölüp bitiyorlar resmen kızım için istediklerinde görebilmelerini çok isterdim neyseki haziranda tayinciyiz istanbula inşllh. Ben kasımın sonunda gitmeyi düşğnüyorum bebeğimle umarım hava değişimi olup hasta etmem çok korkuyorum

İkiz anneleri 2yasindan sonra rahat ediyordur bence. O dönemde de oyun isteği hiç bitmeyen tek çocuk zorluğu var
Evet oyun oynamak bana bu zamanlardan daha zor geliyor valla. Barbie görmek istemiyorsun sürekli evcilik oynuyosun. İşte orda ikizlik çok güzel olacak.

Çok zor tabii o yüzden 2. Çocuk olacaksa yaşı yakın olmalı bence. Bizde de rahata ermişken başa döndük gibi bir durum oldu. Ama biliyorduk en azından ne olacağını.
Çivi var sanki anakucağı ve anne yanı beşiğinde öyle bir yatmak istememek. Bu saat oldu bugünkü ilk uykusuna yattı.

Evet oyun oynamak bana bu zamanlardan daha zor geliyor valla. Barbie görmek istemiyorsun sürekli evcilik oynuyosun. İşte orda ikizlik çok güzel olacak.
Okulculuk, doktorculuk, annecilik oyunları hiç bitmiyor. Bir arkadasimiz var hadi artık yeminli mali müşavircilik oynayalım bir o kaldı diyor

Beşikte bizimkide yatmıyordu ama neyseki geceleri yatıyor
Ya evet haşlar yakın olmalı tam rahata ermişken tekrar başa dönmek gibi gelir heralde bana gerçi güzel yanları da yok değil küçük tatlı bebek sevmiş oluyo insan

Yanlış hatırlamıyorsam @Aylinli hatta en son eczacı karışım hazırladı filan demişti.

Bize de günde 3 kere 8 damla veya 4 kere 6 damla olarak kullanabilirsiniz dedi.

Aynen doğru hatırlamışsın arkadaşım 33 gün süren kötü bir tecrübeye sahibim çok şükür o karışımla geçti ve tekrarlamadı fuzuli_
Kortizonlu bir krem verdi, 5 gün kullanacakmışız. Şimdilik iyi görünüyor ama krem bitince ne olur bilmiyorum. Umarım uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…